Pragmatic Play je dobil priznanje LOTBA za delovanje v Buenos Airesu

Pragmatic Play

2021-08-31

Benard Maumo

Leto 2021 se lepo oblikuje za Pragmatic Play. Letos je bil agregator zaposlen s sklepanjem več poslov v Evropi in Latinski Ameriki v svojih prizadevanjih, da bi postal ogromna sila v regijah.

Pragmatic Play je dobil priznanje LOTBA za delovanje v Buenos Airesu

21. junija 2021 Pragmatična igra napovedal, da igralci na najboljše spletne igralnice v živo v Buenos Airesu bi dostopal do svojega portfelja iger, potem ko je dobil zeleno luč od LOTBA. Torej, kaj čaka argentinske igralce v tem dogovoru?

O dogovoru

Po uspešni pridobitvi operativne licence od LOTBA, regulativnega odbora Buenos Airesa, bo Pragmatic Play začel delovati v glavnem mestu Argentine. Po odobritvi bodo igralci igralnic v mestu v živo dostopali do zabavnih naslovov, kot so Dragon Tiger, One Blackjack, Speed Roulette in še več.

Igralci bodo uživali tudi v nagrajenih spletnih igralnih avtomatih agregatorja, kot so Book of Kings, Lucky Lightning, Heart of Rio in še več. Seveda to vključuje priljubljene jackpote, kot so Great Rhino, Wild Spells, Wolf Gold in Fire 88.

Po novi širitvi v Latinsko Ameriko je Victor Arias, podpredsednik družbe Latam pri Pragmatic Play, izjavil, da je podjetje z veseljem prejelo pooblastilo LOTBA. Povedal je, da to omogoča Pragmatic Play, da zagotovi celoten katalog v mestu Buenos Aires.

G. Arias je nadaljeval z besedami, da je to pomemben korak za Pragmatic Play, saj se želi podjetje še bolj širiti v Latinski Ameriki. Končal je z besedami, da podjetje komaj čaka, da ponudi svojo najbolj uspešno knjižnico iger igralcem Buenos Airesa.

Več širitvenih napadov v Latinski Ameriki

Pragmatic Play po zgornjem dogovoru postane eden največjih razvijalcev programske opreme za spletne igralnice v urejeni regiji LATAM. Ali še vedno dvomite? No, agregator je 14. junija objavil, da je prejel certifikat za ponujanje iger najboljšim spletnim igralnicam v živo v Kolumbiji.

Odobritev Gaming Associates utrjuje že močno prisotnost Pragmatic Play v Latinski Ameriki. Kot rezultat, lahko igralci na potencialno bogatem kolumbijskem trgu zdaj dostopajo do iger razvijalca, kot so One Blackjack, Dragon Tiger, Mega Roulette in druge klasike namiznih iger.

Marca je podjetje nadaljevalo s svojimi venezuelskimi načrti širitve po podpisu pogodbe z Grupo Cordialito. Ta operater spletne igralnice je eno najvidnejših imen v Južni Ameriki. S pogodbo je spletna igralnica svojim igralcem ponudila vse različice video avtomatov in namiznih iger Pragmatic Play.

Tu se ne ustavi. Pragmatic Play je pred kratkim napovedal podaljšanje pogodbe z BetPlay v Kolumbiji. Glede na lestvico igralnic v živo je BetPlay verjetno največje ime v državi. Spletno mesto ponuja storitve bingo, športnih stav, virtualnih športov in spletnih igralnic.

V Braziliji je Pragmatic Play še naprej zaznamoval po sklenitvi pogodbe z Jorgosom da Sortejem. Sporazum pomeni, da bo spletna igralnica poleg svoje zbirke igralnic v živo prejela virtualno športno knjižnico Pragmatic Play.

Dobrodelna prizadevanja

Poleg tega, da zabava svet s svojimi najzmogljivejšimi igrami, Pragmatic Play nadaljuje svoj vreden namen podpiranja dobrodelnosti. Ponudnik je 28. junija objavil, da je dobrodelni organizaciji Cancer Relief v Gibraltarju, njegovem domačem mestu, daroval dobrih 10.200 funtov.

Cancer Relief je organizacija, ki podpira ljudi, ki živijo z rakom že več kot tri desetletja. Donacija bo nedvomno pripomogla k zadovoljevanju potreb skupnosti rakavih obolenj v državi in zagotavljanju visokokakovostnih storitev prizadetim.

Pred kratkim, maja, je Pragmatic Play romunski bolnišnici za brezdomne živali podarila 7.700 evrov. V projektu Romunija Animal Rescue sodeluje več zdravnikov in medicinskih sester, ki nameravajo pomagati brezdomnim živalim. Skratka, Pragmatic Play odlično opravlja svoje delo.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice