Single Deck Vs. Multideck Blackjack strategija

Blackjack

2021-03-05

Za nove igralce blackjacka lahko izbira ustrezne strategije blackjacka traja dolgo. Morda ste opazili, da se ta priljubljena igra s kartami igra na enem ali več krovih. Toda ali je ta ureditev res pomembna? In če je odgovor pritrdilen, katerega bi morali uporabiti pri igranju igre? Nadaljujte z branjem, da boste natančneje in bolje razumeli te razlike.

Single Deck Vs. Multideck Blackjack strategija

Kaj je Single Deck Blackjack?

V strategiji blackjacka z enim krovom morajo igralci imeti pred delivcem vrednost roke manjšo od 21 ali katero koli drugo številko blizu 21. Naredite to, ne da bi šli čez ali uničili. Druga zmagovalna strategija je, da se trgovec najprej razbije. Na začetku igralec položi stavo, nato pa se karte razdelijo tako igralcu kot delivcu. Igralci se lahko odločijo, da bodo udarili, stali ali prenehali vleči karte. Kartice lahko celo podvojite ali razdelite.

Kaj je Multi Deck Blackjack?

To je nedvomno najbolj razširjena strategija pri igranju blackjacka v igralnici v živo. Blackjack z več kompleti je prišel v ospredje, da bi odpravil štetje kart z uvedbo 8, 6, 4 ali 2 kompletov kart. Prav tako so zgodnji igralci izkoristili prednost low house roba blackjacka z enim krovom. Da bi bile stvari nekoliko bolj zahtevne, je bil uveden blackjack z več krovi. Vendar se rob hiše in kvote razlikujejo zaradi razlik v krovu. Spodaj je hišni rob blackjacka z več krovi:

  • Osem krovov – 0,65 %

  • Šest krovov – 0,64 %

  • Štirje krovi – 0,60 %

  • Dva krova – 0,46 %

    Štetje kart z manj krovi

    Štetje kart je priljubljena prednost blackjacka v živo, kjer igralci spremljajo relativno število desetic in asov na krovu. Zdaj se lahko odločate glede na spodnje karte. Krov z več visokimi kartami bo verjetno dal naravno in tri do dva izplačila. Preprosto povedano, to pomeni, da lahko igralec pride v dobičkonosno situacijo tako, da dvigne svoje stave v določenih pogojih.

Na žalost je nemogoče priti v to situacijo z več krovi. Glejte na ta način; vsi asi so bili razdeljeni že pri igranju igre z enim krovom. Možno je, da dobite blackjack, zaradi česar je odlična poteza za ravnanje na minimalno mizo. Toda v čevlju z 8-deckom imate še vedno 28 asov v krogu. V tem primeru so možnosti, da dobite blackjack, nižje, vendar ne nujno 0.

Zakaj podvojitev ne deluje z večdeck Blackjackom

Vzemite ta primer: vaši prvi dve karti blackjacka sta 2 in 9, kar vam daje skupno 11. Po drugi strani delilec pokaže 6. Če poznate osnovno strategijo blackjacka, bi morala biti vaša naslednja poteza podvojiti. Upali boste, da boste dobili 10, kar vam bo dalo nepremagljivo skupno 21.

Če igrate en sklop igra blackjack, do zdaj boste imeli 49 kart. Ker pa nobena ni 10, je verjetnost, da dobite 10 na vaši naslednji kartici, 16/49. V odstotni obliki je to 32,65 %.

V igri z 8 krovi vam bo ostalo 144 desetin v kompletu 513 kart. To je 28,07-odstotna verjetnost, kar je velika razlika. Ne pozabite, da imate v krovu še kart v vrednosti 2, 6 in 9.

Ključna točka: Izogibajte se posameznim krovom

Čeprav večina igralnice v živo na spletu privabiti igralce z obljubo iger z enim krovom, ne držijo svoje besede. To je zato, ker je izplačilo njihovih iger z enim krovom 6:5 in ne staromodnih 3:2. Zdaj to pomeni, da boste imeli povečano prednost hiše za 1,45%. Zato se izogibajte igram z enim krovom, kot je kuga, dokler ne najdete tiste, ki daje 3:2.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice