Pragmatic Play

November 2, 2020

Pragmatic Play bo igralni avtomat Luckia dostavil

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Pragmatic Play, ki je splošno znan ponudnik v tej panogi, se je strinjal, da bo ponudil vse režo portfelja kolumbijskemu operaterju Luckia. To pomeni, da bodo igralci, ki so registrirani pri Luckii, imeli možnost dostopa do široke palete igralnih avtomatov Pragmatic Play, kot so Wolf God, najnovejša izdaja Wild Walker in vse bolj priljubljena serija John Hunter. In seveda še veliko več slotov. Njihovi igralni avtomati so eden od razlogov, da je Pragmatic Play najbolje ocenjen igralnica v živo.

Pragmatic Play bo igralni avtomat Luckia dostavil

Luckia bo vse igralne avtomate dostavila pomembni spletni in maloprodajni bazi strank, pri čemer bo Pragmatic Play operaterju nudil najboljše znanje o igranju iger, ki je bilo izboljšano z novim vozliščem LatAm.

Kaj meni Melissa Summerfield

CCO pri Pragmaticu, Melissa Summerfield, je izjavila, da so njihovi igralni avtomati zagotovo priljubljeni v regiji, in s podpisom te pogodbe z Luckio, ki je zagotovo eden največjih operaterjev v Kolumbiji, jim bo to omogočilo, da pokažejo kakovost iger, ki so na voljo. od Pragmatične igre do širšega občinstva. S pomočjo njihovega novoustanovljenega vozlišča LatAm je tej blagovni znamki uspelo hitro in učinkovito razširiti svoj odtis na tem področju, medtem ko jim bo njihova lokalna prisotnost zagotovo pomagala pri vzpostavljanju tega vzajemno koristnega partnerstva z Luckio.

Misli Jaumea Moraguesa

Spletni direktor pri Luckii, Jaume Moragues, je dejal, da ima Pragmaticov portfelj različne in neverjetne naslove, ki so znani po vsem svetu zaradi svoje visoke kakovosti in odličnega igranja. Izboljšanje njihove ponudbe izdelkov je za to blagovno znamko ključnega pomena in popolnoma so prepričani, da jim bo to partnerstvo omogočilo, da v Colombu privabijo večjo publiko za svojo igralnico.

Zakaj to partnerstvo?

Očitno je, da je Pragmatic Play eden najboljših razvijalcev igralniških iger na svetu in to so v preteklih letih že večkrat dokazali. V zadnjem času je ta blagovna znamka sklenila več partnerstev, kar je zanje resnično prednost. To je zato, ker lahko zagotovo pomagajo kateri koli drugi blagovni znamki, da se še bolj pojavi, če z njimi sklenejo partnerstvo.

Pragmatic Play je zagotovo neverjetna blagovna znamka, ki vsa ta leta raste in lahko še bolj raste. Pravzaprav se vse bolj širi v industrijo, kar je povsem naravno. Za ekipo imajo zelo dobro ekipo, da vedo, katera blagovna znamka je najboljša ali ne, da bi vedeli, s katero bi morali sodelovati.

Zdaj lahko igrate na igralnih avtomatih Pragmatic pri Luckii

Če vas je zanimalo igranje na avtomatih Pragmatic Play, lahko to zdaj storite v Luckii, ki je neverjetna igralnica. Poleg tega boste zelo zadovoljni s kakovostjo igralnice, ki je naravnost fantastična. Tam ni ničesar, česar ne morete storiti. V bistvu, z igralnimi avtomati iz Pragmatica boste imeli priložnost, da jih preizkusite in dejansko ugotovite, ali so dobri ali ne.

Zato se zabavajte med igranjem in všeč vam bodo, to je gotovo. Pričakujete lahko najboljše teme, vrhunske igralne avtomate ter najboljšo in najvišjo kakovost. Nič ni kot igranje na igralnih avtomatih Pragmatic pri Luckii. Torej, če lahko to storite, tega ne zavrzite.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Katere nove vrste bonusov naj pričakujemo v spletnih igralnicah v živo v letu 2024
2024-01-10

Katere nove vrste bonusov naj pričakujemo v spletnih igralnicah v živo v letu 2024

Novice