Nasveti in triki za spletni poker v živo

S spletnimi igralniškimi stranmi, ki zbirajo vedno več stavnikov po vsem svetu, je poker v živo postal dostopen za kar veliko igralcev.

Ta igra od vas zahteva spretnost, za razliko od mnogih drugih igralniških iger s kartami, pri katerih gre le za srečo. Torej lahko naredite veliko napak, če niste pripravljeni.

Da bi to preprečili, vam bomo iz CasinoRanka dali nekaj nasvetov, kako postati boljši igralec pokra, in pregledali nekatere napake, ki jih lahko storite na svojem spletnem poker potovanju.

Pogoste napake, ki se jim je treba izogibati pri spletnem pokru v živo

 • Igranje preveč rok - Lahko je skušnjava igrati vsako igro, ko ste na spletu, saj je enostavno klikniti gumb za klic ali povišanje. Vendar pa igranje preveč rok lahko privede do izgube denarja in znajdenja v kočljivih situacijah. Bodite potrpežljivi in počakajte močne začetne roke.
 • Ne posvečanje pozornosti nasprotnikom - Ko igrate poker na spletu, vas lahko hitro zmoti. Toda če ste pozorni na svoje nasprotnike, vam lahko dolgoročno pomaga, da se izognete slabim odločitvam.
 • Sprejemanje čustvenih odločitev - Nikoli ne smete dovoliti, da vaša čustva vplivajo na vašo igro pokra.
 • Ignoriranje položaja - Tako kot pri pokru v kopenskih igralnicah je položaj pomemben tudi pri igranju v živo na spletu. Bodite pozorni na svoj položaj v vsaki roki in temu prilagodite svojo strategijo.
 • Svojega denarja ne upravljate pravilno - Upravljanje vašega bankrolla je bistvenega pomena pri igranju spletni poker v živo. Prepričajte se, da igrate na vložkih, ki so primerni za vaš bankroll, in ne lovite izgub z igranjem nad svojimi zmožnostmi.

Kako obnoviti napake pri spletnem pokru v živo

Prvi korak k okrevanju od morebitnih napak je preprosto sprejeti, da ste jih storili. Nato morate skrbno analizirati, zakaj ste to naredili, in se iz tega učiti. Lahko zmanjšate možnost ponovitve iste napake v prihodnosti. Prizadevati si morate, da preteklim napakam nikoli ne dovolite, da bi negativno vplivale na vaše igranje, ampak jih uporabite sebi v prid.

Nasveti za spletno igranje pokra v živo

 • Začnite z nižjimi vložki - Za začetnike, ki igrajo poker v živo na spletu, je dobra ideja, da uporabljajo nižje vložke. Tako lahko najprej pridobite dovolj izkušenj, ne da bi pri vsaki igri preveč tvegali. In ko postanete boljši, lahko začnete visoko.
 • Igraj Tight - Ko začneš igrati poker, moraš igrati tesno, dokler ne pridobiš dovolj izkušenj za bolj agresivno početje.
 • Vzemite si odmore - Določite časovno omejitev za vsako sejo pokra, ki jo imate. Tako si lahko privoščite odmor in se nato sproščeni vrnete k igri.

Kako izboljšati svoje veščine spletnega pokra v živo

 • Študij poker strategije - Najboljši način, da postanete boljši igralec pokra, je, da se seznanite s strategijami. Obstaja veliko načinov, kako se jih naučiti, vendar so dandanes najbolj priljubljeni video vadnice.
 • Pregled zgodovine rok - Vračanje v vašo zgodovino je najboljša možnost za analizo, kaj je šlo narobe, in izboljšanje na bolje. Poiščite napake, ki ste jih naredili, in pomislite, kako bi lahko odigrali igro drugače.
 • Igrajte z boljšimi igralci - Igranje z igralci, ki so boljši od vas, je lahko zastrašujoče, vendar je tudi odličen način za učenje. Opazujte njihovo igranje in poskusite razumeti njihov miselni proces.
 • Poiščite povratne informacije od vrstnikov - Pogovor o vašem igranju z vrstniki lahko zagotovi dragocene povratne informacije in različne perspektive.
 • Vadite - Doslednost je ključnega pomena, ko gre za uspeh pri pokru. Bolj kot boste igrali, bolj izkušen igralec pokra boste postali.

Zaključek

Poker v živo je igra, ki zahteva, da ste dovolj spretni in sprejemate najboljše odločitve. Vendar pa včasih vsi delamo napake, zato se jih morate naučiti sprejeti in uporabiti sebi v prid.

Če boste upoštevali nasvete za poker v živo, ki smo jih združili v tem priročniku, boste drastično izboljšali svoje sposobnosti igranja te razburljive igre na spletne igralnice v živo.

Kako lahko postanem boljši pri spletnem pokru v živo?

Če želite postati boljši pri spletnem pokru v živo, se izogibajte pogostim napakam in upoštevajte nasvete za uspeh, kot so preučevanje igre, pregled zgodovine rok, igranje z boljšimi igralci, iskanje povratnih informacij in dosledno vadbo.

Je spletni poker v živo veščina ali sreča?

Spletni poker v živo vključuje tako spretnost kot srečo. Medtem ko sreča igra vlogo pri kratkoročnih rezultatih, so spretni igralci tisti, ki na dolgi rok dosledno zmagujejo.

Ali lahko preživite z igranjem pokra na spletu?

Preživetje z igranjem pokra v živo na spletu je možno, a izziv. Morate se posvetiti igri in se pripraviti na zelo dolg proces.

Kako zmagati pri spletnem pokru v živo?

Poker je ena od igralniških iger, ki ne zahteva le sreče, temveč tudi spretnost. Torej, če dovolj vadite, lahko sčasoma zmagate.

22BET:Do 300 €
Prejmi svoj bonus
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita

Poker z delivcem v živo je vznemirljiva igra, ki lahko ponudi veliko vznemirjenja in priložnosti za velike zmage.

Prikaži več

Tisti, ki redno igrajo poker, verjetno poznajo različne poker kombinacije, kot so royal flush, straight flush in full house, saj je vsaka od njih zelo pogosta.

Prikaži več

Spletni poker je ena izmed najbolj igranih iger s kartami na spletnih straneh igralnic. Od vas zahteva ne le srečo, ampak tudi spretnost. Vendar ima, tako kot katera koli druga oblika pokra, tudi spletni poker v živo svoja pravila bontona in lahko nanj vpliva naklon.

Prikaži več