Igrajte Live Money Wheel SA Gaming danes – osvojite pravi denar

Po izjemnem uspehu Dragon Tiger in Baccarat je SA Gaming pred približno tremi leti lansiral težko pričakovano Money Wheel. Zelo interaktivna in preprosta igralniška igra v živo je odličen dodatek k ponudnikovi priljubljeni knjižnici igralniških iger v živo.

V nasprotju s standardnimi igrami s kolesi, kjer igralci stavijo na številke in njihova izplačila, ima Money Wheel navdušujoče stranske stave. Te možnosti je navdihnila kitajska igra s kockami Fish-Prawn-Crab. Za povrh vsega igra ponuja nepremagljive nagrade za zmagovalne stave na svojem oddelku SA.

Kaj je denarno kolo?Kako igrati LIve Money Wheel podjetja SA GamingIzplačila kolesa sreče
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je denarno kolo?

Kolo živega denarja je vrsta igra v živo na podlagi rezultatov vrtečega se kolesa. Leta 2019 so ga predstavili s sedežem na Filipinih razvijalec programske opreme SA Gaming in potoki v živo iz studia Manila. Gre za izboljšano različico kolesa sreče, ki so jo oboževalci takoj sprejeli. Punterji zdaj uživajo v azijskem dizajnu slavnega vrtečega kolesa Evolution (Dream Catcher).

Poleg visokih izplačil ponuja Money Wheel klepetalnico v živo za igralce za komunikacijo z gostitelji. Domače govoreče živih trgovcev so na voljo za klepetanje v skoraj vseh azijskih in angleških jezikih. Postavitev studia je kot kopenski objekt, ki zagotavlja pristno zabavo.

Kako igrati LIve Money Wheel podjetja SA Gaming

Ključnega pomena je, da se seznanite s strukturo igre, preden postavite pravi denar na kocko. Na srečo ni nobenih zapletenih strategij ali pravil, ki bi se jih morali držati, razen standardnih smernic igre s kolesi. Številke označujejo segmente koles, na katere morajo igralci staviti. V bistvu igralci poskušajo predvideti, pri kateri številki se bo kazalec kolesa ustavil. Torej bo igralec preprosto vzel žeton in ga dal na svojo srečno številko. Skupno število odsekov je 52, v nasprotju s 54 ameriškimi kolesi. Vsak segment ponuja različne možnosti za zmago, ker se vsako število pojavlja z drugačno frekvenco.

Koraki do igranja

 1. Dva lepo oblečena gostitelja pozdravita igralce in jim sporočita, kdaj se bo tekma začela. Žetone kovancev najdete na dnu zaslona in jih je mogoče izbrati z neposrednim klikom na njihove simbole/številke.
 2. Igralci lahko položijo žetone na številke 1, 2, 9, 16 in 24. Stave SA Black in SA Gold sta na voljo tudi na segmentu številka 50. Vsak igralec ima na voljo 20 sekund, da sprejme odločitev in jo položi. Spletni prodajalec igralnic v živo bo izjavil "Ni več stav", preden zavrti kolo. Nato se kazalec ustavi na zmagovalnem mestu.
 3. Šest dinamičnih stranskih stav za Live Money Wheel vključuje bučo, petelina, ribe, rakovice, kozice in jelena. Izpeljane so iz kitajske igre die Hoo Hey How.
 4. Pomemben vidik igre Wheel of Fortune je, da lahko udeleženci stavijo na toliko številk, kolikor želijo.

Drugi dejavniki, ki jih je treba upoštevati

Vmesnik vsebuje enostavna orodja za navigacijo, kot je zgodovina stav na spodnji levi strani. Igralci lahko kliknejo tudi gumb za ponovitev/načrt, da ponovijo prejšnjo zmagovalno stavo, če menijo, da bi lahko spet prinesla srečo. Za bolj poglobljeno izkušnjo lahko preklopite iz SD v zaslonski način polne visoke ločljivosti, ne glede na to, ali gre za mobilni ali namizni računalnik. Ker je kolo sreče, ponuja počasno predvajanje, ki razkrije zmagovalno številko.

Večina začetnikov se sprašuje, ali je Money Wheel montiran. Če strokovnjak priporoča a kazino igra v živo in ga pregleda, potem je eden najvarnejših za igranje. Najboljši igralnice v živo ponudba Money Wheel uporablja algoritme RNG za določanje vrtljajev kolesa in zmagovalnega segmenta. Prav tako imajo licenco in certifikat za poštenost uglednih agencij, kot je eCogra.

Izplačila kolesa sreče

SA stava ima najvišje možno izplačilo v Money Wheel. Igra ima razpon stave od 1 € do 500 € in teoretični RTP 96,3%. Glede na RTP je enak večini spletnih igralnih avtomatov in Evolution's Dream Catcher (96,58 %). Kvote za zmago so enakovredne številu na zmagovalnem segmentu, to je 1:1. Izplačilne linije so naslednje.

 • SA - 50:1

 • Število 24: 24:1

 • Številka 16: 16:1

 • Stranske stave (Simboli): 9:2

 • Številka 9: 9:1

 • Število 2: 2:1

 • Število 1: 1:1

  Izplačilo 50:1 pomeni, da se bo zmagovalni znesek 50-krat pomnožil, če kazalec kolesa pristane na mestu SA. Za optimalno strategijo je varneje staviti na številke z večjo frekvenco, vendar imajo takšne stave nižje izplačila. Kljub temu je pri nizko plačanih številkah večja verjetnost, da bodo prinesle pogoste manjše zmage.

  Nižje frekvenčne številke, kot sta 24 in 50, imajo potencialno višje plačne stopnje. Toda igralec mora biti pripravljen prevzeti večja tveganja s svojim denarnim računom.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak