Craps

October 16, 2023

Nasveti za napredne igralce igre Craps v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Craps je več kot le met kocke – je priljubljen med množicami v spletnih igralnicah v živo, saj na vaš zaslon prinaša vznemirjenje igralniškega parketa. Za vas, izkušenega igralca, je izboljšanje igre z naprednimi nasveti bistvenega pomena, da ostanete na vrhu svojih iger.

Nasveti za napredne igralce igre Craps v živo

Optimiziranje stavnih strategij

The miza za craps v živo je platno, vaše stave pa so poteze vaše strateške slike. Za odličnost:

 • Kombinirajte pametno: Mešajte stave pass-line s stavami come, da pokrijete več izidov.
 • Dinamično prilagajanje: Zvišajte svoje stave med vročimi nizi in se umaknite, ko so zvitki hladni, tako da izkoristite zagon.

Upravljanje vašega bankrolla

Uspeh v crapsu niso le stave, ki jih sklenete; gre za stave, ki jih lahko še naprej sklepate.

 • Ohranite svojo sejo: razdelite svoj bankroll v pote, specifične za sejo.
 • Postavite meje: Določite svojo zgornjo in spodnjo mejo, da se zaščitite pred nepredvidljivostjo igre.

Psihološki rob

Pri igri gre tako za miselnost kot za denar.

 • Ostanite disciplinirani: Naj niti zmage ne napihnejo niti porazi ne zmanjšajo vaše osredotočenosti.
 • Bodite mirni: Obvladovanje čustev je ključnega pomena, še posebej v nabitem vzdušju kockanja v živo.

Napredni stavni sistemi

Poglobitev v svet naprednih sistemov stav lahko bistveno spremeni vaš pristop k mizam za craps v živo. Ti sistemi zahtevajo kombinacijo strateškega predvidevanja in trdnega razumevanja dinamike igre:

 • Progresivni stavni sistemi: Za izkušenega igralca lahko progresivni stavni sistem, kot je Paroli, ponudi strukturiran pristop k povečanju zmag. S podvojitvijo stav po vsaki zmagi si prizadevate izkoristiti vroče nize, medtem ko zmanjšate izgube v težkem obdobju.
 • Sistem Martingale: klasična strategija, ki predlaga, da podvojite svojo stavo po vsaki izgubi. Koncept je odvisen od ideje, da boste na koncu zmagali, in ko boste, boste povrnili vse prejšnje izgube in dosegli dobiček, ki je enak vaši prvotni stavi. To je pristop z visokim tveganjem in visokimi nagradami, ki zahteva znaten denar.
 • Obratni Martingale: Ta sistem, znan tudi kot Anti-Martingale, zagovarja podvojitev vaših stav po zmagah, da bi zajahali val nizov zmag in hkrati zmanjšali vpliv izgube.
 • D'Alembertov sistem: Ta manj agresivna strategija vključuje zvišanje vaše stave za eno enoto po porazu in znižanje za eno enoto po zmagi. Ponuja bolj konzervativno napredovanje in je zasnovan za igralce, ki raje držijo svoje stave zmernejše.
 • Fibonaccijev sistem: Ta metoda, ki temelji na slavnem zaporedju, vključuje stave tako, da seštejeta zadnji dve stavi, napredovanje na naslednjo številko v zaporedju šele po izgubi in korak nazaj za dve številki po zmagi.

Tehnični nasveti za vmesnik Live Craps

Obvladovanje vmesnika za craps v živo vam lahko ponudi bolj poenostavljeno in učinkovito igralno izkušnjo, ki vam omogoča, da se osredotočite na strategijo in ne na navigacijo:

 • Seznanitev z vmesnikom: Porabite čas za spoznavanje postavitve. Ugotovite, kje se nahajajo glavne stavne možnosti, lokacija gumba za vrnitev in kako dostopati do pravil igre in izplačilnih tabel neposredno iz vmesnika.
 • Prilagajanje: Veliko spletne igralniške platforme v živo omogočajo prilagoditev različnih vidikov vmesnika. Prilagodite nastavitve za nadzor hitrosti predvajanja, ravni zvoka in vizualnih učinkov, da bodo ustrezali vašim željam. Funkcije hitrih stav lahko nastavite tudi za hitro polaganje vaših priljubljenih stav.
 • Postavitev stave: Napredni igralci naj uporabljajo vmesnik za hitro in natančno polaganje stav. Naučite se bližnjic na tipkovnici za polaganje in odvzem stav, kar je lahko bistveno hitreje kot klikanje po menijih.
 • Funkcionalnost klepeta v živo: Uporabite funkcijo klepeta v živo za komunikacijo z delivcem ali drugimi igralci. Zagotavlja lahko vpogled v razvoj iger in je orodje za učenje vzorcev delivcev ali stavnih stilov drugih igralcev.
 • Statistika igre: Številni vmesniki za craps v živo vključujejo razdelek za statistiko igre, ki prikazuje vroče in hladne številke. Čeprav ti ne bi smeli pretirano vplivati ​​na vašo strategijo zaradi neodvisne narave vsakega metanja, lahko zagotovijo kontekst za vaše odločitve glede stav.
 • Vizualne izboljšave: Preklapljajte med različnimi koti kamere, če so na voljo, da dobite celovit pogled na tabelo. To lahko pomaga pri preverjanju stav in pridobivanju bolj poglobljene izkušnje.
 • Zgodovina igre: Pogosto preverjajte zavihek zgodovine, da spremljate svoje stave in izide. To je lahko neprecenljivo za prilagajanje vaše strategije v realnem času.
 • Funkcije samodejnih stav: Če je na voljo, lahko nastavitev samodejne stave pomaga upravljati vaše stave na discipliniran način, zlasti pri uporabi sistemov, kot sta Martingale ali D'Alembert. Vendar vedno spremljajte igro, da zagotovite, da so nastavitve samodejnih stav usklajene s trenutnim kontekstom igre.

Zaključek

Oboroženi s temi naprednimi strategijami ste zdaj še bolje opremljeni za razburljivi svet crapsa v živo. Ne pozabite, pametna igra je dolga igra. Previdno upoštevajte te nasvete in naj bodo vaši udarci tako ostri kot vaš pogled na igro.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik
2024-04-03

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik

Novice