Vodniki

December 25, 2022

Kako ustvariti uspešno kariero delivca spletnih igralnic v živo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Se vam zdi, da je vaša spletna igralniška kariera zašla v slepo ulico, potem ko ste preizkusili vse ponujene igre s kartami? Postati delivec spletnih igralnic v živo ni namišljena misel. Podjetja za igre z delivci v živo, kot so Pragmatic Play, Ezugi in Evolution, vedno iščejo predane posameznike, ki bi postali krupjeji v njihovih novih studiih. In plača je dobra, mimogrede.

Kako ustvariti uspešno kariero delivca spletnih igralnic v živo

Toda delo delivca igralnic v živo ni primerno za vsakogar. Kandidati morajo izpolnjevati osnovne zahteve, kot so dober videz, značaj, igralne sposobnosti in drugo. Torej, ta članek razpravlja o tem, kaj potrebujete, da postanete trgovec s spletnimi igralnicami, če vam je ta kariera pri srcu. 

Kdo je delivec spletnih igralnic v živo?

Na kratko, delivec spletnih igralnic je oseba, ki skrbi za nemoteno potek igralniških iger v živo in da igralci upoštevajo določena pravila. Krupje pozdravi igralce in razloži pravila igre pred začetkom runde. Krupje običajno deli karte v igrah v živo, kot so blackjack, bakara, poker, Andar Bahar, Dragon Tiger in druge. Lahko tudi predstavijo igre v živo kot Monopol v živo in Crazy Time by Evolution.

Poklicne zahteve, da postanete uspešen krupje v živo

Če želite postati krupje v živo pri vrhunskih razvijalcih iger, morate imeti nekaj poklicnih zahtev. Prvič, biti morate dovolj stari za igre na srečo, odvisno od vaše lokalne zakonodaje o igrah na srečo. Na primer, Evolution je nedavno objavil prosto delovno mesto prodajalca v živo za polni delovni čas v Michiganu v ZDA, kandidati pa morajo biti stari vsaj 21 let, da izpolnjujejo pogoje. To je standardna zahteva, saj večina razvijalcev spletnih iger na srečo nasprotuje mladoletnim igram na srečo.

Poleg minimalne starosti so spodaj še druge poklicne zahteve, ki jih boste morda morali zaposliti pri Evolution kot trgovca v živo v MI:

 • Srednješolska diploma ali enakovredno
 • Opravite preverjanje preteklosti pred zaposlitvijo
 • 1-2 leti izkušenj v gostinstvu ali službi za pomoč strankam
 • Tekoče govori angleško
 • Mora imeti licenco Michigan Gaming

Igralne spretnosti niso potrebne

Kot lahko vidite, Evolution nikjer ne omenja, da kandidati potrebujejo kakršno koli igralno znanje, da se kvalificirajo kot delilec v živo v svojem studiu MI. To ni pomota, saj vas bo večina podjetij popeljala skozi novo usposabljanje za delivce v živo, da bi zagotovili, da lahko profesionalno vodite igre, kot so bakara, ruleta in blackjack. 

Če dobite službo pri Evolution, boste prva dva tedna preživeli na Evolution Academy in se učili igrati in predstaviti igre na kameri v živo. Označite, da boste med obdobjem usposabljanja prejeli polno plačilo. To je velikodušno!

Individualne zahteve, da postanete uspešen krupje v živo

Poleg poklicnih zahtev za trgovca v živo boste potrebovali te individualne veščine, da si ustvarite kariero trgovca v živo:

Dober izgled

Večina podjetij tega ne bo navedla kot del zahtev za zaposlitev. Toda globoko v sebi vedo, da je dober videz ključnega pomena za uvrstitev v končni ožji izbor. Če imate prekomerno telesno težo, je na primer nemogoče dobiti službo voditelja v živo ali krupjeja. Stvar je v tem, da boste obraz podjetja v sobi za trgovce v živo. Zato imajo lepi ljudje veliko prednost.

Prijazna osebnost

Če želite biti krupje v igralnici v živo, morate imeti všečno osebnost že od samega začetka. Igralci se bodo želeli počutiti udobno z vami v sobi za delivce v živo. Zaradi tega bi morali biti sposobni hitro začeti pogovor z igralci in vedno nositi smeška, čeprav vam ni treba pretiravati. V igri, kot je Live VIP Blackjack by Evolution, lahko igralci zahtevajo zamenjavo delivca, če se ne počutijo udobno. In tega si ne želite, kajne?

Odlične komunikacijske sposobnosti

Trgovci pri najboljša spletna mesta za igralnice v živo imajo eno skupno lastnost – odlične komunikacijske in predstavitvene sposobnosti. Predstavitev igre z delivcem v živo zahteva, da govorite v doslednem in jasnem tonu, da vas lahko igralci hitro razumejo. Iz tega razloga vadite svoje komunikacijske sposobnosti, da odstranite "hm" in "ah." Skratka, izogibajte se jecljanju v stavkih. 

Odlične sposobnosti poslušanja

Komunikacija in sposobnosti poslušanja sta dve plati istega kovanca. Postati trgovec v živo je bolj kot postati televizijski voditelj, kjer ljudje postavljajo vprašanja, vi pa dajete jasne odgovore. V sobi za delivce v živo boste našli veliko igralcev, ki ne poznajo pravil igre. Profesionalni trgovec bi moral poslušati te igralce in spoštljivo odgovarjati na njihova vprašanja. Vendar igralcem ne dajajte nasvetov, kako zmagati v igrah. 

Ohranite umirjenost pod pritiskom

Dejstvo je, da je delo delivca v živo lahko stresno in naporno v tekmovalnih igrah, kot sta poker in blackjack. Nekateri igralci ne vedo, kako sprejeti poraz, kar vodi do napetosti v sobi. Glede na to vaš delodajalec pričakuje, da boste pod pritiskom ohranili vedrino in umirjenost. Trgovci v živo bi morali imeti veščine reševanja težav za posredovanje v sporih in vrnitev miru v sobo. Ne pozabite, da to ni kopenska igralnica, kjer bi 'trdovratne' igralce potegnili iz stavbe. 

Izkušnje so ključne

Čeprav vas bo večina razvijalcev igralniških iger v živo usposobila kako igrati igralniške igre, predhodne izkušnje so dodatna prednost. Vaš potencialni delodajalec bo vesel, ko bo izvedel, da zlahka obvladate zapletene situacije v spretnostnih igrah, kot sta blackjack in poker. Tudi predhodne izkušnje delivca v vrhunski kopenski igralnici vam lahko dajo prednost. Za vse je bolje, če lahko vstopiš kar noter.

Koliko zasluži delilec spletnih igralnic v živo?

Preden postanete delivec v igralnici v živo, je ključnega pomena, da poznate ugodnosti, ki so vključene, in ali so vredne vašega časa in naložbe. Odlična novica je, da so delivci igralnic v živo eni izmed najbolje plačanih strokovnjakov. 

Na primer, če se lahko zaposlite kot delilec v živo ali voditelj pri Evolution Gaming, boste domov odnesli od 20 do 25 USD/uro. Studii za igre v živo delujejo 24/7, trgovci pa delajo v izmenah. Torej, ob predpostavki, da delate 8 ur na dan, je to neverjetnih 200 dolarjev. 

Poleg visoke urne plače ima kariera trgovca v živo tudi ugodnosti, kot so:

 • Karierna napredovanja
 • Plačan trening in prosti dnevi
 • Mesečni bonus za uspešnost
 • Medicinsko kritje
 • Povračilo licence za igralnico 
 • Prilagodljivi delovni urniki
 • Delo v sodobnem studiu z okrepčevalnico in sobo za počitek.
 • Nasveti zadovoljnih igralcev

Zaključek

Do te točke bi vas morali prepričati, da nadaljujete s kariero delivca igralnic v živo, če ste navdušenec nad igrami na srečo. Ugledna podjetja, kot sta Evolution in Pragmatična igra  svojim zaposlenim plačajo nekaj najboljših ugodnosti v zaposlovalni industriji. 

Upoštevajte pa, da je kariera trgovca v živo lahko zelo zahtevna z nepredvidljivimi razporedi izmen opolnoči ali pred kratkim. Prav tako morate biti pripravljeni na spopad z neukrotljivimi igralci, ki običajno ne sprejemajo izgub. Lahko to preneseš? Če da, je to delo za vas!

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice