Najboljši Igralnica V Živo v Združene države

Z igralnicami v živo, ki se po svetu še naprej povečujejo, so igre na srečo v živo v ZDA zapletene. Tako zvezni kot državni zakoni določajo, ali so igre na srečo v živo dovoljene, nekatere države pa imajo omejene zakone o igralnicah v živo. Igralci najdejo svoje načine igranja na srečo v različnih državah, kar jim omogoča, da uživajo v svojih najljubših igrah v živo. Pri izbiri igralnice v živo je treba upoštevati nekaj stvari, zato lahko v naslednjem besedilu najdete še nekaj ključnih informacij o igralnicah v živo v ZDA in o tem, kako najti najboljše igralnice v živo, ki so varne in zaupanja vredne.

Najboljši Igralnica V Živo v Združene države
Igralnice v živo v Združenih državah

Igralnice v živo v Združenih državah

Žal so zakoni glede spletnih iger na srečo v ZDA na splošno nekoliko zapleteni, saj tako zvezni kot državni zakoni določajo, ali so spletne igre na srečo in igralnice v živo dovoljene. Najpomembnejša stvar, ki jo morate najprej vedeti, je, da ameriški igralci igrajo v igralnicah v živo v Združenih državah Amerike na zvezni ravni nezakonito.

Mnogi menijo, da uvedba zakona o uvedbi zakona o uvedbi zakona o igrah na srečo iz leta 2006 prepoveduje igralnice v živo, vendar temu ni tako, zato lahko vsaka država v ZDA svobodno ureja svoj trg spletnih iger na srečo.

V zadnjih letih so se številne države v državi odločile, da bodo uredile trg spletnih iger na srečo in da bodo igralnice v ZDA živele popolnoma legalno, druge pa so uvedle zelo restriktivne zakone, ki prepovedujejo igralnice v živo.

Torej je v glavnem odvisno od tega, v katerem stanju je igralec, še boljša novica pa je, da čeprav nekatere države pravijo, da operaterji tam ne morejo pridobiti licence za ponujanje storitev igralnic v živo, igralcem iz te države nič ne preprečuje dostopa do drugih igralnic v živo, ki delujejo. v različnih državah.

Čeprav države, kjer so igralnice v živo nezakonite, poskušajo ta spletna mesta uvrstiti na črno listo, so doslej dosegle omejen uspeh in ni bilo nobenega primera, da bi bil igralec kazensko obtožen iger na srečo v kateri koli igralnici v živo.

Pričakovati je, da bo v bližnji prihodnosti vse več držav legaliziralo spletne igre na srečo, zato se bo število igralnic v živo v ZDA še povečalo. Trenutno so igralnice v živo popolnoma zakonite v New Jerseyju, Pennsylvaniji, Zahodni Virginiji, Delawareu in Michiganu.

Igralnice v živo v Združenih državah
Zgodovina iger na srečo v ZDA

Zgodovina iger na srečo v ZDA

ZDA imajo zelo dolgo zgodovino, ko gre za igre na srečo, kot dokaz nekaterih oblik stav in iger na srečo na njihovem ozemlju segajo stoletja nazaj. Situacija je nekoliko bolj zapletena, ko gre za spletne igre na srečo.

Čeprav je varno reči, da so spletne igre na srečo v ZDA prisotne že nekaj desetletij, imajo zakonite spletne igre na srečo veliko krajšo zgodovino. Zvezni zakonodajalci niso zelo prijazni do možnosti spletnih iger na srečo, zato je prepuščeno državam, da same uredijo trg, kot se jim zdi primerno na svojem ozemlju.

Leta 2010 so ključna, ko gre za spletne igre na srečo v ZDA. Najprej pa je treba omeniti Zakon o uveljavljanju nezakonitih internetnih iger na srečo iz leta 2006, zaradi katerega so bile vse dejavnosti spletnih iger na srečo v ZDA popolnoma nezakonite.

Vendar se je sčasoma zdelo, da je zakonodaja bolj kot eksponat kot dejanski zakon, ki bi se izvajal, zato je Nevada leta 2010 postala prva država, legalizirana športne stave. Kmalu zatem sta temu sledila Delaware in New Jersey, ki sta postala prva države za legalizacijo spletnih igralnic na ozemlju ZDA.

Nato je treba omeniti zakon, ki se je imenoval Zakon o zaščiti poklicnega in amaterskega športa iz leta 1992 ali PASPA. Po njem bi lahko vse zvezne države razen Nevade legalizirale dejavnosti iger na srečo, kar je v javnosti zelo nepriljubljeno.

Leta 2018 je sledil sodni postopek, kjer je vrhovno sodišče na koncu zavrnilo PASPA, ki je po zaslišanju argumentov s 6 proti 3 odločilo za razrešitev PASPA, saj je menilo, da neposredno krši deseto amandmaje.

Spletne igre na srečo so torej zakonite le v nekaj državah v ZDA, vendar to ne ustavi igralcev iz držav, kjer je nezakonito igrati na takih mestih. Zdi se, da zvezna vlada nasprotuje pojmu internetnih iger na srečo, vendar se to lahko v bližnji prihodnosti spremeni.

Igre na srečo danes v ZDA

Eno največjih vprašanj v zvezi s spletno igralnico v živo v ZDA je, kje jo je mogoče najti in kje je zakonito? Zvezni zakon navaja, da lahko vsaka država ureja spletne igre na srečo, kot se ji zdi primerno, in obstaja veliko takih, kjer so igralnice v živo popolnoma zakonite.

New Jersey, Pennsylvania, West Virginia, Delaware in Michigan so zvezne države, kjer lahko igralci uživajo v igralnicah v živo v ZDA in igrajo svoje najljubše igre, vendar je dobra novica za preostale igralce v ZDA, da lahko skoraj dostopajo do teh spletnih mest. brez kakršnih koli posledic.

Države, kjer so igralnice v živo nezakonite, imajo vzpostavljene mehanizme za preprečevanje spletnih iger na srečo, vendar niso vedno uspešne. Nekaterim državam ti pojmi sploh niso uspeli, tako da lahko igralci uživajo v svojih najljubših igrah, če igralnica v živo v ZDA sprejema igralce iz te države.

Na splošno je trg spletnih iger na srečo v ZDA milo rečeno zelo zapleten in obstajajo protislovja med državami in zvezno vlado, ko gre za regulacijo sektorja igralnic v živo.

Zgodovina iger na srečo v ZDA
Prihodnost za igralnice v živo v ZDA

Prihodnost za igralnice v živo v ZDA

Sektor spletnih iger na srečo v ZDA se zelo hitro širi in nekatere raziskave kažejo, da bi lahko celotna industrija do leta 2023 dosegla več kot 92 milijard dolarjev, kar je osupljiva številka. Nove tehnologije in inovacije prihajajo na trg spletnih igralnic po vsem svetu in ameriški ne bo izjema.

Ocenjuje se, da bo industrija napredovala in ZDA bi morale biti tam, da bi sledile ostalim svetom. Vendar pa je zakonodaja v državi še vedno problem, saj spletne igralnice niso povsod zakonite.

Le nekaj držav je legaliziralo spletne igralnice, druge pa se zdijo precej zadovoljne s trenutnim stanjem. Kot je omenjeno zgoraj, je tudi zvezna vlada navidezno proti pojmu legalizacije spletnih iger na srečo, zato imajo države, kjer je to nezakonito, polno zvezno podporo.

To pomeni, da bi se lahko v bližnji prihodnosti zelo težko kaj drastično spremenilo, saj je tukaj v igri veliko komponent. Razumljivo je, zakaj obstaja tolikšen pritisk na države in zvezno vlado, da legalizirajo spletne igre na srečo, saj so koristi, ki jih prinašajo, ogromne.

Spletne igre na srečo so v ZDA zelo priljubljene, in če bo trg popolnoma legaliziran, bodo države in zvezna vlada tam, da izkoristijo prednosti. Spletnim igralnicam bi lahko uvedli davke, sledilo bi več zaposlovanja v sektorju, igralci pa bodo igrali na srečo v veliko varnejšem okolju, ne da bi morali dostopati do spletnih igralnic, ki so sumljivi mednarodnih.

Razmere v zvezi s spletnimi igrami na srečo v ZDA se bodo sčasoma spremenile in pričakuje se, da bodo v nekem trenutku spletne igralnice v državi popolnoma zakonite, tako da bodo igralci lahko začeli igrati v svojem najboljšem igralnici v živo v ZDA, vendar je treba še delati da se to zgodi.

Mobilne igre

Mobilne igre na srečo so še en trend, ki bo verjetno oblikoval prihodnost igralnic v živo po vsem svetu in ZDA ne morejo biti izjema od tega. Američani vse več časa porabijo za dokončanje vsakodnevnih dejavnosti na mobilnih telefonih, zato so se navadili, da stavijo na enak način.

Igralnice v živo so bile dovolj modre, da so opazile ta trend, in dandanes ima vsako ugledno spletno mesto popolnoma funkcionalno mobilno aplikacijo, ki jo lahko uporabljajo uporabniki Android in iOS. Mobilne igre bodo v bližnji prihodnosti še bolj rasle, zato bi morali vsi paziti na to – igre bodo narejene posebej za mobilno uporabo in igranje bo zagotovo navdušujoče.

Prihodnost za igralnice v živo v ZDA
Ali so igralnice zakonite v ZDA?

Ali so igralnice zakonite v ZDA?

Razmere na srečo v ZDA so zelo zapletene in veljajo tako za kopenske kot za spletne igre na srečo. Zvezni zakon prepušča vsaki državi posebej, da se odloči, ali bo legalizirala oba vidika iger na srečo.

Situacija je nekoliko bolj sproščena, ko gre za kopenske igralnice, ki so trenutno legalne v 18 zveznih državah ZDA. Igre na srečo so med državljani ZDA zelo priljubljena dejavnost in veljajo za dober hobi, zato so te ustanove vedno polne obiskovalcev.

Vendar pa je pri spletnih igrah na srečo v državi nekoliko bolj težavno. Zvezna vlada ponovno prepušča državam, da se ločeno odločijo, ali bodo legalizirale igralnice v živo, vendar je do zdaj le peščica držav to storila.

Zdi se, da zvezna vlada ni preveč prijazna naravnana do spletnih iger na srečo in podpira države, ki so jih naredile nezakonite. Igralci v ZDA imajo zelo omejeno izbiro, ko gre za igralnice v živo, vendar lahko prosto igrajo na tujih straneh, ki sprejemajo igralce iz njihove države, tako da situacija navsezadnje ni tako mračna.

Predpisi in organi

Kot je navedeno zgoraj, ima vsaka država v ZDA svobodo urejanja lastnega trga iger na srečo, industrija pa se od ene države do druge zelo razlikuje. V Pensilvaniji je HB 271 podpisal guverner Tom Wolf leta 2017 in ta zakonodaja je v državi legalizirala igralnice v živo. Za delovanje na trgu in igranje iz najvarnejše spletne igralnice za igralce iz ZDA morajo pensilvanske igralnice v živo imeti licenco, za tiste, ki so iz druge države, pa morajo imeti lokalnega partnerja za licenco.

Ko gre za Zahodno Virginijo, The House Bill 2934, ki je znan tudi kot Zakon o interaktivnih stavah o loteriji West Virginia, navaja, da so vse dejavnosti spletnih iger na srečo v državi zakonite, tako da lahko vsak operater zaprosi za licenco in ponuja storitve igralnic v živo. državljanom.

New Jersey je bila ena prvih držav, ki je legalizirala spletne igre na srečo, in to se je zgodilo leta 2013, ko je guverner Chris Christie podpisal zakon o skupščini 2578, ki je igralnicam omogočal, da državljanom v državi ponujajo igre z delivci v živo.

Michigan je postal zadnja država, ki je legalizirala igralnice v živo, in to se je zgodilo šele leta 2021, tako da lahko igralci zdaj uživajo v igrah v živo s seznama licenciranih igralnic v živo v ZDA.

Delaware je tudi država, kjer so spletne igre na srečo popolnoma zakonite in vsaka kopenska igralnica v državi lahko ponuja tudi spletne storitve iger na srečo.

Ali so igralnice zakonite v ZDA?
Najboljše igre v živo v ZDA

Najboljše igre v živo v ZDA

Ko Američani najdejo svojo najboljšo spletno igralnico v živo v ZDA, lahko nadaljujejo in igrajo igre v živo. Na srečo Američanov jih je veliko vrhunske igralnice v živo ki ponujajo različne različice iger trgovcev v živo, zato imajo v tem pogledu dobro izbiro.

 • Poker v živo
  Najbolj priljubljena igra delilcev v živo med Američani je poker v živo, v igralnicah v živo pa ga lahko najdemo v številnih različicah. Poker na splošno je igra, ki zahteva tako spretnosti kot srečo, da pride do zmage, vendar je tudi igra, ki jo je dokaj enostavno razumeti in se naučiti. V ZDA je bil vedno priljubljen in ta trend se je nadaljeval tudi s pojavom igralnic v živo.
 • Bacarat v živo
  Bacarat v živo je igra, ki temelji na spretnostih in je na voljo v različnih različicah. Vsak igralec bo zagotovo našel različico, ki bo ustrezala njegovim željam.
 • Blackjack v živo
  Blackjack trgovcev v živo v ZDA je priljubljena igra in tudi igra, ki temelji na spretnostih v igralnicah po ZDA. Ko gre za igranje blackjacka v živo s pravim denarjem v ZDA, morajo biti igralci previdni, da izberejo le varne in varne igralnice v živo.
 • Ruleta v živo
  Ruleta v živo temelji izključno na sreči, zato stopnja navdušenja med igranjem preseže streho.

Druge spletne igralniške igre s prodajalci v živo v ZDA

Čeprav Igre trgovcev v živo so priljubljene med Američani niso edina kategorija iger, ki jih dandanes najdemo v igralnicah. Vsak igralec bi si želel občasno spremeniti kulise in širok izbor iger na izbiro je ključnega pomena za uspeh katere koli spletne igralnice v ZDA v živo.

Tukaj je treba omeniti igralne avtomate, saj so takoj po igrah z delivci v živo najbolj igrana kategorija iger v ZDA. Na voljo so v različnih različicah, zato je igranje med igranjem drugačno. Bingo je tudi med ameriškimi igralci široko sprejet, tako kot keno in craps, ki je zelo pogost v ameriških igralnicah.

Najboljše igre v živo v ZDA
Ponudniki iger

Ponudniki iger

The seznam ponudnikov iger je še en podatek, ki ga mora preveriti vsak igralec preden se odločijo za registracijo računa na spletnem mestu. Preprosto povedano – boljši kot je seznam ponudnikov iger, večja je kvaliteta in količina iger v igralnici v živo.

Vsaka igralnica v živo v ZDA mora imeti na svoji domači strani na voljo celoten seznam ponudnikov in velika imena, kot so:

 • Yggdrasil
 • NetEnt
 • Evolution Gaming
 • Igrajte N GO
 • Microgaming

Ti ponudniki iger so znani tudi po tem, da zelo pogosto izdajajo igre, včasih pa so tem novim izdajam priloženi bonusi. Ti ponudniki iger so vodilni v panogi in vsako spletno mesto, ki sodeluje z njimi, ima vrhunske igre.

Ponudniki iger
Najbolj zaželen Casino Bonus v ZDA

Najbolj zaželen Casino Bonus v ZDA

Bonusi in promocije so odličen način za katero koli igralnico v ZDA v živo, da pritegne nove igralce, pa tudi obdrži že obstoječe na spletnem mestu. Nekateri najboljši ameriški bonusi za spletne igralnice

 • Bonus dobrodošlice
  Prva vrsta bonusa, ki ga bodo prejeli vsi igralci, je bonus dobrodošlice. Bonus dobrodošlice so zelo privlačni in pogosti na ameriškem trgu igralnic v živo, vsaka igralnica v živo pa ima drugačen paket, ki ga lahko ponudi svojim novo registriranim igralcem. Nekateri ponujajo bonus brez pologa, drugi pa se bodo ujemali s prvim depozitom, ki ga je opravil igralec.
 • Bonus brez pologa
  Poleg tega je še en priljubljen ameriški igralniški bonus bonusi brez pologa ki se lahko dodeli igralcem pozneje na njihovi igralni poti, in čeprav je zelo redka vrsta bonusa, je med igralci zelo priljubljena.
 • Ponovno naložite bonuse
  Enaka logika velja za ponovno naložite bonuse, in samo igralci, ki se vračajo, jih bodo lahko zahtevali.
 • Bonusi zvestobe
  nazadnje, programi zvestobe in VIP je treba omeniti, kar je način, da igralnica v živo svoje najzvestejše igralce nagradi z različnimi nagradami. Običajno bo obstajala lestvica zvestobe, po kateri se bodo morali igralci povzpeti, in višje ko gredo, večje so nagrade.

Kako zahtevati te bonuse

Ko igrate v najboljši spletni igralnici za nas igralce, je pomembno, da zahtevate nekaj najboljših bonusov, ki so na voljo. Vsaka igralnica v živo v ZDA bo poskrbela, da bo pojasnila svoje bonuse in promocije s pogoji in določili pod vsakim. Pogoji in določila so zelo pomembni in vsak ameriški igralec jih mora preveriti, preden zahteva bonus.

Bonusi dobrodošlice imajo dolge T&C in se razlikujejo od enega mesta do drugega. Kot že omenjeno, bodo nekatera spletna mesta ponujala bonuse dobrodošlice brez pologa, druga pa bodo ponudila bonuse dobrodošlice za ponovno nalaganje. Običajno je, da so bonusi dobrodošlice namenjeni novo registriranim igralcem in jih je mogoče uveljaviti samo enkrat.

Programi zvestobe in VIP so zelo enostavni za razumevanje. Vse, kar morajo igralci storiti, je, da zelo pogosto igrajo igre na spletnem mestu in s tem se povzpnejo na lestvico zvestobe, po kateri lahko zahtevajo različne nagrade.

Najbolj zaželen Casino Bonus v ZDA
Načini plačila v ZDA

Načini plačila v ZDA

Če želite igrati v spletni igralnici v ZDA s pravim denarjem, mora hazarder narediti depozit. Obstaja več načini plačila, ki jih najdete v igralnicah v živo ki sprejemajo igralce iz ZDA, nekateri od njih pa so bolj priljubljeni kot drugi.

 • Kreditne/debetne kartice
  Kreditne/debetne kartice so zelo pogost način za ameriške igralce za opravljanje transakcij, saj so to metodo, ki so se je navadili.
 • Visa in MasterCard
  Visa in MasterCard sta najbolj sprejeti in uporabljeni na ameriškem trgu spletnih iger na srečo in to ni presenetljivo – te možnosti plačila nudijo varnost in hitre dvige. Igralcem ni treba čakati več kot 3-5 delovnih dni, da se izpolni zahtevek za umik.
 • E-denarnice
  Drugi načini plačila, ki so se pojavili v zadnjih letih, so e-denarnice, ki so zaradi hitrih časov dvigov pridobile tako veliko priljubljenost med ameriškimi igralci.
 • PayPal, Skrill, Neteller počasi postajajo priljubljeni na ameriškem trgu spletnih iger na srečo.

Drugi načini plačila v ZDA

Poleg kreditnih/debetnih kartic in e-denarnic obstajajo tudi drugi, manj uporabljeni načini plačila v igralnicah v živo iz ZDA. Igralci izberejo način plačila glede na to, kako hitri so z zahtevami za umik, in čeprav so zgoraj omenjene možnosti glede tega solidne, se nekaterim igralcem izogibajo.

Predplačniški boni so med načini plačila, ki se jim izogibamo. Čeprav so zelo varni za uporabo, so zelo počasni pri dvigih, zato se jim izkušeni igralci skoraj vedno izogibajo. Uporaba Bitcoina v igralnicah v živo v ZDA je še en odličen način plačila.

Načini plačila v ZDA
Odgovorno igranje na srečo

Odgovorno igranje na srečo

Za tiste, ki želijo prebrati več o odgovornem igranju iger ali potrebujejo pomoč pri zasvojenosti, obiščite ta spletna mesta spodaj. Odvisnost od iger na srečo je zato težko opaziti prosim, pazite, da vedno igrate odgovorno.

Odgovorno igranje na srečo
MestoCasinoBonusRating
1mBit casino

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Ali so igralnice v živo zakonite v ZDA?

Razmere v zvezi s spletnimi igrami na srečo v ZDA so zelo zapletene in le nekaj držav jih je legaliziralo: Michigan, New Jersey, Pennsylvania, West Virginia in Delaware. Zvezni zakon pravi, da lahko vsaka država regulira svoj trg iger na srečo.

Ali so kopenske igralnice zakonite v ZDA?

Situacija je nekoliko bolj sproščena, ko gre za kopenske igre na srečo in trenutno jih je legaliziralo 18 držav.

Kateri načini plačila se lahko uporabljajo v ameriških igralnicah v živo?

Seznam plačilnih načinov je zelo pomemben za vsako igralnico v živo v ZDA, najboljši pa poskrbijo za integracijo vseh najpomembnejših: Visa, MasterCard, Maestro, PayPal, Skrill, Neteller in co.

Katera igra z živimi delivci se najbolj igra v ZDA?

Poker je igra, ki je bila stoletja priljubljena v ZDA in se z uvedbo igralnic v živo to ni spremenilo. Poker v živo je najbolj igrana igra delilcev v živo na ameriškem trgu iger na srečo.

Koliko časa traja, da se izvedejo dvigi v ameriških igralnicah v živo?

To je v glavnem odvisno od načina plačila, ki ga je izbral igralec, vendar so kreditne/debetne kartice in e-denarnice znane po tem, da obdelujejo dvige hitreje kot druge možnosti.

Kakšna je zakonska starost za igre na srečo v ZDA?

Igralci v ZDA morajo biti stari vsaj 18 let, da lahko sodelujejo v igrah na srečo, tako kopenskih kot spletnih.

Ali novi igralci ob prijavi prejmejo bonus dobrodošlice?

Da, vsi na novo registrirani igralci v ameriških igralnicah v živo bodo zagotovo upravičeni do bonusa dobrodošlice, ki je na vsakem spletnem mestu drugačen.

Kako vedeti, da je casino v živo zanesljiv?

Vsaka ugledna igralnica v živo ima podatke o licenciranju na nogi spletnega mesta, zato morajo igralci to preveriti, preden se odločijo za registracijo.

Ali je mogoče igre igrati brezplačno v ameriških igralnicah v živo?

Večina igralnic v živo na ameriškem trgu ponuja igralcem možnost, da preizkusijo svoje igre v demo načinu, preden zastavijo pravi denar.

Ali se lahko Bitcoin uporablja v ameriških igralnicah v živo?

Bitcoin je nov dodatek med možnostmi plačila v ameriških igralnicah v živo, zato je na voljo za izbiro.