Igrajte Blackjack v živo z zgodnjim izplačilom danes – osvojite pravi denar

Večina ponudnikov iger v živo v igralnicah sledi strogi strukturi. Vendar pa namizne igre v igralnicah v živo občasno razburijo in predstavijo nekaj novega. Visionary Gaming je izdal Blackjack Early Payout leta 2010. Ta tabela je privlačna, ker udeležencem omogoča predčasno izplačilo. Igralci lahko izplačajo solidno igro, ne da bi jo morali igrati.

Igra v živo je tudi ena redkih brezplačnih iger blackjack, ki so na voljo pri ponudnikih programske opreme za igralnice v živo. Več igralcev lahko igra vsako igro hkrati. Udeleženci lahko igrajo tudi do tri roke na posel s temi številnimi rokami. Poleg tega lahko igralci stavijo na pare ali stranske stave remija. Ker se igra Live Blackjack Early Payout igra v brskalniku, igralcem ni treba prenesti dodatne aplikacije.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je zgodnje izplačilo Blackjack v živo?

Zgodnje izplačilo Blackjack v živo Visionary Gaming je priljubljena različica blackjacka v Aziji, Evropi, Latinski Ameriki in širše. V igri je na voljo možnost klepeta z trgovcem z ostrim glasovnim odzivom trgovca. Zaradi svojih značilnosti se zdi, da je Blackjack Early Payout najvidnejši izum Visionary iGaming.

Igra privablja igralce iz vseh družbenih slojev z vsega sveta. Ne glede na to, ali se igralci strinjajo s pravili igre ali ne, je vmesnik igranja izjemno dobro zasnovan. Video tok in podporni zvok prodajalca sta dobre kakovosti, tudi pri počasni internetni povezavi. Udeležencem so jasno razložene smernice in napotki za stave za igro v živo.

Kako igrati Blackjack v živo z zgodnjim izplačilom

Tipična možnost primarne strategije je med casino igrami v živo označena z modro. Vse druge možnosti so srebrne. V tej igri je uporabljenih šest krovov in neomejeno število igralcev. V vsakem trenutku lahko igralec igra do tri pozicije. Pari in remi sta še dve stranski stavi, ki sta na voljo pri zgodnjem izplačilu Blackjack v živo.

Pravila za zgodnje izplačilo Blackjack v živo

Udeleženci imajo možnost, da zasedejo do tri sedeže, ko prvič začnejo z igro pri najboljše igralnice v živo. Po tem imajo igralci le kratek čas, da položijo svoje glavne in stranske stave. Igralci lahko to počnejo, dokler se časovnik ne izklopi. Ne moremo narediti stranskih stav, ne da bi najprej postavili stavo na glavno stavo za to kombinacijo.

Za vse tri roke delilec izvleče dve karti. Igralci lahko igrajo le praktične, na katere stavijo. Kot je običajno v evropskem Blackjacku, delilec potegne samo eno karto. Udeleženci se lahko odločijo, da bodo udarili, stali, razdelili, podvojili ali prevzeli predčasno izplačilo. Dva dejavnika določata znesek, ki ga prejmete od predčasnega izplačila; moč roke in delivčeva obrnjena karta.

Udeleženci imajo to kombinacijo za ta krog, če izberejo možnost zgodnjega izplačila. Delitelj nato izvleče svojo drugo karto, če igralci izberejo katero koli drugo možnost. Sprostitev preveri, ali je katera koli stran dosegla kombinacijo 21. V nasprotnem primeru je zmagovalec ekipa, ki je najbližja 21 brez razpada. Izenačenje se pojavi, ko imata obe strani enako vrednost roke.

Kaj je pomembno upoštevati med igro?

Igralci imajo dve možnosti, ko je bistvena strateška igra STOP. Možnosti sta ali VSTOPAJ ali sprejmeš plačilo. Izplačilo se izračuna na podlagi vložka in kart, ki so bile razdeljene na tej točki. V tem trenutku nihče ne more ZADETI.

Ta izbira je modra, če je osnovna strategija zadeti, DELITE, PODVOJ. Igralci pa lahko odstopajo od osnovnega pristopa in STAND. Posamezniki lahko izberejo tudi možnost izplačila, ki je vedno na voljo. Če se nekdo odloči za STAND, mu delivec razdeli roko v skladu s standardno strategijo, vendar ne dodaja drugih kart k njihovi vsoti.

Izplačila za zgodnja izplačila Blackjack v živo s strani Visionary Gaming

Ko igralci uporabljajo osnovno strategijo blackjacka, RTP za to igra v živo je 99,50 odstotka. Stransko stavo za pare je enostavno razumeti. Igralci zmagajo, če sta prvi dve karti v njihovi roki par. Ta stranska stava se izplača 11:1 v gotovini. Dve karti posameznikov in delivčeva prva karta se preverita v remiju ali 2+1.

Da bi igralci prejeli nagrado 9:1, morajo te karte ustvariti eno od treh kombinacij. Te kombinacije so lahko ravne tri karte (4H, 5D, 6S), tri enake karte z enako vrednostjo (10D, 10H, 10S) ali tri enake karte (2D, 9D, KD).

Izplačila

Zmage v Blackjacku so izplačane 1:1. Izplačilo je denarna nagrada igralcem za samo nadigravanje igralnica v živo z njihovo roko. Zmaga v blackjacku pomeni nagrado 3:2, vendar morajo igralci za zmago v blackjacku s prvima dvema kartama izvleči 21. Igralci lahko sklenejo zavarovalno stavo, če je prva karta trgovca v spletni igralnici v živo As. Če ima trgovec blackjack, zavarovanje plača 2:1.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak