Igrajte HD blackjack v živo danes – osvojite pravi denar

Blackjack HD v živo je ena od različic igre blackjacka v živo ponuja Visionary iGaming. Visionary iGaming je razvijalec programske opreme za igre, ki je v industriji od leta 2008 in z leti nabira ustrezne izkušnje, da bi igralcem in ponudnikom igralnic ponudil najboljše izdelke.

Live hd blackjack pri Visionary Igaming je bil v glavnem zasnovan tako, da igralcem v igralnicah v živo ponudi boljšo predstavitev vmesnika, kar je bistvena lastnost igralnic v živo. Poleg tega lahko igralci igralnic v živo predvajajo igro v živo v kakovosti pretakanja HD, zaradi česar je igralna izkušnja bolj poglobljena in zabavna. Igranje je relativno podobno kot pri standardni igri blackjack, vendar z nekaj dodatnimi funkcijami, ki jo naredijo edinstveno.

Kaj je Live HD Blackjack?Kako igrati Blackjack HD v živoLive HD Blackjack izplačila
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live HD Blackjack?

Po besedah direktorja trženja razvijalca je pri ustvarjanju Blackjacka Live HD sodelovala ekipa profesionalnih igralcev blackjacka, kar je razvijalcem pomagalo zagotoviti, da so bile vse podrobnosti izvedene do popolnosti in vključene vse funkcije.

Ta igra v živo proizvajalca Visionary iGaming je primerna za igralce vseh stopenj izkušenj, saj omogoča stave že od 1 €. To je tudi hitra igra, ki daje igralcem priložnosti, da v kratkem času položijo več stav. Hitrost igre omogoča funkcija "izberi naprej", ki igralcem omogoča, da izberejo svoja dejanja, preden so na vrsti. To je lahko celo pred igralnica v živo konča z delitvijo kart vsem igralcem za mizo.

Kako igrati Blackjack HD v živo

Igralci, ki želijo uživati v igri, morajo začeti z iskanjem igralnice v živo ki ga ponujajo in se registrirajo v skladu z zahtevami igralnice. Prav tako morajo položiti sredstva na svoj igralni račun v živo, pri čemer upoštevajo najmanjši dovoljeni depozit za določeno igralnico v živo. Naslednji korak bo zagotoviti položaj pri mizi za blackjack. Na mizi je lahko največ sedem igralcev hkrati.

Igranje

The igra v živo se začne tako, da vsi igralci za mizo dajo svoje stave. Vsak igralec, ki igra igralniške igre v živo, lahko stavi kateri koli želeni znesek, če je le-ta znotraj najnižje in največje dovoljene meje. Živi delilec nato vsakemu igralcu in bankirju razdeli dve karti. Ena od bankirjevih kart je izpostavljena vsem igralcem, druga pa je obrnjena navzdol. Igralci lahko nato izvedejo svoje želene poteze, vključno s stojanjem, udarcem, delitvijo in podvojitvijo.

Ko vsi igralci izvedejo svoje želene poteze, se razkrije druga bančna karta. Živi delilec bo bankirju delil dodatne karte za vsak rezultat pod 17 in veljal za 17 ali več. Igralec zmaga tako, da doseže 21 ali rezultat, ki je bližji 21, kot ga ima bankir.

Pravila za Blackjack HD v živo

Igra uporablja standardna pravila blackjacka z le nekaj dodanimi pravili za prilagoditev dodatnih funkcij. Uporablja šest standardnih kompletov kart, ki jih delilec v živo ročno premeša vsakič, ko se odigra približno polovica čevljev.

Bankir ima možnost zadeti ali stati pri 17, odvisno od tega, ali gre za mehko ali trdo 17. Igralci lahko podvojijo na kateri koli kartici, tudi po delitvi. Na primer, če sta dva asa razdeljena, lahko vsak as dobi samo eno karto. Igralec se lahko odloči tudi za zgodnja izplačila, ki so na voljo, preden se razkrije druga bančna kartica. Znesek izplačila je odvisen od igralčevega rezultata. Izplačilo se lahko poveča, ko igralec vzame več kart, če se rezultat izboljša.

Stranske stave

Live HD blackjack ponuja le dve stranski stavi. Prva je stranska stava v parih, ki igralcem omogoča, da stavijo na prvi dve karti, ki ju dobijo kot par. Druga je stranska stava remi, ki igralcem omogoča, da stavijo na prvi dve karti in obrnjeno kartico igralniškega delilca v živo, ki tvori remi. Igralci lahko uporabijo tudi možnost stav za nazaj, da stavijo na druge igralce, kar pride prav, ko ne dobijo mesta za mizo za blackjack.

Live HD Blackjack izplačila

Igralci dobijo enak znesek kot začetne stave za vsako redno zmago. Izplačilo se poveča na 3:2 za zmago v blackjacku, ko igralci dosežejo 21 s prvima dvema kartama. Pri zavarovanju je izplačilo 2:1. Obe stranski stavi imata najboljša izplačila, 11:1 za stranske stave za pare in 9:1 za stransko stavo remi.

Stopnja RTP za Blackjack Live HD je 97,59%. To je relativno nizko v primerjavi z mnogimi drugimi ponudniki programske opreme za igralnice v živo in je lahko precej odvrača za elitne igralce in high rollers. Vendar pa dodatne edinstvene lastnosti igre nadomestijo nizko stopnjo RTP.

Igralci se lahko odločijo, da bodo delilcem napitnine iz najboljših igralnic v živo, brez omejitev glede zneska napitnine. Spletna igralnica z živimi delivci nato po naslednji zmagovalni igri podvoji znesek napitnine, kar pripomore k pristnosti igri.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak