Thunderspin Ink Parimatch Deal, da doseže še več igralcev

Thunderspin

2021-12-15

Eddy Cheung

ThunderSpin in Parimatch sta nekaj najvidnejših imen v industriji iGaming. Zato najnovejši dogovor med tema dvema znamkama ni presenečenje. ThunderSpin je 3. marca 2021 prek sporočila za javnost objavil, da vse svoje spletne igralniške igre prenaša na Parimatch. Preberite, če želite izvedeti več o tej ponudbi!

Thunderspin Ink Parimatch Deal, da doseže še več igralcev

Najbolj uspešni igralni avtomati in mehanika v ponudbi

Po dogovoru, igralci v spletni igralnici v živo bo užival v številnih igralnih avtomatih ThunderSpin. Nekatere igre, vključene v pogodbo, so Book of Treasures, Halloween Witch Party, The Money, Angels vs Demons in drugi najuspešnejši igralni avtomati.

Poleg teh naslovov bodo igralci Parimatch dobili tudi občutek o nekaterih novih igralnih avtomatih razvijalca. To vključuje Kingdom of Glory, Egypt Story in Vikings: Frozen Gods.

V govoru takoj po sklenitvi pogodbe s Parimatchom je izvršna direktorica ThunderSpina Catalina Lukianenko dejala, da bo novo partnerstvo s uglednim partnerjem, kot je Parimatch, nedvomno okrepilo izpostavljenost podjetja širši bazi strank.

Seveda so imeli v zvezi s poslom kaj povedati tudi predstavniki Parimatcha. Po besedah izvršnega direktorja Parimatcha Sergeja Portnova je podjetje z veseljem povečalo svojo knjižnico iger z lepo oblikovanimi in visokokakovostnimi režami ThunderSpin.

Na splošno naj bi posel koristil obema stranema kovanca. Po eni strani lahko ThunderSpin pričakuje večji doseg v regiji CIS, kjer je Parimatch priljubljena blagovna znamka spletnih igralnic in športnih stav. Po drugi strani pa se Parimatch zagotovo lahko zadovolji z dodatnimi visokokakovostnimi režami razvijalca.

Nedavna partnerstva ThunderSpin

V začetku oktobra lani je neodvisni studio za igre sklenil pogodbo s priljubljeno spletno igralnico 1XSLOTS. Kot je bilo pričakovano, bo s sodelovanjem Thunderspin vključil svojih 25+ visokokakovostnih iger v spletno igralniško platformo.

Takratni izvršni direktor ThunderSpina Jeff Letlat je dejal, da je novo partnerstvo s 1XSLOTS del njegove strategije za doseganje mednarodnih igralcev prek uveljavljenih igralnih platform.

Julija 2020 sta ThunderSpin in BetConstruct sklenila pogodbo o ogledu visokokakovostnih iger prvega v živo v spletni igralnici. BetConstruct, ustanovljena leta 2003, je ugledna igralniška znamka z licenco na Malti, Curacau, Franciji in Združenem kraljestvu.

Še prej, maja 2020, je Thunderkick objavil, da končno vstopa na novo urejen italijanski trg v tretjem četrtletju 2020. To je po tem, ko je vsebina iger dobavitelja prejela certifikat iTechLabs, vodilnega laboratorija za testiranje in certificiranje v svetu iGaminga.

Barvita popolnoma nova knjiga o marmeladi

V drugih nepovezanih novicah je ThunderSpin 8. avgusta 2021 objavil, da bo v svojih partnerskih igralnicah predstavil pisano Book of Jam. Ta novi spletni igralni avtomat ima ikonično temo sadja in ultra-realistične vizualne slike. Vaš največji zmagovalni potencial? 1000x začetni vložek.

Glede na to bo razvijalec najnovejši video režo deloval na mreži 5x3, napolnjeni z okusnim sadjem. Igralci v osnovni igri dobijo do 10 izplačilnih linij, pri čemer v zmagovalni kombinaciji divji simbol zlata zvezda nadomesti druge standardne simbole.

Medtem je vaš glavni cilj zbrati tri ali več knjig receptov in odkleniti funkcijo brezplačnih vrtljajev. Tukaj lahko osvojite do 20 bonus vrtljajev, s čimer povečate svoj dobitek v zameno.

Ne samo to, aktivira se lahko tudi funkcija kloniranja, ki sprosti tri ali več simbolov iz Book of Jam. S simboli za kloniranje, ki polnijo kolute, so vaše možnosti, da boste dosegli veliko zmagovalno kombinacijo, večje kot kdaj koli prej.

Na splošno ta najnovejša reža iz agregatorja stvari nekoliko spremeni tako, da igralce teleportira v vrtno okolje. Ne pozabite, da lahko igrate demo različico na spletni strani razvijalca ali obiščete OLE!stavite in občutite.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice