Pragmatic Play

November 20, 2020

Pragmatic Play razkriva Mega Wheel

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Pragmatična igra, vodilni v industriji iger na srečo, ko gre za vsebino, je pred kratkim izdal neverjetno novost igralnica v živo igra z imenom Mega Wheel. Igralci bodo imeli edinstveno izkušnjo, saj se bodo počutili, kot da so v svoji najljubši televizijski oddaji, a to dejansko vodi Pragmatična igra's ekipa predavateljev, ki so neverjetno angažirani. Igra ima ogromno kolo s 54 barvnimi segmenti, kjer vsak pomeni ustrezno izplačilo za igralca.

Pragmatic Play razkriva Mega Wheel

Kaj je cilj te igre

Cilj te igre, ki se zgleduje po zelo priljubljenih Big 6 in Money Wheels, je napovedati pravo številko, ko se neha vrteti, z možnostjo zmage do 40-kratne vaše stave. Obstaja številka, ki bo vsak krog naključno izbrana kot Mega srečna številka. To bo povečalo dobitke igralcev do 500-kratne njihove stave v mega zmagi.

Značilnosti Mega Wheel

Značilnosti tega igra vključujejo seveda »Samodejno igranje«, »Stavo na vse«, ki bo zajemalo vsako od vseh 9 vrst stav v enem vrtenju, »napredno preverjanje stav«, podrobno zgodovino stav in tudi možnost klepeta s voditeljem, z drugi igralci ali podporna ekipa med igranjem, kar je za vas zagotovo prednost. Glavni jezik te igre je seveda angleščina, vendar zajema več kot 100 valut in 200 jezikov uporabniškega vmesnika.

Nekaj, v čemer so te igre v živo odlične, je priložnost, da morajo igralci med igranjem klepetati z gostitelji, zaradi česar je njihova izkušnja še boljša. Vrhunski studio je bil posebej zasnovan za to igro in ima vse, kar potrebuje, da bo ta igra še boljša, kot so luči, barve, zvočni učinki in celo animacije. To je seveda, ko igra napreduje. Tako se boste počutili, kot da dejansko igrate tam.

Mnenje Lene Yasir

Podpredsednik pri Pragmatic Play je izjavil, da so igralne oddaje resnično mejnik v fokusu igranja in sodelovanja, ki je svet igralnic v živo. Z veseljem nudijo igro, ki je v teh dneh zagotovo v skladu s trgom, in danes razkrivajo svoj pogled na priljubljene oddaje iger v živo, ki so le prva od veliko več, ki prihajajo.

Menijo, da ima Mega Wheel veliko zabavne vrednosti, ki bo pritegnila številne igralce, kar bo zagotovo spodbudilo igralce, da bodo želeli nadaljevati z igranjem v tej igralnici ali pa bo pritegnilo pozornost tistih, ki še niso registrirani.

Pragmatična igra je vedno prava izbira

Pragmatic Play je eden od vodilnih v industriji iger na srečo in tako je že dolgo. To je vsekakor neverjetno podjetje in lahko brez težav razvije katero koli vrsto igre. Nekaj o Pragmatic Play, za kar nekaj ljudi ve, da je ta znamka osvojila veliko trgov po vsem svetu, tudi v Kolumbiji.

Če se želite zabavati z najboljšimi igrami, potem lahko igrate igre te blagovne znamke. Te vam bodo zagotovo všeč in lahko igrate najboljše igre na kateri koli spletna igralnica, tako da ni treba skrbeti. Preizkusite to novo igro in zagotovo vam bo všeč.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice