Authentic Gaming

February 18, 2022

Authentic Gaming Debutira MultiBet Baccarat – podroben pregled

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Razvijalci iger nenehno uvajajo inovacije v želji, da bi ostali na vrhuncu v industriji iGaming. Eno takšnih podjetij je Authentic Gaming (AG), ki je konec lanskega leta izdalo MultiBet Baccarat. Ta različica baccarat v živo je zabavna in nagrajujoča, zahvaljujoč številnim stranskim stavam za vsak posel. Pravzaprav tisti, ki so igrali MultiBet Blackjack podjetja, tukaj ne potrebujejo predstavitve. 

Authentic Gaming Debutira MultiBet Baccarat – podroben pregled

Kaj je MultiBet Baccarat?

MultiBet Baccarat je a baccarat v živo spletu, ki ne spremeni osnov te klasične namizne igre. Povejte samo, da ta casino igra v živo ohranja tradicionalna pravila igranja standardne mize za baccarat. 

Vendar pa ta igra dodaja način brez provizije poleg standardnega načina. Ampak to še ni vse; MultiBet Baccarat ponuja številne stranske stave, ki jih lahko položite brez stav na glavno kombinacijo. Pravzaprav je na voljo do 16 stranskih stav, več kot karkoli, kar lahko najdete na mizi za baccarat.

Kako igrati Authentic Gaming's MultiBet Baccarat

Kot že rečeno, v tem ni nič zapletenega igralnica v živo varianta. Vsak krog se začne tako, da igralci stave na glavno ali stransko stavo. Nato nastavite vrednost kovanca in ga položite na vložek, ki ga želite igrati. Ne pozabite, da morate svojo izbrano stavo potrditi, preden se izteče časovnik. V nasprotnem primeru se bo krog nadaljeval z izbrano stavo.

Ko so stave sprejete, se začne krog, pri čemer delilec izvleče dve karti za položaje bankirja in igralca. Zanimivo je, da se vse karte delijo obrnjene navzgor, zaradi česar se krogi hitreje zaključijo. 

Kot je bilo pričakovano, karte, razdeljene na vsako pozicijo, ustvarijo skupno kombinacijo. Če kateri koli položaj dobi 8 ali 9, samodejno prenese krog. Druga možnost je, da se obema stranema podeli dodatna karta. Tudi, če je vsota kartice več kot 10, se prva številka izloči. Na primer, če ustvarite skupno kombinacijo 13, dajete igralcem 3. Samo dobite številko, ki je najbližje 9, in zmagajte v krogu.

Stranske stave v paru MultiBet Baccarat

Ljubitelji baccarat z živimi delivci imajo pri tem več možnosti za stave in zmago igra v živo. To je zato, ker igra vsebuje nekaj najpreprostejših stranskih stav na baccarat v zgodovini. Najbolj preproste so stranske stave za pare, vključno z bančnim parom, parom igralcev, katerim koli parom in popolnim parom.

Par igralec in bankir je sam po sebi razumljiv. Tukaj morate samo predvideti, ali sta prvi dve karti, ki sta bili razdeljeni na kateri koli položaj, par. Če to storite pravilno, vas čaka izplačilo 11:1. Z drugimi besedami, če stavite 1 $ in zmagate, bo skupna nagrada 12 $, kar je vaša stava 1 $ in dodatnih 11 $.

Če je to izplačilo premajhno, raje razmislite o popolnih parih. Pri tej stavi zmaga kombinacija z dvema enakima kartama glede na nominalno vrednost in barvo. Izplačilo tukaj je 25:1. Nazadnje ima vsak par izplačilo 5:1, če ima katera koli roka par. 

Drugi stranski kompleti MultiBet Baccarat

Igralec natural in banker natural sta drugi stranski stavi, ki jih je treba upoštevati. Pri teh stranskih stavah igralec zmaga, če na prvih dveh kartah doseže naravno kombinacijo. Natural je preprosto izžrebanje 8 ali 9. Obe stranski stavi se izplačata v razmerju 4:1.

Medtem lahko uživate v izplačilih 1,5:1 oziroma 0,54:1 z majhnimi in velikimi stranskimi stavami. Krog se zaključi s štirimi izvlečenimi kartami pri majhnih stavah, medtem ko se velika stranska stava izplača, če se krog zaključi s šestimi ali petimi kartami.

Skupne točke bankirja in igralca se prav tako izplačajo pri 0,7:1 oziroma 1,23:1. Cilj je pravilno predvideti, ali bo skupno število točk bankirja ali igralca več/pod 9,5. 

Igralci lahko uživajo tudi v stavi Dragon side, ki potrebuje naravno za zmago. Poleg oblikovanja naravnega, morajo igralci zmagati s točno določeno razliko v točkah. Seveda je nagrada višja z večjo točkovno razliko. Izplačilo je naslednje:

  • 4 točke razlike – 1:1
  • 5 točk razlike – 2:1
  • 6 točk razlike – 4:1
  • 7 točk razlike – 6:1
  • 8 točk razlike – 10:1
  • 9 točk razlike – 30:1

Nenazadnje lahko igralci stave na stransko stavo Dragon 7. Če bančni položaj prevzame dan s tremi kartami v vrednosti 7 točk, ta stava zmaga. Nagrada za pravilno napovedovanje rezultatov v tej stavi je ogromnih 40:1.

In za zaključek, ta spletna baccarat v živo ima stransko stavo Panda 8, ki je precej blizu stavi Dragon 7. Če igralec zmaga v krogu z 8 točkami, zbranimi iz treh kart, uživa razmerje izplačil 25:1. 

Zaključek

Na splošno ta baccarat v živo ponuja igranje, podobno standardni baccarat. Vsebuje številne stranske stave, kar ni presenetljivo pri Authentic Gaming. Igrate lahko celo stranske stave, ne da bi se dotaknili primarnega bankirja, igralca in stav za izenačenje. Vse povedano, to je vznemirljiva izkušnja trgovca v živo pri razvijalcu iger s sedeža na Malti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice