Novice

May 28, 2023

4 Monumentalne zmage v Blackjacku

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Blackjack je klasična igralniška igra, ki se po priljubljenosti uvršča ob bok pokru in bakari. In z možnostjo igranja na spletu je ta brezčasna igra bolj dostopna kot kdaj koli prej. Igra se ponaša s preprostimi pravili in nizko prednostjo igralnice, zaradi česar je ena najbolj prijaznih igralniških iger. Torej, ta članek bo naštel štiri največje dobitke blackjacka, ki še danes motivirajo igralce blackjacka. 

4 Monumentalne zmage v Blackjacku

Ekipa MIT's Blackjack: do 100 milijonov $

Ekipa MIT Blackjack je bila ikona skupino študentov z MIT in drugih univerz v Združenih državah. Ekipa pod vodstvom Billa Kaplana je od leta 1979 do zgodnjih 2000-ih uporabljala strategije blackjacka, kot je štetje kart, za zmagovanje v igrah blackjack po vsem svetu. Skupina je ostala neodkrita z igranjem v različnih igralnicah z več kot 80 člani. Domneva se, da je ekipa osvojila od 50 do 100 milijonov dolarjev, preden se je razšla v začetku 21. stoletja. MIT je vsekakor spremenil pogled na to igralniško igro. 

Kerry Pecker - 40 milijonov dolarjev

Kerry Packer je poslovnež iz Avstralije, ki je leta 1991 z igranjem blackjacka osvojil skoraj 7 milijonov dolarjev. Še bolj presenetljivo je, da je Packer z igranjem igre v manj kot eni uri v GM Grand v Las Vegasu osvojil 40 milijonov dolarjev. Toda zmage niso bile poceni. Packer je uporabil več strategij, vključno z igranjem osmih kombinacij na eni mizi, medtem ko je vsak krog vložil 250.000 $. The trgovci v živo prav tako so odšli domov nasmejani, potem ko jim je srečni igralec nakazal 1 milijon dolarjev. 

Don Johnson - 15,1 milijona dolarjev

Johnson je bil še en prebrisan igralec blackjacka, ki je sam osvojil neverjetnih 15,1 milijona dolarjev. Tako kot Kerry Packer je tudi Johnson izkoristil svoj najvišji položaj izvršnega direktorja Heritage Development za velike stave, kar je prispevalo k njegovim velikim zmagam. A ni vse v sreči. Johnson je bil znan po svojih veščinah prepoznavanja podrobnosti kart in matematike v tabeli. Dobil je izplačilo v višini 15,1 milijona dolarjev za igranje te namizne igre od decembra 2010 do maja 2011. 

Ken Uston - 4,5 milijona dolarjev

Ken Uston velja za očeta blackjacka z več igrami in je zaslužen za ustanovitev prve ekipe za blackjack. Uporabljal je pretkane matematične strategije in sposobnosti štetja kart, da je bolj redno zmagoval v igrah blackjack. Da bi ga ustavil, regulirani upravljavci igralnic uvedel igre blackjack z več palicami in z več igrami. V osemdesetih letih prejšnjega stoletja je zbral ekipo, ki je stavila ogromne vložke, ki so lahko dosegli 12.000 $ na igro, in osvojila približno 4,5 milijona $.

Te zmage bi vas morale motivirati za več zmag krogi blackjacka v živo in postanite mojster igre. Toda nekaj je med temi igralci skupno; imeli so strategijo blackjacka in vadili pravilno upravljanje denarja. Vendar ne pozabite, da je pri igrah na srečo predvsem sreča.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše
2024-03-21

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše

Novice