Igrajte Kdo hoče biti milijonar danes - osvojite pravi denar

Pragmatic Play se zavzema za zagotavljanje vrhunskih spletnih igralniških izdelkov in z veseljem predstavi Who Wants To Be A Millionaire v svoji mreži igralnic v živo. S partnerstvom z vrhunskimi podjetji za produkcijo slik je razvijalec zasnoval interaktivni studio za bolj razburljivo oddajo zelo priljubljene rulete v realnem času. Nova igra temelji na ruleti v živo s funkcijo množitelja. Ta priročnik opredeljuje, kdo želi biti milijonar s Pragmatic Play, njena pravila in možne dobitke.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

What is Who Wants To Be A Millionaire Pragmatic Play (Live Version)?

Kdo želi biti milijonar (WWTBAM) avtorja ponudnik programske opreme Pragmatic Play je prvi Spletna igralniška igra z živimi trgovci sestavljajo bonus krogi, ki se aktivirajo, ko žogica rulete pristane v edinstveno določenih žepih kolesa. Razvija ga najboljši ponudniki programske opreme za igralnice v živo, vključno s pragmatično igro. Igranje ima nekaj elementov kvantne rulete, kjer igralci zbirajo množitelje, ki lahko dosežejo 2000x.

Med sejo stav v realnem času igralci kopičijo množitelje, ko naredijo pravilne napovedi. Več ko jih naberejo, višje se vzpenjajo po lestvici in večji bo potencialni dobitek. Klasični zvočni posnetek 'Millionaire' ustvarja napeto vzdušje, medtem ko igralci vrtijo za svojo priložnost za osvojitev milijona dolarjev.

Kljub temu, da je namizna igra, WWTBAM Roulette ponuja enako stopnjo volatilnosti kot igralni avtomati iz najboljše igralnice v živo. Ljubitelji namiznih iger in igralnih avtomatov bodo uživali v tem inovativnem navzkrižnem izdelku.

Kako igrati Who Wants To Be A Millionaire by Pragmatic Play

Igralci lahko osvojijo samo množitelje ali vstopijo v kroge Millionaire z notranjimi stavami. Obstaja šest vrst notranjih stav, in sicer:

 1. Linijska stava: enakovredna dvema uličnima stavama, ki zajemata šest številk zapored.
 2. Stava na košarico: Specializirana stava, pri kateri mora biti žeton postavljen na presečišču 0 in prve vrstice. Zajema številke 0, 1, 2 in 3.
 3. Kotna stava: zajema štiri številke, pri čemer mora žeton pristati na presečišču štirih številk
 4. Ulična stava: zajema tri številke zapored
 5. Razdeljena stava: Pokriva kateri koli dve sosednji številki. Vsaka številka ima verjetnost, da dobi polovico glavnega vložka
 6. Naravna stava: Pokriva celotno število na mreži in ima kvoto 29:1

Zaporedje igranja

 • Igralec položi svoje stave na mrežo in igralnica v živo vrti kolo rulete
 • Če žogica zadene številko milijonarja, se igralec, ki je stavil nanjo, premakne po lestvici navzgor. Če zgreši številko milijonarja, je življenje izgubljeno
 • Krupje oznani konec stavnega kroga
 • Igralnica naključno izbere številke milijonarja in kolo se ponovno zavrti
 • Igralec dobi množitelj ali bonus krog, ko žogica zadene katero koli od njegovih številk milijonarja.
 • Recimo, da žogica pristane na 0 ali 00: igralec še naprej igra z bonus krogom in prejme plačilo pred naslednjo sejo

Osnovna pravila, kdo želi biti milijonar ruleta

Kot smo že omenili, se igralec povzpne po lestvici, da doseže višje ravni. Na petih in desetih stopnjah dosežejo varnostne mreže in uživajo ustrezno 10x in 320x množitelje. Na tej točki bo igralec pridobil več življenj in je upravičen do izplačil, ki so enaka ali večja od ravni varnostne mreže.

Kdor izgubi svoje zadnje življenje, preden doseže stopnjo 5, izgubi celotno igro. Izguba življenja med stopnjami 5 in 10 zagotavlja 10x. Podobno se izguba med 10. in 15. stopnjo pomeni 320x. Igralci lahko dvignejo dobitke na kateri koli ravni, dokler imajo še zadnje življenje.

Kdo želi biti milijonar Izplačila

Zgoraj omenjeni koraki so podobni igranju evropske rulete v igralnicah v živo. Toda dodatne številke milijonarja ločijo WWTBAM ruleto od evropske različice. Te številke povečajo izplačila z ekskluzivnimi nagradami ali serijo dodatnih krogov igre, ko žogica pristane na posebnih žepih. Ko žogica pristane kje drugje kot na številki milijonarja, je igralec izplačan v skladu s standardno izplačilno tabelo, če mu je uspelo predvideti pravilno zmagovalno številko.

Stave WWTBAM so drugačne RTP-ji (potencialni dobitek glede na znesek stave ali množitelj). Tukaj je pregled.

 1. Stava na vrstico: 16,67 %

 2. Stave na koš in kot: 25%

 3. Ulična stava: 33,33 %

 4. Deljena stava: 50%

 5. Naravna stava: 100 % vložka

  Vse igralniške igre v živo imajo dosleden splošni RTP in enako velja za ruleto WWTBAM. Pričakovani donos je 97,29 %. Številka vključuje vse redne stave in zmage v krogu milijonarja. Treba je opozoriti, da lahko kvote nihajo med krogi Millionnaire Game, tako da obstaja možnost za zmago manj kot 97,29%. Eden od načinov za povečanje donosa je izkoristek funkcije bonusa.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak