Igrajte Baccarat Speed ​​Shanghai danes – osvojite pravi denar

Live Baccarat Speed Shanghai podjetja SA Gaming je dinamična, hitra različica baccarat, ustvarjena in izdelana z izrazito azijskim občutkom. SA Gaming je vrhunski ponudnik programske opreme, znan po namiznih igrah v živo s krupjejem, ki so posebej prilagojene azijskemu trgu. Podjetje ponuja celoten nabor iger, vključno z vodilnimi formati, kot so live Dragon Tiger, baccarat in Sic Bo, od katerih je večina na voljo v vrhunskih igralnicah v živo.

Ko govorimo o Live Baccarat Speed Shanghai, je igra na voljo tako v preddverju Flash kot HTML5 pri SA Gaming, tako da lahko igralci izberejo možnost, ki jim najbolj ustreza. Studio v živo je elegantno urejen. Trgovci v živo so bili ročno izbrani, da oživijo vizijo razvijalca o impresivni, hitri igri baccarat.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako igrati SA Gaming Live Baccarat Speed Shanghai

veliko igralnica v živo igralci, ki iščejo pristno azijsko spletno igralno izkušnjo, lahko svoje želje potešijo z igranjem Live Baccarat Speed Shanghai. Vendar pa je treba pri igranju te igre upoštevati nekatere stvari.

  • Čeprav so stranske stave bolj zanimive kot običajna cena, nimajo visokega odstotka donosnosti igralca (RTP). Na primer, naravne stranske stave imajo veliko nižje kvote kot panožna povprečja.
  • Igralci, ki se zanašajo na statistiko preteklih krogov, menijo, da je ta igra idealna zahvaljujoč številnim načrtom, ki so ji priloženi.
  • Stave za igralca in bankirja so v bistvu enake. Vendar pa je priporočljivo, da igralci ohranijo svoje vložke dosledno. To je še posebej koristno, ko gre za upravljanje bank.

Ime igre

Baccarat Speed Shanghai

Ponudnik iger

SA Gaming

Vrsta igre

Baccarat

Pretočno iz

Filipini

Pravila Live Baccarat Speed Shanghai

Pravila za baccarat bodo v bistvu ostala enaka, ne glede na različico, ki jo igrate. Zato igralci igralnic, ki so že igrali katero koli različico baccarat, morda ne bodo imeli težav pri razumevanju delovanja Live Baccarat Speed Shanghai. A to ne pomeni, da se bodo tisti, ki še niso igrali baccarat, imeli težave pri učenju, kako omenjena varianta deluje. Na primer, cilj pri baccarat je napovedati, katera od obeh rok (Bankirjeva ali Igralčeva) bo bližje 9 kot druga, ne da bi prestopili.

Karte 10 ali več so vredne nič, as pa ena. Tretja karta se včasih povleče za končni rezultat, ki temelji na pravilih igre.

Live Baccarat Speed Shanghai se igra z osmimi kompleti brez jokerjev, karte pa se delijo po tradicionalnem vrstnem redu deljenja kart baccarat. Vsak krog se začne tako, da igralci svoje stave dajo v določenem časovnem roku. Igralci imajo na voljo 20 sekund za vložitev stav, nato pa delilec razkrije karte, dodeljene igralcu in bankirju.

Stave

Live Baccarat Speed Shanghai, tako kot standardna baccarat, ima sedem možnih stav, vključno z igralcem, bankirjem in izenačenjem, ki so osnovne stave. Dodatne stave vključujejo Player Natural, Banker Natural, Player Pair in Banker Pair. Kvote na igralno stavo so enake, Banker in Nerešeni stavi pa plačata 0,95:1 oziroma 8:1. Naravna kombinacija je kombinacija dveh kart s skupnim vsoto 8 ali 9 točk. Izbirni stavi Cow Cow in Super 6 sta lahko omogočena, če želi igralec občutiti bolj zahtevne pogoje.

Izplačila v živo Baccarat Speed Shanghai

Igra Live Baccarat Speed Shanghai je ena izmed tistih mešanih vreč, ko gre za izplačila. Izplačila glavnih stav v igri so standardna v vseh panogah, prav tako pa tudi pri večini stranskih stav. Zaostajajo pa stave, kot sta Banker Natural in Player Natural. Zato je priporočljivo, da se izogibate tem stranskim stavam, ne glede na to, kako zanimive so. Tukaj je povzetek delovanja izplačil:

Tabela izplačil v živo Baccarat Speed Shanghai

Bankir

8:1

Igralec

1:1

Kravata

8:1

Banker/Igralec Natural

7:2 (3,5:1)

Par bankir/igralec

11:1

Srečno 6

12:1/20:1

RTP

Da bi bolje razumeli, kako se Live Baccarat Speed Shanghai dolgoročno izplača, je bistveno razumeti tako imenovani RTP ali vrnitev k igralcu. Igra ima skupni 96,4 RTP odstotek. Vendar se to spremeni glede na vrsto stave, pri čemer imajo stave Banker/Player Par in Lucky 6 najvišji oziroma najnižji RTP.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak