Push Gaming se širi v Združenem kraljestvu

Push Gaming

2020-11-01

Push Gaming, razvijalec iger B2B, je podpisal partnerstvo z Gamesys Group, ki je vodilni operater v Združenem kraljestvu, v pogodbi o vsebini, ki bo svoj celoten nabor naslovov prenesla v živo z operaterjevim seznamom blagovnih znamk. Zaradi česar so eni najbolj priljubljenih igralnica v živo ponudniki.

Push Gaming se širi v Združenem kraljestvu

S tem novim dogovorom mora Push Gaming integrirati več naslovov, kot so Joker Troupe, Jammin' Jars in najnovejše izdaje, Mystery Museum, neposredno v Gamesysovo omrežje prek dobaviteljeve platforme z licenco UKGC.

Push Gaming je zagotovo priznan kot eden najbolj znanih operaterjev v Združenem kraljestvu, zadnja pogodba te blagovne znamke pa je vključitev igralnic Gamesys, vključno z Monopoly, Virgin in tudi JackpotJoy. Katalog Push Gaminga je zelo iskan med igralci iz Združenega kraljestva, pri čemer dobavitelj živi v širokem naboru operaterjev prve stopnje, ki vključujejo GVC, William Hill in tudi The Rank Group.

Nekaj misli

Fiona Hickey, ki je vodja prodaje pri Push Gamingu, je izjavila, da je sodelovanje z blagovnimi znamkami, ki si delijo njihovo vrednost, zelo pomembno zanje, zato je sloves Gamesys, ki zagotavlja najboljšo kakovost, ko gre za zabavo, zaradi česar so njegove blagovne znamke popoln dom za njih. lasten portfelj vrhunskih iger. Sloti te blagovne znamke so zasnovani tako, da zabavajo igralce, presenetljive pogodbe z vrhunskimi partnerji, kot je Gamesys, pa pričajo o njihovi vedno večji priljubljenosti pri igralcih z vseh koncev.

Vodja komercialnih odnosov pri Gamesys Group, Christel Marioni, je dodala, da je ponujanje najboljše izkušnje svojim igralcem tisto, kar jih ohranja v predvodniku industrije iger na srečo v Združenem kraljestvu, in zagotovo so navdušeni, da so združili moči s Push Gaming. Ker ima ta blagovna znamka neverjeten in inovativen portfelj igralnih avtomatov, in vedo, da bo njihovim igralcem všeč ta najnovejši dodatek k njihovi vrhunski ponudbi.

O Push Gamingu

Ta blagovna znamka je razvijalec spletnih in mobilnih naprav s sedežem v Londonu. Specializirano je za prenos in tudi za distribucijo iger od kopenskih dobaviteljev spletnim operaterjem. Ustanovila ga je leta 2010 ekipa strokovnjakov, njihov cilj pa je bil vedno ponuditi idealno partnerstvo za kopenske razvijalce, ki se selijo na trge iger na srečo. Partnerji Push Gaminga vključujejo znane dobavitelje iz vse Evrope in imajo veliko bazo strank, eno največjih na trgu iGaming.

To je znamka, ki obstaja že 10 let in ne preneha rasti, kar je povsem normalno. Seveda želijo svojim operaterjem najboljše, zato imajo za seboj neverjetno ekipo. Igranje njihovih iger je neverjetno in zagotovo boste presenečeni nad njihovo kakovostjo. Ta blagovna znamka zagotovo zna ustvariti edinstvene igre in te igre so v središču pozornosti vsake igralnice.

Če iščete najboljšega ponudnika, ko gre za najboljše igre, je Push Gaming pravi za vas. To je zato, ker ponujajo igre višjega razreda, z najboljšim igranjem in so vse fantastične. To pomeni, da lahko igrate brez strahu, še posebej, ker so vse te igre poštene.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice