Rocketpot Igralnica V Živo Pregled - Affiliate Program

RocketpotResponsible Gambling
CASINORANK
7.56/10
BonusBonus dobrodošlice 100 % do 1 BTC
Bonus za prijavo v Bitcoin
Več kot 2600+ iger
Kripto športna stavnica
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Bonus za prijavo v Bitcoin
Več kot 2600+ iger
Kripto športna stavnica
Rocketpot is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Vsak se lahko pridruži Podružnice Rocketpot in postanite partner Rocketpota. To bo partnerjem omogočilo, da zaslužijo denar prek svojega spletnega mesta ali družbenih medijev s promocijo igralnice in sklicevanjem na igralce. Partnerji bodo zaslužili del prihodkov, ki jih igralci ustvarijo z depoziti.

Za pridružitev pridruženemu programu se morajo partnerji najprej registrirati za račun. To je preprost postopek, ki jim bo vzel le nekaj minut časa. Ko je njihov račun odobren, se lahko prijavijo in začnejo raziskovati, kaj ponuja pridruženi program.

Rocketpot Affiliates ponujajo program delitve prihodkov, ki se začne s 25-odstotno provizijo, partnerji pa lahko dobijo še višjo provizijo glede na svojo uspešnost.

Vsa plačila so obdelana v prvem tednu v mesecu, najmanjši znesek, ki ga lahko partnerji dvignejo, pa je omejen na 100 USD. Če je znesek nižji od 100 USD, bo prenesen v naslednji mesec.

Kako se imenuje podružnica igralnice Rocketpot?

Podružnica igralnice Rocketpot se imenuje Rocketpot Affiliates.

Najboljši bonusi dobrodošlice v kriptovalutah za igralce v igralnicah v živo maja 2023
2023-05-17

Najboljši bonusi dobrodošlice v kriptovalutah za igralce v igralnicah v živo maja 2023

Igre na srečo s kriptovalutami so danes postale fenomen. Igralci lahko uporabljajo priljubljene kovance, kot so BTC, mBTC in USDT, za hitre, anonimne in varne igralniške transakcije, zaradi česar so odlična alternativa običajnim plačilnim možnostm. In da bi bila celotna ideja še boljša, igralnice v živo s kriptovalutami ponujajo nekaj največjih dobrodošlih promocij. V tem članku boste odkrili dva bonusa dobrodošlice, ki ju lahko zahtevate v kripto igralnici.