VIVO Gaming

January 15, 2021

Vivo Gaming in 7Mojos se združita

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Vivo Gaming dobrodošel, z veliko sreče, 7 Mojos kot njihov novi član. 7Mojos počne ustvarjati rešitve za zabavo naslednje generacije, hkrati pa ponujajo neverjeten portfelj igralniških iger, ki jih je mogoče popolnoma integrirati v katero koli platformo in spletno mesto, ki že obstaja ali je že ustvarjeno. 7Mojos imata licenco MGA in tudi Bolgarija State of Commission of Gambling, kar je del prihodnjega načrta Vivo Gaminga, da dejansko vstopi na te trge in tudi po vsem svetu. Torej, to je vsekakor dober začetek. Vivo Gaming lahko ponudi neverjetno Prodajalec v živo Andar Bahar miza plus neomejen blackjack, ki je del portfelja 7Mojos. Obstaja tudi 22 reže in še veliko več se razvija.

Vivo Gaming in 7Mojos se združita

Nekaj, kar igralci resnično ljubijo pri Vivo Gamingu, je njihovo spletni blackjack, kar je za to blagovno znamko naredilo vso razliko. Torej, če želite poskusiti, lahko to storite, kadar želite.

Kaj se govori o tem partnerstvu

Direktor poslovnega razvoja pri 7Mojos Stefan Enchev je izjavil, da so njihove fantastične in edinstvene 3D igre, ki so na voljo v celotnem odtisu Vivo Gaminga, še bolj pomirjene, da potrebujejo impresiven UX, pristno in kakovostno vsebino. Dejal je, da si želita uspešne poti ter tudi močnega in dolgega partnerstva, ki je danes nujno.

Nadine Thys, ki je vodja vodstva pri Vivo Gamingu, je prav tako izjavila, da želijo svoje stranke osrečiti pri Vivo Gamingu in da bi to dosegli, je ponuditi nove in bolj raznolike igre izjemnih partnerjev, kot je 7Mojos. Ker imajo 3D igre, je mogoče igralcem zagotoviti pristno izkušnjo igranja.

Približno 7Mojos

Ta blagovna znamka je hčerinsko podjetje Zariba Group in Win Models LTD. Skupina Zariba je podjetje, ki ima več kot desetletne izkušnje pri razvoju izdelkov HTML5. Win Models LTD je začel delovati v igralnica v živo industrija je od leta 2015 in vse, kar počne, je, da služi igralniške igre v živo pretakanje. Številni naslovi iz skupine Zarible so uspeli doseči najvišjo uvrstitev v Googlu Play in tudi v App Store, pri čemer so ohranili več kot 750.000 dnevno aktivnih uporabnikov. To je vsekakor nekaj zelo dobrega za te znamke in upajmo, da bodo še naprej uspevale.

O Vivo Gamingu

Vivo Gaming je brez dvoma ogromno inovativno podjetje, ko gre za nove tehnologije, ki deluje v tej neverjetni industriji že več kot 15 let in ima tudi B2B izkušnje. So dobavitelj programske opreme, ki ponuja platformo za prodajalce v živo 24 ur na dan, 7 dni v tednu za številne studie po vsem svetu. Zagotavljajo tudi najboljše igralne rešitve za podjetnike, operaterje in fizične igralnice.

Blackjack v živo iz Vivo Gaminga

To je verjetno najbolj znana igra te znamke. In to zaradi vse kakovosti in zato, ker ima neverjetno igranje. Vsekakor je priporočljivo, da igrate blackjack na spletu, še posebej, če je v živo. To je zato, ker boste imeli še eno izkušnjo in to lahko spremeni vaš pogled na spletne igralnice.

Vivo Gaming je res opravil odlično delo, ko se je razvil neomejen blackjack na spletu in zdaj ste na vrsti, da preizkusite to igro. Zelo se boste zabavali in velika je verjetnost, da boste osvojili nekaj denarja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Katere nove vrste bonusov naj pričakujemo v spletnih igralnicah v živo v letu 2024
2024-01-10

Katere nove vrste bonusov naj pričakujemo v spletnih igralnicah v živo v letu 2024

Novice