Vstopite v Texas Hold'em

Texas Holdem

2021-01-09

Med igranjem igre poker, bistvenosti predhodnih rokov ni mogoče podcenjevati. Čeprav si je po počasnem začetku mogoče opomoči, si bo vsak preudaren stava prizadeval, da bi se postavil na najboljšo nogo in uporabil najboljšo strategijo spletnega pokra.

Vstopite v Texas Hold'em

Ta igra od Texas Hold'em je nekoliko bolj zamuden v primerjavi z drugimi tradicionalnimi igralniške igre. Zaradi tega zelo učinkovit začetek ni gotov in je morda nedosegljiv za začetnike, in se je izkazal za še posebej priljubljenega med igralnica v živo igralci.

Opomba profesionalnim igralcem

Vsi profesionalni igralci pokra bi morali imeti ambicijo pomnožiti svoj kup žetonov v začetnih fazah igre. Če niste sposobni pustiti začetnikov igralcev na stran in pridobiti njihove žetone, potem bodo tisti, ki zmorejo.

Za novince ali igralce stav, ki se v zgodnjih fazah ne morejo navaditi na strategijo pokra, lahko naredite kar nekaj stvari, da to spremenite. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo v pomoč pri hitrem začetku med igranjem Texas Hold'em za dobiček.

1. Izberite najboljšo igro pokra

Ne glede na to, ali igrate zelo prepričljiv turnir ali samo običajno denarno igro, je izbira kakovostne igre pomembna. Škoda, da nekateri stavniki preprosto skočijo na prvo priložnost, ki jo vidijo, da bi igrali na srečo. To je psihologija v igri, vendar vam bo boljša izbira iger, ki jih želite igrati. Preden se lotite igre, morate upoštevati nekaj stvari. To so: Prepričajte se, da ste v redu s ceno, določeno kot buy-in. Izberite drugo mizo, če denar, ki ga imate, ne more kupiti v največjem znesku. Raziščite verjetne konkurente. Za tiste, ki igrajo na spletu, poskrbite, da raven konkurence ni neznosna. Katera igra pokra je verjetno subjektivna? To je vprašanje, ki si ga morate zastaviti, če vam izbrana igra ne ustreza, saj bo od nje odvisno, ali boste zaslužili denar ali ne. Bodite pozorni na srbenje pri igrah na srečo Pri stavah vas bo večina zamikala, da bi udarili ob prvi priložnosti. Toda iti po tej poti samo zato, ker želite potešiti svojo srbenje pri igrah na srečo, ni dober način za izbiro iger.

2. Poiščite najšibkejšega igralca v igri

Ko izberete igro po izbiri, se začne prava zabava. Upajmo, da ste v nasprotju z drugimi hazarderji, ki niso tako dobri kot vi. Novinci in vmesni igralci redno težko hitro opazijo šibkega igralca pokra. Če pa je v množici, bo postopek veliko lažji, kot bi si človek mislil.

Kako odkriti slabe igralce pokra

Neizkušeni igralci pokra bodo včasih drugim igralcem odkrito priznali svojo šibkost. Imeli boste srečo, da se boste igrali s tako prijazno osebo. Kljub temu pa še vedno obstajajo neopazni znaki slabih igralcev, na katere morate biti pozorni, kot so:

  • zaradi česar je tradicija zgodaj šepati

  • biti preveč previden do velikega blinda

  • in poskusi blefiranja pri prvih nekaj igrah Med igranjem pokra se ni priporočljivo pretvarjati, da ste neizkušeni, vendar kar nekaj igralcev to počne pogosto. Preden naredite poteze za zaslužek s pokrom na spletu, se prepričajte, da je vsaka storjena napaka nenamerna in ne da bi pritegnili slabe igralce.

    3. Na začetku bodite nekoliko agresivni

    Kot igralec v pokru vaš načrt ne bi smel biti izogibanje napakam z vzdrževanjem stalnega števila žetonov. Če igrate konzervativno, se bodo drugi igralci lotili igranja začetnikov. Razen v primeru, ko ste proti močnemu igralcu, je večina igralcev običajno preveč previdna. Ta način igre je običajen med neizkušenimi igralci in je način, da zagotovite, da vas odbijejo od mize. Kar boste opazili pri takih pasivnih igralcih, je, da bodo šepali v pote in krotko odpovedali, če bo drugi igralec povišal. Takoj, ko med skupino igralcev opazite trend, jih ne bi bilo težko izvleči iz igre. Namesto da bi izbrali šibek slog igre, bodite pozorni na roke, s katerimi igrate, in jih hitro razstavite. Ko hitro zaupate v svojo roko, je druga stvar, da uveljavite svoje stališče za mizo.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice