Lestvica najboljših Seven Deuce Gaming igralnic v živo

Seven Deuce Gaming je leta 2016 ustvarila skupina strastnih igralcev pokra za razvoj igralniških iger, povezanih s pokrom. Tri leta pozneje, leta 2019, se je studio lotil preoblikovanja in postal Electric Elephant Games. Čeprav niso izgubili afinitete do pokra, so svoj repertoar razširili na video igralne avtomate. Nekateri primeri njihovih novejših izdaj igralnih iger vključujejo Dragon Strike, Volsunga, Joker Jackpots in Wild Society.

Igre na igralnih avtomatih podjetja ponujajo večjezično podporo, srednje-visoko volatilnost in imajo RTP 95 % ali več. Podjetje s sedežem v Londonu načrtuje tudi razvoj iger brez igralnih avtomatov z generatorjem naključnih števil (RNG).

Igranje Seven Deuce v igralnicah v živoO igrah Seven Deuce
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter

Igranje Seven Deuce v igralnicah v živo

Seven Deuce Gaming je v industriji spletnih igralnic že nekaj let. Ta ponudnik programske opreme za igralnice v živo je specializiran za razvoj naslovov igralnih avtomatov in drugih rešitev za vrhunske ponudnike programske opreme v igralnicah v živo. V prvih nekaj letih poslovanja so bili glavni cilj podjetja Seven Deuce Gaming mladi navdušenci nad igrami na srečo, zlasti tisti, ki so novi v spletnih igrah. Od njihove prvotne izdaje ostaja očitno, da je Seven Deuce ponosen na ustvarjanje nove generacije razburljivih igralnih avtomatov in iger pokra.

Nekatere njihove lastno razvite igre vključujejo Royal Rush, Fruits Go Wild, Wild Society, Dragon Strike, Hold'Em Switch, Swap the Flow in Casino Rush. Od svojega začetka je sodeloval z vodilnimi v industriji, kot sta Microgaming in Relax Gaming, kar mu daje trdne temelje za izdelavo igralniških iger.

O igrah Seven Deuce

Seven Deuce Gaming je bilo prvotno ustanovljeno leta 2014 v Londonu. Leta 2019 se je podjetje preoblikovalo v Electric Elephant, zaradi česar se je osredotočilo bolj na igralne avtomate v živo in manj na poker. Medtem ko je sedež podjetja Electric Elephants v Združenem kraljestvu, so odprli tudi pisarno v Colombu na Šrilanki, od koder prihaja večina njegovih razvijalcev.

Ime "sedem deuce" izvira iz kombinacije poker rok, ki se uporablja v Texas Hold 'em. Ni presenetljivo, da so bili možgani tega podjetja za igralniške igre ljubitelji pokra. Seven Deuce ustvarja edinstvene naslove, ki temeljijo na platformah Unity in HTML5. To pomeni, da se njihove igre lahko igrajo na namiznih in mobilnih napravah. Seven Deuce, trenutno Electric Elephant, še naprej razvija edinstvene igralnice v živo impresivno igranje in grafični elementi.

Edinstvene lastnosti igre Seven Deuce Gaming

Seven Deuce Gaming ima številne izjemne prednosti, od katerih je večina razvijalca postala priljubljena tako med igralci kot med razvijalci igralniških iger. Kljub temu je tukaj nekaj izjemnih funkcij Seven Deuce Gaming.

Partnerji

Kot majhen razvijalec iger, Seven Deuce je hitro vzpostavil partnerstvo z drugimi podobno mislečimi strankami, od katerih je večina razvijalcev igralniških iger. Nekateri pomembni partnerji so Microgaming, Quickfire, Kindred in Stars Group. Ta partnerstva niso omejena le na razvoj iger, ampak tudi Seven Deuce omogočajo dostop do omrežij ustreznih partnerjev, kar jim olajša pokrivanje več platform.

Združljivost med različnimi platformami

Kot smo že omenili, Seven Deuce razvija igre za Unity in HTML5. Zlasti HTML5 zagotavlja zagotovilo, da so vse njegove igre optimizirane za različne naprave. Ta tehnologija ni omejena na pametne telefone ali dlančnike; prav tako izboljšuje namizne igre na več načinov. HTML5 zagotavlja, da se spletno mesto ali igra prilagodi različnim velikostim zaslona.

Igranje iger v živo

Večina igralcev danes raje igra v realnem času kot tradicionalne igre z generatorjem naključnih števil. Zahvaljujoč podpori svojih uglednih partnerjev in najboljše igralnice v živo, Seven Deuce se je lahko podal v igranje iger v živo s ponudbo nekaterih vrhunskih igralnih avtomatov. Vsakdo, ki je igral v igralnici z igrami katerega koli od partnerjev družbe Seven Deuce Gaming (Electric Elephant), je verjetno naletel na igro tega podjetja. Poleg tega njihove igre zagotavljajo hitro in zabavno akcijo na mobilnih napravah, kar je ključno za privabljanje nove generacije igralcev v igralnicah.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak