Profesionalni nasveti, kako zmagati na ruleti

Ruleta

2021-04-20

Eddy Cheung

Igranje v živo ruleta splet je nedvomno zabaven in koristen. Vendar pa sta poraz in zmaga del igre. Tako kot mnogi drugi spletna igralnica igre, sreča igra pomembno vlogo pri izidu stave na ruleto. Toda sreča tukaj ni vse. Ko ste doživeli boleč poraz, boste morda želeli razmisliti o nekaj zmagovalnih točkah rulete. Torej, ta članek je zbral nekaj zmagovalnih tehnik, ki vas bodo zagotovo vrnile na zmagovalne poti.

Profesionalni nasveti, kako zmagati na ruleti

Razmislite o igranju brezplačne rulete

Leta lahko preizkušate sisteme rulete za kakršno koli slabost z ničelnim uspehom. Toda ena stvar je gotova: brezplačno igranje rulete vam omogoča, da spoznate vse podrobnosti igre, ne da bi plačali niti centa. Z možnostjo brezplačnega igranja lahko izostrite svoje igralne sposobnosti, ne da bi karkoli tvegali. V večini primerov spletne igralnice ponujajo novim igralcem brezplačen bonus denar za vadbo in zmago v ruleti, če imajo srečo. Ne pozabite najprej prebrati pogojev za bonus.

Preverite omejitve tabele

Izkušeni igralci spletnih igralnic vedo, da lahko velikost bančnega računa vpliva na vašo kariero ali pa jo prekine. Ampak to ni problem tukaj, ker se lahko vaš velik denarni račun izprazni v nekaj minutah, če izberete napačno mizo. Omejitve mize so najnižji in najvišji zneski stav, dovoljeni med igranjem. Najboljše spletne igralnice v živo omogočajo igralcem stave od 1 do 5 $. Torej, če ima igra 200 $ bankroll in izbere mizo $5, to pomeni, da ima le 40 krogov, kar je peščica.

Ameriška ruleta vs. Evropska ruleta

Čeprav se ta strategija spletne rulete zdi očitna večini izkušenih igralcev, je lahko za novince zmedena. Če ne veste, kateri koli igralec rulete, vreden svoje soli, ne bi smel igrati ameriške različice. Razlog? Ameriško kolo z dvojno ničlo (00) zmanjša vaše zmagovalne kvote na eno proti 38 za vsako posamezno stavo. Skratka, imate eno možnost od vsakih 38 za zmago med stavo na eno številko. Po drugi strani pa vam evropska ruleta ponuja eno zmagovalno priložnost na vsakih 37 stav na eno številko. Zato igrajte evropsko različico kadarkoli in kadar koli.

Ločite svoje dobitke od bankrolla

To je še ena očitna strategija rulete, ki jo večina igralcev pozabi. Na primer, igralec lahko vstopi s 100 USD bankrolla in uporabi 15 USD za svojo prvo stavo. Sreča se nato nasmehne in igralec osvoji 30 $ na stolpcu. Zdaj to pomeni, da ste ustvarili 15 $ dobička, pri čemer je vaš prvotni bančni račun še vedno nedotaknjen. V takem scenariju je najbolje, da dvignete 15 $, da se izognete skušnjavi, da bi šli po velike številke. Zato vedno igrajte s prvotno banko in zapustite mizo takoj, ko zmagate.

Bodite navdušen opazovalec

Čeprav lahko vrsta mize, ki jo izberete, vpliva na vse, je pomembno tudi vaše obnašanje na kolesu. Na splošno ni škode, če počakate na nekaj vrtljajev rulete, preden položite svojo prvo stavo. Upoštevajte majhne, a bistvene vidike, na primer, če je kolo rulete poševno ali niha. Prav tako lahko preverite, ali je trgovec dosleden pri vrtenju kolesa. In kar je najpomembneje, izogibajte se preveč alkohola, saj lahko zlahka izgubite sled za stavami.

Zadnje besede

Brezplačno igranje rulete bi morala biti prva strategija spletne rulete, ki bi jo uporabili pred vsem drugim. Čeprav v večini primerov ne boste osvojili ničesar, vam bodo izkušnje, ki jih pridobite, prišle prav med temi sejami za pravi denar. Skratka, igrajte v reguliranih spletnih igralnicah, saj vam bodo najverjetneje ponudili brezplačno kosilo.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita