Novice

August 18, 2023

BetConstruct bo pospešil vključitev FTN v industrijo iger na srečo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

BetConstruct, inovator vrhunskih rešitev v industriji igralnic v živo, je napovedal sodelovanje s 360DevPro. To je priznana skupina za marketinške storitve, specializirana za promocijo iGaming podjetij.

BetConstruct bo pospešil vključitev FTN v industrijo iger na srečo

Partnerstvo bo povečalo razpoložljivost Bahamuta in njegovega izvornega žetona FTN med igralci, ki imajo raje udobje kripto transakcij na najboljša spletna mesta za igralnice v živo. BetConstruct je dejal, da je glavni cilj tega sodelovanja uvedba več skrbno zasnovanih igralniški bonusi in promocije.

V popolnoma novi ureditvi bo 360DevPro zagotovil brezhibno izvajanje bonus ponudb v industriji iGaming. Tržno podjetje bo odgovorno za naslednje:

  • Ocena tveganja
  • Izračuni stroškov
  • Logistika

Poleg tega bo strokovna ekipa iz 360DevPro hitro obravnavala morebitne pomisleke glede implementacije nove tehnologije. BetConstruct pravi, da bo to uporabnikom zagotovilo brezhibno in čudovito izkušnjo.

BetConstruct bo velikodušno pokril 50 % provizij spodbude, ki jih je uvedel 360DevPro. S to naložbo podjetje dokazuje svojo neomajno predanost spodbujanju široke uporabe FTN, izvornega žetona Fastex Chain, kot prednostnega način plačila v sektorju iger na srečo. 

Tiskovni predstavnik 360DevPro je komentiral dogovor z besedami:

"To strateško partnerstvo je mejnik na naši poti k revoluciji industrije iger na srečo s spodbujanjem uporabe FTN. Predani smo zagotavljanju brezhibne, uporabniku prijazne izkušnje za vse igralce in ti dobro zasnovani paketi bonusov so dokaz našega zaveza."

BetConstruct kot eden od pionirjev kripto tehnologij v industriji iGaming dosledno razvija nove rešitve za podjetja, da izkoristijo nove priložnosti. Pred objavo partnerstva 360DevPro je podjetje izdal Multi-Wallet in Custom Token značilnosti, namenjene utrjevanju prisotnosti plačila s kriptovalutami v panogah iGaming.

Julija 2023 je BetConstruct pridobil licenco KSA za športne stave za začetek svojih stavnih operacij v Nizozemska. Ta licenca podjetju odpira več priložnosti, operaterjem in nizozemskim stavnicam pa prinaša pomembne prednosti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice