Vodniki

March 13, 2023

Kako igrati spletne turnirje v ruleti

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Ruleta je klasična igralniška igra, v kateri uživajo igralci po vsem svetu. Ta namizna igra ponuja igralcem edinstven način, da preizkusijo svoje spretnosti in srečo tako, da zgolj predvidijo, kje bo žogica pristala, ko se kolo ustavi. 

Kako igrati spletne turnirje v ruleti

Toda spletna različica igre se je razvila tako, da vključuje turnirska tekmovanja. Ti turnirji dodajo razburjenje klasični igri, saj se igralci potegujejo za velike nagrade. 

Torej, to vodilo obravnava, kaj je spletni turnir v ruleti in prednosti igranja na njem. Objava vsebuje tudi nasvete in vire za zmagovanje na turnirjih spletne rulete. 

Kaj je spletni turnir v ruleti?

Turnir v ruleti se ne razlikuje od turnirjev na avtomatih. To so dogodki, ki jih organizira spletna igralnica v živo ali razvijalec iger, ki združujejo igralce, da se potegujejo za glavne nagrade. Večina dogodkov ima več krogov, da se določijo igralci, ki končajo na najvišji lestvici najboljših. 

Vsak krog turnirja običajno vključuje enako število vrtljajev in zneske stav. Na koncu zmaga igralec z najvišjim številom točk. Denarno nagrado si običajno razdelijo prvi trije do deset igralcev.

Pravila turnirja v ruleti

Torej, kako poteka turnir v ruleti? Večina turnirjev ima določeno število krogov, od katerih je vsak sestavljen iz enakega števila vrtljajev in zneskov stav. Igralci, ki ne zberejo dovolj točk, so izločeni po vsakem krogu. Prav tako so izločeni tisti, ki izpraznijo svoje igralne kredite pred koncem kroga. Zadnji obstoječi igralec je pogosto razglašen za zmagovalca.

Večina turnirjev vključuje tudi buy-ine. Na primer, igralci lahko plačajo 50 USD pristojbine in prejmejo igralne žetone v vrednosti 500 USD. Igralci bodo s temi žetoni igrali na turnirju v standardnem obdobju od 30 minut do ene ure. Nekatera tekmovanja so lahko krajša ali daljša. 

Medtem se igralci z najvišjim številom točk premaknejo v naslednji krog. Sčasoma bo ostal en sam krog igranja, kjer se kvalificirani igralci pomerijo za glavne nagrade. In kot v vsakem drugem casino turnir, igralci, ki se uvrstijo višje na lestvici vodilnih turnirjev rulete, osvojijo levji delež nagrade.  

Vrste turnirjev v ruleti

Turnirji v ruleti so v dveh glavnih kategorijah; Freeroll in buy-in tekmovanja. Turnirji z vplačilom so najpogostejši, saj si igralnice prizadevajo financirati glavno nagrado. 

Kljub temu obstajajo različne podkategorije za turnirje Freeroll in buy-in. Vključujejo:

  • Turnirji v ruleti Sit & Go: To so spletni turnirji, ki so odprti 24 ur in nimajo določene ure začetka in konca. Toda na drugi strani imajo ti dogodki omejeno število sedežev in miz. Igra ne bo sprejela več igralcev, ko bodo zapolnjena vsa mesta. Na srečo lahko runde trajajo le 10 minut. 
  • Načrtovani turnirji: To so najpogostejši turnirji v ruleti. Kot pove že njihova imena, so ti dogodki odprti za določen čas. Za igranje tega turnirja se morajo igralci najprej registrirati in počakati na začetni čas, ko uspešno rezervirajo mesto. Ti turnirji so lahko odprti do enega meseca.
  • Ponovno naloži turnirje: tudi te je razmeroma enostavno najti. Ko igralec porabi svoje kredite za vstopnino, mu lahko igralnica dovoli nakup več kreditov na turnirjih za ponovno nalaganje rulete. Znano je, da Microgaming organizira takšne turnirje z igralnimi avtomati.

Prednosti igranja na turnirju v ruleti

Igranje na ruleti ima številne prednosti. Spodaj je nekaj izmed njih:

Ogromne nagrade

To je glavna privlačnost pridružitve turnirju v spletni ruleti. Večina igralcev rada igra turnirje, ker so nagradni skladi lahko slastni. To še posebej velja za buy-in tekmovanja, kjer vstopnine igralcev prispevajo k denarni nagradi. In ja, več udeležencev pomeni večje nagradne sklade. 

Povečane možnosti za zmago

Običajne igralniške igre vključujejo igranje proti delivcu igralnice v živo ali RNG (Random Number Generator) sistemi. Toda pri turnirjih igralnica nima nikakršnih vložkov. Preprosto povedano, igralci igrajo drug proti drugemu, kar pomeni, da v krogu zmaga najsrečnejši in najbolj strateški igralec. 

Enostavno načrtovanje proračuna

V tipičnem igralniškem scenariju lahko večina igralcev le oceni znesek, ki ga bodo porabili na mizi za ruleto. Iz tega razloga razmislite o igranju turnirjev, saj je ustvarjanje proračuna relativno enostavno. Igralnica bo igralcem podelila posebne kredite, ki jih bodo uporabili v krogu turnirja. Ti igralci so izločeni iz tekmovanja po porabi kreditov. Zdaj pa govorimo o dodatnem pritisku na upravljanje denarja. 

Strategije za zmago na turnirju rulete

Če želi igralec uspeti na turnirjih rulete, se mora naučiti konzervativno staviti, saj je konkurenca na turnirjih lahko huda. Zato uporabite minimalne omejitve stav, da se izognete izločitvi z mize zaradi pomanjkanja igralnih kreditov. 

Druga strategija za turnirje je ignoriranje lestvice najboljših in drugih motenj. Nekateri igralci bodo poskrbeli za šov z divjim proslavljanjem po uvrstitvi v naslednji krog. Vendar je ključnega pomena, da ostanete mirni in zbrani, saj so rezultati rulete 100 % naključni. 

Tretja strategija je iskanje Freeroll turnirjev. Čeprav ti turnirji niso razširjeni, ponujajo igralcem možnost, da igrajo brezplačno. To je že sama po sebi učinkovita strategija upravljanja denarja. Ne pozabite pa, da je lahko nagradni sklad Freeroll turnirjev manjši od nagradnega sklada turnirjev z buy-inom. 

Izkušeni turnirski igralci vam bodo povedali tudi, da vaja dela mojstra. V vsakem igralniškem dogodku morajo biti igralci morda čim hitrejši v omejenem časovnem okviru. Torej bi morali igralci uporabljajte bonuse in promocije spletnih igralnic v živo da izostrijo svoje sposobnosti odločanja. Vse je v zbiranju zmagovalnih točk. 

Najpomembneje je, igrajte turnirje za zabavo. Igralnica ima vedno prednost, ne glede na to igranje dogodkov rulete ali naslovi rulete v živo, kot sta Lightning Roulette in Speed Roulette podjetja Evolution Gaming. Torej opustite vsa velika pričakovanja o osvojitvi glavne nagrade.

Izbira najboljših turnirjev spletne rulete

Preden zaključimo ta vodnik, se je ključnega pomena naučiti, kako prepoznati pravi turnir. Prvič, igralci morajo zagotoviti, da je turnir pošten in pregleden. Igrajte samo turnirje, ki jih gosti najboljša spletna mesta za igralnice v živo v letu 2023 in pravila morajo biti jasno navedena. Izvedite tudi preverjanje preteklosti o turnirju, da izveste, kaj drugi igralci pravijo o tekmovanju. 

Drugič, preverite strukturo nagrad, da zagotovite, da so nagrade vredne zneska vstopnine. Turnir v ruleti, ki sprejme največ 50 igralcev in nagradni sklad 1000 $, ni vreden truda. To je zato, ker lahko vsak igralec osvoji le 50 $, ob predpostavki, da je denarna nagrada enakomerno razdeljena. 

Povzetek

Turnirji v ruleti so nedvomno vznemirljivi in nagrajujoči. Toda igralci morajo razumeti pravila in uporabiti prave strategije, da kar najbolje izkoristijo turnirsko izkušnjo. S temi nasveti bo obvladovanje umetnosti igranja turnirja rulete na spletu preprosto. Vso srečo!

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice