Novice

July 20, 2023

Pragmatic Play napoveduje še en obetaven naslov igralnice v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Pragmatic Play, vodilni ponudnik igralniških iger v živo, je objavil svoj najnovejši mega naslov, Auto Mega Roulette. Ta igra je nadaljevanje priljubljene razvijalčeve Mega Roulette.

Pragmatic Play napoveduje še en obetaven naslov igralnice v živo

V tem igra rulete v živo, razvijalec odstrani priljubljene delilce v živo v izvirni različici igre. Namesto tega igra naredi stvari hitrejše in bolj priročne z možnostjo samodejnega vrtenja.

Ko oddajo vse stave, igralci izberejo do pet mega srečnih številk. Igra bo nato poudarila zmagovalno številko, ko se žogica ustavi, kar bo igralcem omogočilo izplačilo glede na izplačilno tabelo rulete. Ne pozabite, da ta igralniška igra v živo uporablja ista pravila kot Evropska ruleta.

Medtem ima igra Mega Round, ki prinaša več zabave in nagrad. Igralci lahko sprožijo to bonus funkcijo, da prejmejo mega množitelje, preden posodobijo skupno izplačilo. Zmagovalna stava lahko igralcem prinese izboljšano izplačilo od 50x do 500x začetne stave.

Ta rešitev igralnice v živo ponuja blagovno znamko, ki jo lahko prilagodi operater, kar omogoča regulirana spletna mesta igralnic v živo oblikovati značilno vzdušje, ki ponuja neprimerljivo izkušnjo igralnice v živo v skladu z duhom igre.

Auto Mega Roulette je odličen dodatek k Pragmatična igravedno večja zbirka trgovcev v živo. Pridružuje se drugim najuspešnejše igre v živo kot:

  • Mega Baccarat
  • Sweet Bonanza CandyLand
  • Mega kolo

Pred tem lansiranjem, Pragmatic Play napovedal prvenec Snakes & Ladders Live, edinstvena igra, ki si izposodi navdih pri slavni družabni igri. Lahko zagotovi progresivni množitelj, ki doseže 10.000-kratni vložek.

Irina Cornides, glavna operativna direktorica pri Pragmatic Play, je pripomnila: 

"Auto Mega Roulette je vznemirljiva, hitra oddaja iger, ki daje nov zasuk priljubljenim igralnicam v živo z Mega Rounds, da doda dodatno vznemirjenje. Z dodajanjem nove razsežnosti naši ponudbi je izdaja zvesta viziji Pragmatic Play, da zasuka, preoblikuje in povzdigne izkušnje igralnic v živo za naše operaterske partnerje in prinese vznemirljive nove izkušnje igranja njihovim igralcem."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice