Igrajte American Blackjack v živo danes – osvojite pravi denar

Visionary iGaming, eden najbolj cenjenih ponudnikov programske opreme za igralnice v živo za ameriško občinstvo, dodaja nov zasuk tradicionalnim namiznim igram z resnično koristnimi nastavitvami. Med njihovimi najbolj priljubljenimi igralniškimi igrami v živo je ameriški Blackjack. Njegove mize so vedno polne zaradi funkcije Bet Behind. Zdi se, da igra privablja izkušene igralce, saj bolj cenijo stave na pare in remi, ki so edinstvene za to različico blackjacka.

Ameriški Blackjack se predvaja iz igralniških studiev v živo v Kostariki, kjer ima Visionary iGaming v lasti avantgardne pretočne zmogljivosti. Noben igralec ni zaklenjen, ker ponudnik zagotavlja, da je v vsakem trenutku več miz. Za razliko od standardne igre blackjack, ameriška različica ponuja ogromno zabave.

Kaj je živi ameriški blackjack?Kako igrati ameriški Blackjack v živoIzplačila za ameriški Blackjack v živo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je živi ameriški blackjack?

Ameriški Blackjack v živo je spletna igralniška igra RNG z živimi trgovci, kjer igralci tekmujejo z računalniškim sistemom in ne z živim delilcem. Mizo za 7 igralcev za ameriški Blackjack v živo upravljajo elektronski trgovci. Zanj je značilna funkcija predaje, ki igralcem omogoča, da zložijo svoj blackjack, preden izvlečejo naslednje karte. Medtem pa to igralniška igra v živo Visionary iGaming ima izjemen uporabniški vmesnik in čist vir v živo izboljšuje izkušnjo iger, ko igrajo od svojih domov in območij udobja.

Vmesnik se ponaša s funkcionalno zasnovo z dvema načinoma gledanja: klasični in celozaslonski HD. Slednji ponuja impresivno izkušnjo, saj poudarja video tok in elektronsko igralnico v živo. Klasični način je mešan slog, ki prikazuje igranje, premikanje kart in minimizirane prizore delivčeve in blackjack mize.

Kako igrati ameriški Blackjack v živo

Nekateri predvajalniki imajo raje glasen video tok, drugi pa tih. Z gumbom za nadzor glasnosti lahko izvedejo potrebne prilagoditve. Način HD ponuja dodatne možnosti za igralce, da vklopijo animacije kartic, samodejno postavijo na 18 ali več in samodejno pritisnejo 8 ali manj. Animacije so razburljive, a tisti, ki ne marajo glamurja, jih lahko izklopijo.

Ko igralec odpre ViG Live American Blackjack, se mora usesti s klikom nanj. Nato svoje žetone položijo na sredino mize, kar postane njihova glavna stava. Stava na pare ali remi se naredi tako, da se žetoni položijo v zgornji levi in desni kot.

Če ni odprtega sedeža, mora igralec izbrati funkcijo Bet Behind. Zelo malo lahko storite s svojimi stavami s pozicijo Bet Behind. Samo sedeči igralci lahko sprejemajo pomembne odločitve. V idealnem primeru tisti za sedeži igrajo na izide rok sedečih igralcev.

Pravila ameriškega blackjacka v živo

Najboljše igralnice v živo predstavljajo pravila ameriškega Blackjacka v pojavnem oknu skupaj z vložki. Glavna stava je urejena s standardnimi pravili ameriškega blackjacka, vendar uporablja 6 kompletov kart. Ko igralec izbere možnost predaje, se polovica njegovega začetnega vložka vrne na kup kart. Drugo polovico izgubijo zaradi elektronskega trgovca.

Na odprtem sedežu morajo igralci svoje stave oddati čim prej, ker je čas stave omejen na 15 sekund. V načinu HD bo odštevalni časovnik, ki bo prikazal različne barve, da pokaže, koliko časa je še ostalo. Igralci bodo našli nominalno vrednost žetonov v spodnjem desnem kotu in lahko stavijo do največjega dovoljenega števila za mizo.

Igralci morajo pri igranju te RNG različice Blackjacka upoštevati naslednje točke.

  • Trgovec zadene mehko 17

  • V redu je podvojiti katero koli stavo tudi po razdelitvi

  • Razdeljeni asi se delijo z eno karto

  • Obstajajo tri stranske stave: Bet Behind, Pari in Rummy

  • Zavarovanje stav se redkokdaj izplača

    Kot je navedeno zgoraj, lahko igralci stavijo s stranskimi stavami pari in remi. Stava Rummy je sinonim za standardno stransko stavo 21+3. Označena je s tremi kartami na desni, medtem ko je stava za pare označena z dvema kartama na levi strani igralnic v živo.

Izplačila za ameriški Blackjack v živo

Izplačilo oz RTP (nazaj k igralcu) razmerje daje grobo predstavo o tem, kaj naj igralci blackjacka pričakujejo. Številke RTP so le teoretične, vendar jih je pomembno poznati – višji kot je, bolje. Stava par v Live American Blackjack ima verjetnost za zmago v razmerju 11:1. Igralec zmaga stavo, če je njegov prvi par podeljenih kart enak. Po drugi strani pa ima stava na remi verjetnost 9:1. Zmaga, če imata igralčev prvi par kart in deličeva prva karta popolno barvo, podobno uvrstitev ali niz s tremi kartami.

Glavna stava ima dokaj visok RTP 99,31 % RTP, čeprav je nekoliko nizek v primerjavi z najbolj konkurenčnimi mizami na najboljše igralnice v živo. V odstotkih imata stave remi in pari povprečni RTP 95,86 % oziroma 93,89 %. Začetnikom svetujemo, da se izogibajo tem stranskim stavam, dokler ne pridobijo znatnih naborov spretnosti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Stakelogic bo uvedel funkcijo Super Stake za svoje mize za Blackjack v živo
2023-09-04

Stakelogic bo uvedel funkcijo Super Stake za svoje mize za Blackjack v živo

Stakelogic Live, glavni dobavitelj inovativne igralniške vsebine v živo, je objavil načrte za izboljšanje izkušnje igralniškega blackjacka v živo za svoje igralce. To se je zgodilo potem, ko je podjetje s sedežem na Malti sporočilo, da bo mizam za ameriški blackjack v živo dodalo trendovsko funkcijo Super Stake.