Poker s tremi kartami

Poker s tremi kartami je igra, ki obstaja že dolgo časa. Igra v živo, ki postaja vse bolj priljubljena in je danes ena najbolj priljubljenih igralniških iger v živo. Ta igra v živo je enostavna za učenje in igranje, zahteva tako spretnost kot srečo. Igra se nekoliko drugače kot tradicionalni poker, kjer se igra proti drugim igralcem. V pokru s tremi kartami igrate proti delivcu. Nadaljujte z branjem o pregledu Three Card Poker, pregledujemo, kaj igralnice v živo ponujajo to igro v živo, strategije in še veliko več.

Poker s tremi kartami
Splošne informacije

Splošne informacije

Ime igre

Poker s tremi kartami v živo

Ponudnik iger

Evolucija

Vrsta igre

Poker v živo

Pretočno iz

Latvija

Splošne informacije
Kaj je poker s tremi kartami v živo?

Kaj je poker s tremi kartami v živo?

Igra Three Card Poker obstaja približno v istem času kot Poker je bilo.

Poker s tremi kartami, ki je bil izumljen v devetdesetih letih prejšnjega stoletja kazino igra v živo pri katerem igralec igra neposredno proti delivcu. Igralec dobi tri karte in se mora odločiti, ali bo igral ali odstopil. Če igra, se razkrije delivec.

Delilčeva roka mora biti kraljica ali boljša, sicer delilec ne igra. Odkar so ljudje začeli igrati poker s tremi kartami, je postajal vse bolj priljubljen in danes je Three Card Poker eden izmed najbolj priljubljene igralniške igre, ki vsak dan privablja na tisoče igralcev po vsem svetu.

  • Enostavno se ga je naučiti in enostavno igrati
  • Pri igranju pokra s tremi kartami je element spretnosti, ni vse odvisno od sreče.
Kaj je poker s tremi kartami v živo?
Osnovna strategija pokra s tremi kartami

Osnovna strategija pokra s tremi kartami

Poker s tremi kartami v živo, podobno kot njegov standardni dvojnik, ni le igra na srečo. Strategija bo imela tudi pomembno vlogo pri določanju zmage. Če želijo igralci povečati svoje možnosti za pridobitev jackpota, bodo morali uporabiti pravi načrt igre. Na voljo je več preizkušenih možnosti.

Ena najpogostejših strategij je stava le, če ima igralec kombinacijo Queen-6-4 ali več. Priljubljeno je tudi početje enako, ko je v roki as ali kralj. Igralci bodo morda želeli odpovedati, kadar je njihova kombinacija šibkejša od te. Če je visoka karta Jack ali nižja, je pogosto najbolje, da odpovete.

Ko ima igralec prednost, da vidi delivčevo kartico, se lahko strategija spremeni. Če je Jack ali nižji, bo igralec morda želel narediti igralno stavo. Če je kartica močnejša, bi lahko zložili. Najboljše strategije bodo poudarile upravljanje denarja. Velikosti stave morajo biti sorazmerne z bančnim računom. Če se za vsako igro naredijo majhne stave, bodo priložnosti za igro trajale dlje.

Osnovna strategija pokra s tremi kartami
3 Card Poker Bonusi

3 Card Poker Bonusi

Včasih igralnice v živo bo igralce nagradila z promocijski bonusi. Te je dobro uporabiti pri igranju iger s tremi kartami.

  • Bonus brez pologa: Spletno mesto lahko na primer daje brezplačen denar v obliki a bonus brez depozita. Igralec bi lahko ta sredstva uporabil za učenje narave igre.
  • Visoki valji lahko dobijo bonus, ki jih spodbuja, da se držijo določene igralnice. To je pogosto tudi pri članih VIP kluba. Ko se te priložnosti pojavijo, jih mora igralec kar najbolje izkoristiti. Več prednosti kot imajo v igri pokra, tem bolje. Morda bodo želeli svoj bonus vključiti v svojo splošno strategijo igranja.

Preden se odločite za bonus shemo, morate prebrati pogoje in določila. S tem boste zagotovili, da bo igralec vedel, ali je shema resnično prava zanj. Nekateri bonusi sploh ne bodo pomembni za poker s tremi kartami. Na primer, promocija brezplačnega vrtenja bo všeč samo ljubiteljem igralnih avtomatov.

3 Card Poker Bonusi
Najvišje igre v pokru s tremi kartami

Najvišje igre v pokru s tremi kartami

Preden začnete z igro pokra s tremi kartami v igralnici v živo, se morajo igralci zavedati, katere so najvišje karte. To jim bo omogočilo, da pripravijo zmagovalno strategijo. Razvrstitve za roke so zelo podobne tistim v standardnem pokru. Razlika je v tem, da so ravnini višji od flushov.

Zgornje roke so mini royal flushes in straight flushes. Sledijo trije enaki, strejček, flush, par in visoka karta. Včasih imata igralec in delilec isto visoko karto. V teh scenarijih je mogoče izenačenje prekiniti z uporabo druge ali tretje najvišje karte. V primeru neodločenega izida se stave povečajo.

Najvišje igre v pokru s tremi kartami
Kako igrati poker s tremi kartami

Kako igrati poker s tremi kartami

Za razliko od pokra se poker s tremi kartami ne igra proti drugim igralcem. V pokru s tremi kartami igrate proti delivcu. To pomeni, da se morate ukvarjati le s tem, kakšne so vaše in hišne karte.

  • Na začetku igre igralec položi stavo ANTE. Nato delilec razdeli tri karte igralcem in sebi, hiši. Vsak igralec si lahko ogleda samo svojo kartico, ki vključuje karte delivca.
  • Ko pregledate svoje karte in položite stavo ANTE, lahko odpovete ali pokličete.
  • Če odpovete, izgubite svojo stavo ANTE. Če kličete (povišate), morate dodati dodatno stavo, ki je enaka ANTE.
Kako igrati poker s tremi kartami
Pravila za poker s tremi kartami v živo

Pravila za poker s tremi kartami v živo

Tako kot pri pokru veljajo enaka pravila za različne roke.

Trgovec potrebuje damico ali boljšo, da se kvalificira:

  • Če se delilec ne kvalificira, igralec sprejme stavo ANTE
  • Če se delilec kvalificira, ga igralci izročijo v primerjavi z delilci in najvišja kombinacija vzame pot.

Kvote za poker s tremi kartami

Delitelj ima 55,03 % možnosti za zmago, igralec pa 44,91 % možnosti za zmago, potem je 0,06 % za neodločen rezultat.

Pravila za poker s tremi kartami v živo

Zadnje novice

Pojasnjeno: Kako igrati poker s tremi kartami na spletu
2021-10-18

Pojasnjeno: Kako igrati poker s tremi kartami na spletu

Igranje pokra s tremi kartami na spletu je prav tako zabavno kot igranje katere koli druge igre pokra. Ta igra s kartami vsebuje vso napetost in zabavo običajne mize za poker. Toda v tem primeru igralci prejmejo tri karte na roko in ne običajnih pet. Torej, kako to vpliva na igranje? Ali poveča prednost hiše? Ta objava koplje globlje, da bi odkrila več in vas naučila, kako začeti s to igro v najboljših igralnicah v živo.

Poker vodnik za pridobitev zmagovalne roke
2021-08-23

Poker vodnik za pridobitev zmagovalne roke

Želite izvedeti, kako narediti ubijalsko igro pokra? No, ta poker vodnik vam nudi hrbet. V igra pokra v živo, se vsa dejanja začnejo po tem, ko je igralcu podeljena roka. Toda, kot morda veste, ni mogoče igrati vseh pokerskih iger, ki jih razdeli delilec v živo.

Ali štetje kartic še deluje?
2021-04-08

Ali štetje kartic še deluje?

Če ste a blackjack igralec, potem se verjetno sprašujete, ali štetje kart še deluje. Toda to je vprašanje, ki je na žalost najbolj pogosto med blackjack elitami, ki so v manjšini. Za večino sploh ne ve, kaj je v resnici štetje kart. Zato vas prosimo, da nadaljujte z branjem, če želite izvedeti nekaj stvari o tej strategiji blackjacka in kako z njo zaslužiti.

Hitra rast iger trgovcev v živo
2020-12-16

Hitra rast iger trgovcev v živo

Zaradi današnjega napredka tehnologije, ki je bil vsekakor potreben, igralnice v živo so bili ustvarjeni, da bi ljudje uživali v možnosti igranja svojih najljubših igralniških iger, ne da bi zapustili svoj dom. V teh igralnicah je na voljo več iger, ki jih lahko igrate, tudi prek pametnega telefona.