Thunderspin

November 5, 2020

ThunderSpin je na podelitvi nagrad Starlet Awards prejel nagrado Start-Up leta

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

ThunderSpin je pravkar objavil, da je bil nominiran za zmagovalca prestižnih nagrad Starlet Awards glede v kategoriji Startup leta. Ta blagovna znamka je zagotovo tista, ki postaja zelo priljubljena po vsem svetu, saj je povezana z visokokakovostnimi spletnimi igralniškimi igrami, kar je velika prednost.

ThunderSpin je na podelitvi nagrad Starlet Awards prejel nagrado Start-Up leta

Konkurenca je bila vsekakor huda. Vendar pa je pristop znamke "Feel the Roar" pomagal izstopati in zmagati z inovativnostjo reže ki lahko zadovoljijo potrebe vseh platform, še posebej pa poskrbijo za dobro zabavo vseh.

Najboljša in najbolj upoštevana nagrada

To je nagrada za ThunderSpin, ki prihaja po tem, ko je blagovna znamka povečala svojo zbirko inovativnih iger. Vsak ima zelo edinstvene lastnosti, da pritegne nekega igralca. To vključuje igre, ki so jih že predstavili in so bile uspešne, kot so Book of Treasures, Angels vs Demons, The Money, Halloween Witch Party in mnoge druge, v katerih lahko uživa in v njih uživa na tisoče igralcev v vse večjem številu igralnice v živo .

Komentar Leffa Letlata

Izvršni direktor ThunderSpina je povedal, da so vsi navdušeni, da so zmagovalci za najboljši startup leta 2020 na podelitvi nagrad Startlet. Ta blagovna znamka raste in njena zbirka več kot 30 iger kaže, da lahko še naprej oskrbujejo svoje partnerje z veliko več igre in hkrati ohranjanje kakovosti, ki je dandanes pomembna za igralce. Ta nagrada je v bistvu zaveza ThunderSpina, da ohrani kulturo zagona, tudi če ekipa raste, hkrati pa gradi najboljše, zabavne in dobičkonosne igre za svoje igralniške partnerje.

O ThunderSpinu

Ta blagovna znamka je neodvisen studio za igre, ki ima visokokakovostne in tudi vrhunske reže. Igre razvijajo v visokostandardnem kodnem jeziku, tako da je mogoče zagotoviti delovanje na več platformah. Ločljivost svojih iger prilagajajo različnim regijam, zaradi česar so primerne za katero koli hitrost. Nahajajo se v Evropi, njihov sedež pa na Malti.

Igre, ki jih razvija ThunderSpin, so razvite v HTML5. Poleg tega imajo certifikat za svetovne trge GLI (Gambling Labs International) in tudi iTech Labs. Poleg vsega tega podpirajo več mednarodnih valut in nekatere kriptovalute.

Zakaj izbrati to znamko in ne drugo

ThunderSpin je vsekakor neverjetna blagovna znamka, ki jo lahko izberete, kadar koli ste v svoji spletni igralnici in ne veste, katere igre bi igrali. Z njihovimi igrami se boste zagotovo zelo zabavali, saj so zelo zabavne. Poleg tega lahko vedno osvojite nekaj denarja, kar je velika prednost.

Igralci z vsega sveta lahko izkoristijo igre tega podjetja in so zgled za tiste blagovne znamke, ki šele začenjajo. Za mnoge igralce je vsekakor korist, da igrajo igralne avtomate ThunderSpin in se z njimi zelo zabavajo. Torej, če dvomite, katere igre bi igrali, je izbira iger te blagovne znamke prava izbira, je to gotovo. Nad kakovostjo boste navdušeni.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice