10 najboljših Spike Games Live Casino

Spike Games je leta 2014 ustanovil Rob Anderson, veteran industrije spletnih iger na srečo, ki je imel v lasti tudi druga igralna podjetja, kot sta Alchemybet in Cometa Wireless. Sedež Spike Games se nahaja v angleškem mestu Sheffield in ima licenco britanske komisije za igre na srečo.

Kakovost pred kvantiteto je nenapisana filozofija podjetja. Osredotoča se na skrbno izdelavo zvezdniških video iger, ki spletne igre na srečo popeljejo na visoko raven odličnosti. Podobno Spike Games daje veliko vrednost svojim industrijskim partnerstvom in storitvam operaterjem spletnih igralnic. Nekateri igralni programi razvijalca so Star Drop, Alice Cooper in Shamrock Shuffle.

Edinstvene lastnostiIgre

O igrah Spike

Od leta 2014 Spike Games predstavlja lastno blagovno znamko igre v živo in oddaljeni dostop do iger na trg igralnic. Z lastniškim oblakom, razvijalec programske opreme operaterjem igralnic omogoča dostop do iger na srečo. Kot razvijalec, ki ima licenco UK Gaming Commission, podjetje distribuira igre in izdelke v živo operaterjem s sedežem v Združenem kraljestvu ter distribuira v druge regije prek spleta. Podjetje, ki ga je ustanovil Rob Anderson, veteran igralniške industrije, ponuja licenco za igranje iger na daljavo igralnice v živo ki želijo dostopati do majhnega kataloga iger podjetja. Tematski igralni avtomati, ki ponujajo nekaj igralniških avtomatov, so klasične strukture z edinstvenimi simboli. Razvijalec programske opreme, ki vključuje tudi edinstvene igre, distribuira priljubljene naslove, vključno z Star Drop, Alice Cooper in Ocean Blaster 2. Razvijalec programske opreme s sedežem v Sheffieldu v Angliji ponuja izdelke operaterjem s sedežem v Združenem kraljestvu in distribuira v drugih regijah prek licence za igre na daljavo. .

Section icon
Edinstvene lastnosti

Edinstvene lastnosti

SpikeRGS je edinstven oddaljeni strežnik podjetja, ki operaterjem omogoča dostop do naslovov razvijalca za igranje iger v oblaku. V razvojni smeri je dostop do oblaka le eden od tehnoloških prizadevanj podjetja. Spike se osredotoča tudi na zagotavljanje igralnic z izdelki, ki temeljijo na rešitvah. S ponudbo vsestranskosti lahko odjemalci igralnic v živo integrirajo naslove z obstoječo platformo ali se odločijo za gostovanje iger na strežniku Spike RGS. Torej, če se podjetje želi izogniti stroškom in delu integracije Spikeovih igralnih naslovov, je strežnik v oblaku preprosta možnost integracije.

Prilagodljivost razvijalca je odprla vrata velikim partnerstvom, vključno z dogovorom o dobavi igralnih naslovov Openbet. Openbet, znan po varnem igranju in hitrem izplačilu, je ena najuspešnejših spletnih igralnic na svetu. Vrhunska podjetja za rezervacije se zatekajo k Openbet za podporo pri spletnih operacijah, vključno z deželnimi vladami in uspešnimi podjetji v Franciji in na Danskem.

Edinstvene lastnosti
Igre

Igre

Poleg igralnih avtomatov in igralniških iger se razvijalec osredotoča tudi na edinstvene uganke video iger, podobne konceptom treh tekem. Igra z veliko mrežo z različnimi simboli omogoča igralcem, da preklapljajo simbole, da se ujemajo s tremi simboli čez ali v stolpcu. Ko nastopi tri ujemanja, ujemajoči se simboli izginejo in jih na zaslonu nadomestijo novi simboli. Spikeove video igre s tremi tekmami sledijo tej formuli. Ena od iger s tremi tekmami, ki je podobna igralnim avtomatom, je Shamrock Shuffle, vendar se igra osredotoča na ujemanje treh ali več simbolov zapored na zaslonu. Igralci osvojijo kredite, jackpote in brezplačne vrtljaje. Spike ponuja tudi igre v živo, podjetje pa strankam ponuja edinstvene igralne avtomate, kot je Star Drop:

Zvezdna kapljica

S svežim pogledom na klasične igralne avtomate Star Drop ponuja igralcem mega jackpote, brezplačne vrtljaje in nagrade. S 5-kratnim množiteljem in 10 izplačilnimi linijami, igralni avtomat pritegne igralce s hitrim dejanjem in visokimi nagradami. Izplačilo je RTP 97 odstotkov, kar je visoko. Igra se veliko dogaja v galaksiji, polni zvezd, kjer igralci pogosto zmagujejo. S podobno postavitvijo za mobilne igre je enostaven dostop do katere koli mobilne naprave. Za predvajanje na napravah Android in iPhone ni potreben prenos. Celoten zaslon, poln zvezd, prikazuje kozmično grafiko, oblikovano s svetlečimi zvezdami.

Igre