Yggdrasil Gaming

April 27, 2022

Yggdrasil Gaming predstavlja popolnoma avtomatiziran razvoj Baccarat

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Yggdrasil Gaming je domače ime v fazi spletnih igralnih avtomatov kot namizne igre. Toda razvijalec trenutno resno napreduje na trg namiznih iger z nekaj odličnimi RNG namiznimi igrami in igralniškimi igrami v živo. Najnovejši dodatek k svoji knjižnici solidnih namiznih iger je Baccarat Evolution, ki je izšel 17. februarja 2022. 

Yggdrasil Gaming predstavlja popolnoma avtomatiziran razvoj Baccarat

Po izdaji je ta igra s kartami zaznamovala prvo izdajo Darwin Gaminga, odkar se je leta 2021 pridružil Yggdrasilu. Vodja produktov in programov pri Yggdrasilu, Stuart McCarthy, je v govoru po predstavitvi dejal, da ta igra ponuja nekaj novega za vse ljubitelje baccarat. Po drugi strani pa je izvršni direktor Darwin Gaminga, Nuno Goncalinho, dejal, da so prepričani, da bo igralcem všeč ta impresivna različica baccarat. Samo čas bo povedal!

Kako igrati Baccarat Evolution

Pravila te popolnoma nove igre baccarat v igralnice v živo so razmeroma preprosti, če ste igrali baccarat prej. Igralci morajo le vložiti znesek stave in izbrati izid. Ja, to je to! V tej igri je cilj narediti roko blizu 9 ali 9. To je precej podobno blackjacku, čeprav igralci v tem pogledu nimajo nadzora nad kartami.

Kljub temu lahko igralci stavijo na igralčevo ali bankirjevo roko za zmago, tako kot v tipičnem scenariju baccarat. Prav tako lahko napovedujete izenačenje. Po izbiri stave bosta položaj Banker in Igralec prejela vsak po dve karti, položaj, ki bo dosegel najvišjo oceno, pa nosi dan. Poziciji Igralec in Banker imata izplačilo 1:1 ali 1x začetno stavo. 

Toda zakaj 9, ko imajo nekatere kartice nominalno vrednost 10? Tukaj je stvar, pravila igre baccarat določajo, da slikovne karte in desetke niso vredne nič. Torej, na primer, če dobite 10 in 8, se 10 šteje kot 0, tako da vam ostane 8. Omeniti velja tudi, da imajo asi eno točko z drugimi kartami, ki predstavljajo njihove dejanske nominalne vrednosti. 

Pravila igre Baccarat Evolution, kvote in RTP

Baccarat Evolution lahko igrate z minimalno stavo 0,50 in največ 35 na roko. Igra ima tudi možnost visokega igralca VIP z vložki v razponu od 5 do 350 na roko. Zaradi tega je popoln za vse bankrolle.

Ko gre za pravila igre, je igra igralca, ki zadene 9 ali 8, naravna zmaga. Ampak to je, razen če ima položaj Banker enak rezultat. Če igralec doseže 7 ali 6, ostanejo. Vsaka vsota med 0 in 5 je neodločena, razen če ima bančnikova roka zmagovit rezultat. 

Podobnosti s klasično igro baccarat v živo se tu ne končajo. Zadetek v roke igralca in bankirja nagradi igralce z izplačilom 1:1. Z drugimi besedami, dobite $1 za vsak $1 stavo. Izenačena stava je najbolj donosna izplačila pri 8:1. Toda ustvarjanje žrebanja zahteva nekaj resne sreče.

Kar zadeva RTP, imajo roke Banker in Player 98,94% oziroma 97,76%. Kot lahko vidite, je Bankerjeva roka najbolj prijazna do igralca. Vendar pa velja 5 % za hišo. Največja stava za izenačenje je kar 85,64%. Zato se je verjetno pametno temu popolnoma izogniti. 

Bonusne funkcije Baccarat Evolution

Zasluga razvijalcu. Yggdrasil ohranja vse osnove klasične igre baccarat. Toda za večjo razburjenje razvijalec doda Turbo način, ki vam omogoča prilagajanje hitrosti igranja in nadzor trajanja stavnega kroga. Na ta način lahko natančno ustvarite proračun in imate več nadzora nad igro.

Igralci lahko po želji omogočijo ali onemogočijo upravljanje na dotik v igri. Poleg tega funkcija Manual Peak doda dodatno dramo, saj vam omogoča počasneje razkrivanje kart. Najboljše od vsega pa je, da lahko temo igre nastavite na temno, svetlo ali standardno. 

Strategija in nasveti za razvoj Baccarat

Najboljša strategija za vse online casino igra v živo, vključno z baccarat, je upati na izgubo. To je zato, ker so te igre zasnovane tako, da hiši dosledno dajejo prednost, ne glede na to, katero strategijo lahko uporabite.

Ampak ne vzemite le ležanja. Popolnoma mogoče je na srečen dan zabeležiti deset zaporednih zmag Banker ali Player, saj je prednost hiše pri teh stavah nizka. Ne pozabite, da imajo roke Banker in Player 45,80 % in 44,62 % frekvence zadetkov. Najnižja stava za izenačenje je 9,2%.

Toda tudi pri tako visoki pogostosti zadetkov so možnosti za izgubo skoraj 55 % v rokah Bankerja in Igralca. In kot je bilo že rečeno, se izogibajte igri Banker zaradi 5% provizije hiši ob vsaki zmagi. 

Na splošno je igranje z igro igralca vaša najboljša splošna strategija za baccarat. Še ena stvar, igrajte to igro samo v najboljših igralnicah Yggdrasil v živo, da boste uživali v poštenem in preglednem igralnem okolju. Poskusite in vso srečo!

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice