Igrajte Speed ​​Baccarat Euro danes – osvojite pravi denar

Ko je SA Gaming sredi lanskega leta organiziral letni dogodek SA Euro, je bil eden glavnih vrhuncev Live Speed ​​Baccarat Euro. To je igra bakara v živo, ki se pretaka v kakovosti HD in podpira pokončni in ležeči način. Speed ​​Baccarat Euro ohranja enaka pravila igre kot klasična vrstica igre baccarat z dodatkom super hitrega odštevanja le 10 sekund na krog. Torej lahko prenesete to hitrost?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Kaj je Live Speed ​​Baccarat Euro?

to igra v živo, Speed ​​Baccarat avtorja SA Gaming ne odvzame ničesar od klasične igre baccarat. Kot taka se igra igra z osmimi kompleti, pri čemer je v vsakem kompletu 52 kart. Opazili boste tudi, da se igra pretaka v nabito polnem studiu, kar je kot blagovna znamka v večini igralniških iger SA Gaming v živo.

Glavni cilj igre Speed ​​Baccarat je predvideti, ali bo imela vrednost karte na strani igralca ali bankirja bližje 9 ali 8. Ne pozabite, da večina kart v tej igri bakara predstavlja svoje nominalne vrednosti, razen asov, ki predstavljajo 1.

Poleg tega se vrednosti kart vsaj 10 štejejo kot 0. In če je skupni znesek kart večji od 10, velja samo zadnja vrednost. Torej, če je na primer 13, je skupni rezultat 3.

Nazadnje, izenačenje je, če obe kombinaciji končata z enakim seštevkom. Mimogrede, to je veljavna stavna možnost v vseh igrah baccarat v živo. Ne pozabite, da stavite, preden so karte razdeljene. Kot boste videli kasneje, lahko stavite tudi na stranske stave.

Speed ​​Baccarat Euro izplačila in kvote

Spet ni nobene opazne spremembe kot izplačila ostanejo enaki pri standardni bakari. Igralci lahko predvidijo, da igralec zmaga, in prejmejo izplačilo enakega denarja 1:1.

Če pa svoj denar stavite na bankirjevo roko, je izplačilo manjše pri 0,95:1. To je zato, ker imate 45,86 % možnosti, da dobite to stavo v primerjavi s 44,62 % pri stavi Igralec. Tako imajo te stave 1,06 % oziroma 1,24 % hišne prednosti.

Upoštevajte pa, da velja 5-odstotna hišna provizija za vse dobitke pri stavah Banker v Speed ​​Baccarat Euro. To pa lahko preskočite tako, da izberete »Brez provizije«, kar zmanjša vaše izplačilo na 0,50:1. Zato se izogibajte tej "naivneži" stavi, kadar koli lahko.

Medtem uživate v višjem izplačilu 8:1 s pravilno napovedjo izenačenega izida. Vendar so možnosti za to nizke in znašajo 9,52%. Prednost hiše je še slabša s 14,36 %. Toda če lahko uspešno tvegate največ 500 kreditov, vam to lahko prinese dostojno izplačilo.

Stranske stave Speed ​​Baccarat Euro

Stranske stave so v večini glavnina igre bakara v živo. Zagotavljajo nekakšno razburjenje, saj je izplačilo pri stranskih stavah običajno višje. Tudi, spletne igralnice v živo zaslužite s temi stavami, ker je prednost hiše na splošno višja od tiste, ki je pri glavnih stavah.

Različica igre SA Gaming za bakaro v živo ima do tri stranske stave za dodatno zabavo. Spodaj je kratek pregled:

  • Par igralec/bankir: Predvideti morate, da sta prvi dve razdeljeni karti par. In ni pomembno, ali je par v katerem koli položaju. Izplačilo pri tej stranski stavi je 1:1.
  • Lucky 6: Ta stranska stava je na voljo le, če igrate s pravilom "Brez provizije". Kot že ime pove, ta stava predvideva skupno kombinacijo 6. Lucky 6 ima izplačilo 12:1, če zmaga Bankir, in izplačilo 20:1, če Bankir zmaga s tremi kartami.
  • Bankir/Player Natural: Nazadnje lahko predvidevate, da bo katera koli stran zmagala z naturalom. Pri baccaratu zmaga kombinacija z dvema kartama s skupnim številom 9 ali 8.

Speed ​​Baccarat Euro bonus funkcije

V tej igri bakara v živo ni nič nenavadnega, saj sledi standardnim pravilom bakarate. Vendar pa je njegova glavna prednost minljiva narava stavnih krogov. Potrebovali boste vsaj 30 sekund, da sklenete stavo v tradicionalni igri bakara. Toda Speed ​​Baccarat zmanjša to rezervo na 10 do 20 sekund. To je odlična novica, saj se vaš denar ne bo izpraznil hitreje kot običajno.

Še ena privlačna značilnost te igre so načrti za bakarat. S to funkcijo lahko igralci enostavno spremljajo zadnjih 100 rezultatov. Poleg tega zemljevidi poudarjajo vroče/hladne številke in trende drugih igralcev. Toda poleg tega je Speed ​​Baccarat Euro razmeroma znan.

Speed ​​Baccarat Euro zadnje misli

Za starše je Speed ​​Baccarat Euro le še ena igra bakara v živo. Dejstvo, da nima trendovskih multiplikatorjev stranskih stav, še poslabša situacijo. Toda za guruje je odlična novica sklenitev stave na bakarat v rekordnih 10 sekundah.

Ta igralniška igra v živo nadomesti tudi pomanjkanje množiteljev z najvišjim zneskom stave 500 kovancev. Seveda pa boste za to potrebovali velik proračun. Toda na splošno je popoln, če iščete nekaj preprostega in zabavnega.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je Live Speed ​​Baccarat Euro podjetja SA Gaming?

Live Speed ​​Baccarat Euro je hitra različica tradicionalne igre Baccarat, ki jo ponuja SA Gaming z delivci v živo. Pretaka se v realnem času iz profesionalnega studia, kar zagotavlja pospešeno izkušnjo igranja.

Kako se Live Speed ​​Baccarat Euro razlikuje od klasične Baccarat?

Glavna razlika je v tempu igre. Live Speed ​​Baccarat Euro skrajša standardno trajanje runde, ponuja hitrejši preobrat in več iger na uro.

Ali lahko igram Live Speed ​​Baccarat Euro na mobilnih napravah?

Da, SA Gaming je optimiziral Live Speed ​​Baccarat Euro za mobilne naprave, kar omogoča igranje na pametnih telefonih in tablicah z brezhibno funkcionalnostjo.

Ali so pravila Live Speed ​​Baccarat Euro enaka kot pri tradicionalni Baccarat?

Osnovna pravila so enaka; cilj je staviti na to, katera kombinacija, igralec ali bankir, se bo najbolj približala 9. Vendar pa je čas stave pri Speed ​​Baccarat krajši.

Kakšne so možnosti stav v Live Speed ​​Baccarat Euro?

Igralci lahko stavijo na igralca, bankirja ali neodločeno. V igri so na voljo tudi stranske stave, kot so pari igralcev, pari bankirjev, popolni pari, veliki in majhni.