Dragon Tiger

November 14, 2020

Najboljši nasveti za živega zmajevega tigra

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Dragon tiger večinoma privlači azijske igralce v fizičnih igralnicah, vendar pri igranju v igralnice v živo, lahko igralci zagotovo uživajo v igri in delilcu v živo. Dragon tiger se igra z običajnim kompletom kart in ta igra običajno uporablja med 6 in 8 krovov. Igralci ne igrajo proti delivcu. V bistvu bodo igralci morali izbrati, kateri bo verjetno prejel kartico z najvišjo vrednostjo. Samo ena karta bo podeljena prostoru zmaja in tigra.

Najboljši nasveti za živega zmajevega tigra

Osnovna pravila in kako igrati

Staviti morate na zmaja ali tigra. Potem boste morali počakati, da delilec dejansko položi karte na mizo in obe bosta obrnjeni navzgor. Med tem ne bo več dejanj igra. Najvišja karta je zmagovalec. Vendar pa sta v igri 2 pravili. Vsi asi so nizke karte in če zmaj in tiger dobita karto z enako vrednostjo, je kombinacija neodločena in hiša bo vzela polovico vsake dane stave.

Katere so poteze, ki jih lahko izvajajo igralci

Kar zadeva poteze igralcev, jih imajo pri igranju zmajevega tigra v živo zelo omejene. Svojo stavo lahko razdelijo na zmaja ali tigra. Tisti, ki ima kartico z najvišjo vrednostjo, bo zmagovalec, nato pa bo izplačilo ustrezno izvedeno.

Na voljo je tudi izenačena stava, kjer imata zmaj in tiger enako vrednost karte. Ko se to zgodi, je izplačilo 8:1. Vendar pa ta stava daje igralnici izjemno prednost 32,7 %, zato je najboljše, kar lahko storite, da se tej stavi dejansko izognete.

Obstaja možnost, da stavite veliko in malo z zmajevim tigrom in igralci bodo stavili na to, ali bo zmaj ali prostor za tigra velik (to pomeni več kot 7) ali majhen (pomeni manj kot 7). Ta stava bo izgubljena, če je vrednost dejansko 7.

Stave in strategije na obleko

Obstaja še ena stava, ki jo lahko položite na igro in se imenuje stava na obleko. Pri tem bo stava imela izplačilo 3:1, če bo izbrana pravilna barva. Igralci bodo izbrali mesto zmaja ali tigra in morali bodo izbrati barvo karte, ki jo bo delil delilec. Tako kot druge vrste stav v tej igri, bo delilec odstranil vse stave, če se pojavi 7.

Za to igro obstaja le nekaj strategij. Karte je mogoče šteti, a ker se v vsaki roki uporablja minimalno število kart, to ni enostavno. Igralci imajo prednost, če pogledajo igralnico z delivci v živo, kjer uporabljajo čevelj s 6 dek, kar pomeni, da je kart manj, kar dejansko omogoča štetje kart in izbiro pravilnih stav za mizo.

Ko gre za stave na obleke, morajo igralci paziti na barve, ki so v igri za vsako kombinacijo. Če se 3 od 4 barv pojavljajo pogosteje kot ena barva, je pravi čas, da stavite na to eno barvo, kar poveča možnost za zmago v tej stavi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice