Novice

May 28, 2021

6 preprostih strategij spletnih igralnic, ki dejansko delujejo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Če se odločite, da se pridružite svetu spletnih igralnic, je najbolje, da znižate svoja pričakovanja. Ne pridite v upanju na takojšnje zmage, ker igralnica vedno zmaga, zahvaljujoč prednosti hiše. Vse upanje pa ni izgubljeno, saj številni igralci še vedno živijo od iger na srečo. Pravzaprav je velika verjetnost, da poznate osebo ali dve, ki s tem podvigom dobro zaslužita. Torej, katero strategijo iger na srečo uporabljajo? Ali pa imajo samo srečo? Kakorkoli že, ta članek ima nekaj odgovorov.

6 preprostih strategij spletnih igralnic, ki dejansko delujejo

Ne igrajte brez strategije iger na srečo

To je nedvomno najpomembnejša strategija igralnic v živo, ki je nikoli ne smete pozabiti. Nespametno se je prijaviti v spletno igralnico v živo, ne da bi ugotovili, kako boste igrali in zmagali. Svet iger na srečo je včasih lahko neusmiljen, da lahko v nekaj minutah porabite svoj proračun. Na srečo so vse igralniške igre, zlasti namizne igre, premagljive s pravo strategijo. Torej, pobrskajte po internetu, da bi premagali blackjack, video poker, baccarat in drugo.

Previdno izberite igre

Na žalost so najboljše spletne igralniške igre na vrhuncu. To je zato, ker je večina igralniških iger na splošno slabih. Torej v čem je trik? Igrajte igre spretnosti namesto različic, ki temeljijo na sreči, kot so igralni avtomati. To je zato, ker igre spretnosti, kot sta blackjack in video poker, omogočajo uporabo strategij iger na srečo, kot je štetje kart. To lahko zniža prednost hiše, s čimer daje igralcem nadzor nad izidom. Pri igrah, ki temeljijo na sreči, ste le gledalec, potem ko ste dali stavo.

Upočasnite pri igranju spletnih igralnih avtomatov

Če se odločite prezreti rdečo zastavo (tj. high house edge) in igrati video igralne avtomate, bodite pripravljeni na hitre in natančne odločitve. Čeprav ni jasne strategije iger na srečo za premagovanje igralnega avtomata, lahko rešite svojo kožo tako, da nekoliko upočasnite. Na primer, povprečen hazarder običajno odigra več kot 300 vrtljajev na uro. Torej zmanjšajte na 150 na uro. Tako bo vaš bančni račun trajal dlje, kar bo sčasoma izboljšalo vaše zmagovalne možnosti.

Igrajte samo '0' Roulette Wheels

Ruleta je nedvomno igra za igranje v kateri koli spletni igralnici v živo. Toda tako kot video igralni avtomati, je ruleta večinoma odvisna od sreče za zmago, ne glede na velikost roba hiše. Na srečo lahko premagate hišo tako, da se odločite za evropsko ruleto '0' namesto ameriške rulete '00'. To je zato, ker ima različica '0' nizko prednost 2,7 % v primerjavi s 5,2 % na kolesih '00'. Skratka, evropsko ruleto boste igrali veliko dlje s podobnim bančnim računom, ki ga uporabljate na ameriškem kolesu.

Blackjack je igra za igranje

Igrate lahko baccarat in video poker z ugodno prednostjo, a na koncu je blackjack igralniška igra, ki jo je treba premagati. zakaj? Če izberete popolno mizo za blackjack s prijaznimi pravili in uporabite morilsko strategijo, lahko prednost hiše pade na manj kot 0,4%. Prvič, večina igralnic vas bo odvrnila od štetja kart, vendar je to popolnoma zakonito. Drugič, ne potrebujete celega dneva, da se naučite šteti karte. Preprosto povedano, vso svojo igralsko energijo usmerite v blackjack in ne bo vam žal.

Ustvarite bančni račun za igre na srečo

Tudi če ste najbolj briljanten igralec na srečo, boste zagotovo bankrotirali brez stavnega denarja. Z delujočim proračunom za igre na srečo boste sprostili svoj um, da se lahko osredotočite na igro brez zunanjih finančnih motenj. Prav tako se prepričajte, da se držite bankrolla in odidete takoj, ko dosežete zmago. Glede na vse to bi moralo biti upravljanje bank na vrhu dnevnega reda.

Zaključek

Če nimate strategije iger na srečo, preprosto izberite eno ali celo vse na zgornjem seznamu. Uporaba popolnega pristopa vas lahko naredi nepredvidljivega, česar delivec in večina igralcev v igralnicah sovražijo. Predvsem pa igrajte v urejeni spletni igralnici.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice