Novice

June 11, 2021

6 iger na srečo, ki vam jih trgovec ne bo povedal

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ne glede na to, ali igrate v pravi igralnici ali v igralnica v živo, trgovec je vedno osrednji del akcije. Delovalec nadzoruje akcijo namizne igre, da zagotovi, da se vsi igralci držijo pravil. In če najdete dobrega prodajalca, lahko začnete pogovor, zaradi česar bo celotna igralna izkušnja zabavna in sproščujoča.

6 iger na srečo, ki vam jih trgovec ne bo povedal

Toda kot ste morda uganili, trgovec ve nekaj ali šest o mizi, česar vi ne. Katere so torej te napake pri igrah na srečo, ki jih igralci naredijo tik pred delivčevimi očmi? Ta članek si ogleda!

Ne igranje z bankrollom

Očitno je spletna igralnica v poslu, da zasluži denar. Zato ne pričakujete, da vam bo delilec rekel, da pripravite igralni denar, kajne? Običajno bodo več kot veseli, če boste lahko vzeli na mizo celoten bančni račun. T

hej veš, da bo hiša na koncu zmagala, če nimaš sreče ali ne uporabljaš posebne strategije, zahvaljujoč prednosti hiše. Torej, imejte dobro načrtovano banko, da se ob odhodu ne boste več govorili o 'hiši'.

Čas igranja

Od vseh skrivnosti iger na srečo na tem seznamu je ta najbolj dobro varovana s strani hiše, predvsem kopenskih igralnic. Ko se naslednjič ustavite v igralnici, bodite dovolj vneti in se oglejte naokoli.

Ali vidite uro na vidiku? Kaj pa okna? V bistvu bo igralnica naredila vse, kar je v njegovi moči, da se ne zavedate, koliko časa ste uporabljali stave. Spet je ideja, da vam omogočimo, da igrate s čim več denarja.

Igranje rulete namesto blackjacka ali pokra

Kot že rečeno, večino časa zmaga hiša. Toda ali je res? No, odvisno od igre, ki jo igraš. Na podlagi sreče igralniške igre v živo kot ruleta desetih privablja začetnike. Vendar vam trgovec ne bo povedal, da je igranje blackjacka ali video pokra bolj koristno. Razlog?

Te igre omogočajo igralcem, da uporabijo strategijo za zmago. Z drugimi besedami, niste le gledalec, ki čaka na izid. Kar je najboljše, video poker in blackjack se ponašata z nekaterimi najnižjimi (če ne celo najnižjimi) prednostmi.

Igranje blackjacka 6:5

Samo zato, ker blackjack omogoča igralcem uporabo strategije, ne pomeni, da morate igrati na slepo. To je zato, ker je ta miza opremljena z izplačili 6:5 ali 3:2. Na žalost večina igralcev ne računa, preden izbere mizo za blackjack.

Na primer, če igrate za 10 $ na roko na mizi 3:2, dobite 20 $ za blackjack. Po drugi strani vam tabela 6:5 daje le 14 $. Skratka, miza 6:5 ima prednost za 2 % več kot miza 3:2. To je bistvena razlika!

Preskočite igralniške bonus programe v živo

Trgovec vam tudi ne bo povedal, kje najdete programe zvestobe. Večina reguliranih igralnic v živo ponuja igralcem nagrade, kot sta vračilo denarja in bonus denar. In ja, trgovec ve, da je pridobivanje teh nagrad najučinkovitejša metoda za premagovanje prednosti. Na primer, popusti za povračilo denarja so lahko koristni pri izravnavanju izgub in povečanju dobičkov. Zato vedno zgrabite igralniški bonus v živo.

Kdaj dati napitnino

Ali veste, zakaj se nekateri zagrenjeni igralci pritožujejo nad delivcem? No, napitnine ne dajejo. Podzemne raziskave namreč kažejo, da igralci iger, ki redko dajo napitnine trgovcu, pogosteje izgubijo. Poleg tega se trgovec, tako kot natakar, zanaša na nasvete za financiranje svojega razkošnega življenjskega sloga. Zato, bolj ko jim dajete napitnine, več vam dajejo pomembnih skrivnosti iger na srečo.

Končni nasvet

Večina igralcev, zlasti novincev, naredi zgoraj navedene napake pri igrah na srečo. Toda v njihovo obrambo bo morda trajalo nekaj časa, preden bodo ugotovili, da delate te bedarije. Torej, namesto da krivite trgovca, da vam ni povedal, ga pogosteje napitnite. Tako se lahko dovolj hitro naučite zmagovalnih nasvetov in trikov.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice