European Roulette

Evropska ruleta je že leta priljubljena med igralci spletnih igralnic v živo. Njena priljubljenost je v tem, da ponuja precej nižjo prednost 2,63 % v primerjavi z drugimi različicami rulete. Igralec zlahka loči igralnico European Roulette, ne po kolesu ali postavitvi, temveč po preučevanju pravil, glede na to, da ima zelo podobnost s francosko igralnico.

Na splošno ima kolo evropske rulete 37 številk (0 in ena do 36) in 37 žepov. Kolo je mednarodno razporejeno na izmenični način, tako da se na kateri koli točki izmenjujejo lihe in sode ter nizke in visoke številke, kar preprečuje kakršno koli možnost prepoznavanja vzorcev.

Splošne informacijeKako igrati evropsko ruleto Evolution Gaming v živoIzplačilo v evropski ruleti
Splošne informacije

Splošne informacije

Ime igre

Evropska ruleta

Ponudnik iger

Evolution Gaming

Vrsta igre

ruleta

Pretočno iz

Latvija

Splošne informacije
Kako igrati evropsko ruleto Evolution Gaming v živo

Kako igrati evropsko ruleto Evolution Gaming v živo

Evolution je eden največjih ponudnikov iger v igralnicah v živo, kar igralcem olajša njihovo iskanje najljubše igre v živo. Evropska ruleta podjetja Evolution Gaming je ena najbolj pretakanih različic rulete igralnice v živo. Igra kaže vrhunsko združljivost med platformami, kar ji nedvomno daje prednost pred spletnimi igralniškimi igrami v živo.

Evolution Gaming je kot vsako drugo kolo rulete; nima posebnih pravil. Namesto tega igra uporablja standardno kolo s 37 žepi, kar bi moralo biti jasno, zahvaljujoč vrhunskemu vmesniku Evolution Gaming.

Vse stave so postavljene na stavni deski. Za začetek sta igralcem na voljo dve glavni možnosti stav; notranje in zunanje stave. Slednji vključuje stave stolpec, ducat, rdeče/črne, sode/lihe in visoke/nizke stave. Po drugi strani pa prve, ki so nekoliko bolj tvegane, a ponujajo tudi visoke donose, vključujejo split, street, corner, straight-up in line stave. Poleg tega lahko igralci stavijo sosedske stave, imena v francoščini, vključno z JeuZero, Voisins du Zero, Tiers du Cylindre in Orphelins a Cheval.

Pri igranju evropske rulete v živo je čas običajno bistvenega pomena. Evolution Gaming ima vgrajen časovnik, ki igralce usmerja, kdaj naj stavijo. Podobno kot semaforji tudi zelena običajno označuje, da imajo igralci dovolj časa za stave, rumena pa jih poziva, naj pohitijo. In ko se časovnik izteče, se deska spusti, delilec zavrti kolo, nato pa so zmagovalne stave izplačane pred začetkom naslednjega kroga.

Pravila igre

Zabavni vidik evropske rulete je povezan z različnimi možnostmi, ki jih ponuja igra. Stave pogosto vplivajo na odločitve, ki jih igralec sprejme. Tukaj je pregled dveh ponujenih glavnih vrst stav:

  • Notranje stave: To so stave neposredno na žaru s številkami. Čeprav so te stave lahko tvegane, so pogosto najbolj koristne. Notranje stave se dajo na določene številke ali kombinacijo številk znotraj stavne mreže.
  • Zunanje stave: Stave se dajo na kombinacijo številk in ne na določene številke. Kot že ime pove, so postavljeni zunaj mize. Nekatere zunanje stave na evropski mizi vključujejo 1. 12, 3. 12, ena proti 18, rdeče/črno in liho/sodo. Te stave imajo boljše možnosti za zmago, vendar so njihova izplačila manjša od tistih, ki so na voljo pri notranjih stavah.
Kako igrati evropsko ruleto Evolution Gaming v živo
Izplačilo v evropski ruleti

Izplačilo v evropski ruleti

Bet type

Bet Payout

Bet Probability

House Edge

Straight

35/1

2.70%

2.70%

Split

17/1

5.41%

2.70%

Street

11/1

8.11%

2.70%

Square or Corner

8/1

10.81%

2.70%

Six Line

5/1

16.2%

2.70%

Column

2/1

32.4%

2.70%

Dozen

2/1

32.4%

2.70%

Red/Black

1/1

48.64%

2.70%

Odd/Even

1/1

48.64%

2.70%

High/Low

1/1

48.64%

2.70%

Izplačilo v evropski ruleti