Danes igrajte poker za več igralcev v živo - osvojite pravi denar

XPG-jev Live Multiplayer Poker je zaradi svojih izjemnih funkcij povzročil veliko navdušenja v industriji iger v živo. Razvijalci, Xpro Gaming (XPG), so igralcem pokra ponudili pravo poslastico. V idealnem primeru gre za preoblikovanje različice pokra Texas Hold 'em, ki ima veliko možnosti prilagajanja, ki jih lahko igralci v živo uporabijo, da razlikujejo igro in jo uskladijo s svojimi blagovnimi znamkami.

Programska oprema je prilagodljiva in zasnovana tako, da podpira vse naprave brez posebnih sistemskih zahtev, vključno s tablicami in pametnimi telefoni. Med drugimi impresivnimi funkcijami ponuja funkcijo klepeta v živo, dva načina ogleda in zgodovino stav.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako igrati XPG-jev poker za več igralcev v živo

Igranje XPG Live Multiplayer pokra je relativno enostavno in zabavno. Igralci morajo najprej izbrati primeren casino v živo, ki ponuja igro. Pri izbiri morajo ponudniki med drugimi dejavniki upoštevati tudi možnosti plačila, možnosti storitev za stranke in zaupanje. Najpomembneje je, da morajo igralci upoštevati jezik, ki ga uporabljajo. Igra vključuje komunikacijo med igralci in delivci v živo ter med igralci, kar pomeni, da je jezikovna ovira lahko težava, zlasti za igralce, ki igrajo v mednarodnih igralnicah.

Igralci morajo tudi zagotoviti, da izpolnjujejo pogoje za igralnico v živo glede na starost in omejitve pristojnosti. Registrirajo se lahko pri njih prednostno spletno mesto igralnice v živo, postopek, ki običajno vključuje posredovanje kontaktnih in identifikacijskih podatkov. Igralci morajo tudi financirati svoje račune, da začnejo igrati XPG Live Multiplayer poker.

Pravila XPG-jevega pokra za več igralcev v živo

Igralec mora izbrati in se pridružiti mizi v živo, da začne igrati. Število razpoložljivih miz se običajno razlikuje med različnimi igralnicami v živo. Vsaka miza ima običajno tudi določen znesek nakupa. Igralci morajo tako zagotoviti, da imajo na svojem računu dovolj sredstev za buy-in svoje želene mize. Miza mora imeti tudi odprtino, da se lahko pridružijo.

Osnove

Poker v živo je precej zapletena igra, ki zahteva nekaj veščin in strategij, da postane uspešna. V bistvu je ideja igre končati z najvišjo uvrščeno kombinacijo. Vendar pa lahko igralci zmagajo tudi z nižjo kombinacijo z blefiranjem ali z več drugimi strategijami. Razvrstitve kart od najnižje do najvišje so visoka karta, par, dva para, tri vrste, straight, flush, full house, štiri vrste, straight flush in royal flush.

Razvrstitve temeljijo na igralčevih luknjastih kartah v kombinaciji s katero koli od treh skupnih kart, ki dajejo najboljšo kombinacijo. Skupne karte vključujejo tri flop karte, en turn in en river. Vendar pa lahko igralci zapustijo igro, preden se razkrijejo vse skupne karte.

Kako igrati

Poker miza ima običajno največ osem igralcev, nekateri operaterji pa dovolijo do 14 igralcev.

Igra se začne tako, da delilec v živo vsakemu igralcu razdeli dve karti. Prvi igralec nato vloži prvo stavo, ki se imenuje mala slepa. Naslednji igralec mora vložiti veliko blind. Stave se nato nadaljujejo za mizo, pri čemer ima vsak igralec možnost preveriti, povišati ali odpovedati.

Živi delilec deli skupne karte, eno na krog, dokler ni razdeljenih vseh pet skupnih kart ali dokler vsi igralci ne odstopijo razen enega. Preostali igralec ali igralec z najvišjo uvrstitvijo kart prejme denar za pot. Pot je vsota vseh stav tega kroga.

XPG-jeva izplačila pokra za več igralcev v živo

XPG-jev Live Multiplayer Poker omogoča minimalne stave 1 €. Tehnično se najvišja stava na igro razlikuje za različne poker mize, vendar je najvišja možna 5.000 €. Igra ima stopnjo donosa na igralca (RTP) 96,30%.
Igralci, ki zmagajo, se bodo morda morali odpovedati nekaterim dobitkom kot davek. Vendar pa o davkih pogosto odločajo lokalni zakoni. Igralci imajo v nekaterih primerih tudi možnost napitnine trgovcem v živo. Večina operaterjev igralnic v živo običajno ponuja bonuse, ki jih igralci lahko uporabijo za povečanje svojega bančnega zneska.

Možnosti plačila

Možnosti načina plačila razlikujejo med različnimi igralnicami v živo. Večina igralnic igralcem pokra za pravi denar ponuja najboljše metode pologa, vključno z:

  • Kartice
  • e-denarnice
  • Neposredna bančna nakazila
  • Mobilna denarna nakazila

Možnosti dviga so običajno bolj omejene, kar morajo igralci upoštevati pri izbiri igralnic v živo. Časi obdelave transakcij se razlikujejo tudi med različnimi igralnicami v živo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak