3 Card Online Poker Vodnik

Poker s tremi kartami

2020-09-11

Poker je ena najbolj priljubljenih iger v spletnih igralnicah po vsem svetu. Izbirate lahko med več različnimi možnostmi, če spletni poker v živo je igra po vaši izbiri. Poleg video pokra spletne igralnice ponujajo vrsto različnih možnosti iger, kot je poker s tremi kartami. Poker je ena najbolj priljubljenih iger v spletnih igralnicah po vsem svetu. Izbirate lahko med več različnimi možnostmi, če je poker igra po vaši izbiri. Poleg video pokra spletne igralnice ponujajo vrsto različnih možnosti iger, kot je poker s tremi kartami.

3 Card Online Poker Vodnik

Kaj je 3 Card Poker?

Če ste navajeni igrati poker, vendar je poker s 3 kartami nova igra za vas, vas čaka poslastica. Ker ta igra temelji na kombinaciji treh kart, je hitrejša in tudi bolj temelji na sreči kot tradicionalna igra. Igra ima podobne lastnosti kot stara španska igra s kartami, imenovana primero, in britanski Bragg. Igro pod njenim trenutnim imenom je leta 1994 prvič predstavil Derek Webb v Grand Casino Gulfport v Mississippiju. Danes ga lahko najdete v vseh priljubljenih spletnih igralnicah in ga preizkusite sami.

Kako igrati spletni poker – pravila pokra s tremi kartami

V tej različici pokra igralec namesto običajnih petih dobi le tri karte. Igra se igra kot heads up med delivcem in igralcem. Ko se odločite, ali boste igrali ali odvrnili, se prikažejo karte in stave razrešene. Pravila se nekoliko razlikujejo od običajnega pokra. Ker so razdeljene le tri karte, je ravno kombinacijo težje dobiti kot flush, zaradi česar je bolj dragocena. Sicer pa je razvrstitev različnih možnosti iger podobna običajnemu pokru, zaradi česar je to igro enostavno naučiti.

Kako zmagati v spletnem pokru – nasveti za poker s tremi kartami

Če želite zmagati v igri pokra, morate imeti najvišjo kombinacijo, v tej igri pa morate samo premagati delivca. Znesek, ki ga dobite, je odvisen od vrednosti vaše roke. Boljše kot so vaše karte, več dobite z množiteljem zmag. Čeprav na igro močno vpliva sreča, lahko uporabite tudi nekatere metode, da povečate svoje možnosti za zmago. Z izbiro optimalne strategije lahko zmanjšate prednost hiše. Zvišajte vložke, ko je kombinacija močna, vendar bodite pripravljeni tudi na odpoklic, ko vam karte niso naklonjene.

Poker s tremi kartami - hitro igranje in hitro učenje

Poker s tremi kartami je hitra igra s kartami, ki se je enostavno naučiti. Preberite več o igri in njenih prednostih v primerjavi s katero koli drugo igro pokra.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice