Novice

March 17, 2021

Danska mesta za stave bodo zaprta do 5. aprila

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Leto 2020 je bilo zagotovo leto za pozabo. Poleg izgube ljubljenih so podjetja propadla, večina zaposlenih in lastnikov podjetij je propadla. Kljub temu je bila ena najbolj prizadetih območij Danska. Tako kot druge vlade po vsem svetu je danska vlada uvedla ukrepe za zajezitev Covid-19.

Danska mesta za stave bodo zaprta do 5. aprila

Decembra 2020 so bila vsa kopenska igralnišča začasno zaprta po vladni direktivi. V skladu s predpisi so bila kopenska igralnišča v državi v vseh 38 občinah zaprta do 3. januarja 2021. Vendar je bilo to podaljšano do 28. februarja 2021, primarni cilj pa je ostal odprt v začetku leta 2021.

Zanimivo je, da je objava prišla v času, ko je Spillemyndighenden (Danska uprava za igre na srečo) že licencirala nove klasične igralnice in igralnice na ladji. Ta vaja se je začela oktobra 2020 in naj bi se zaključila konec januarja 2021.

Najnovejša posodobitev

Na žalost vseh je število primerov Covid-19 na Danskem do konca februarja ostalo višje. Omeniti velja, da je različica B117 najbolj razširjena oblika Covid-19 na Danskem. Ta varianta naj bi bila bolj nalezljiva.

Da bi preprečili nadaljnje širjenje, čeprav je vlada začela cepljenje, je danska uprava za zdravje in zdravila sporočila, da bodo igralne dvorane, igralnice in restavracije zaprte do 5. aprila.

Vlada je tudi napovedala, da bodo določene starostne skupine poročale učnim ustanovam v izbranih regijah. Na žalost bodo omejitve potovanj ostale do začetka prihodnjega meseca.

Kaj se dogaja v Angliji?

Anglija je ena najbolj prizadetih držav s Covid-19. Zato je logično, da ima vlada stroge ukrepe za zajezitev Covid-19. Vsa igralniška mesta v državi so zaprta od 5. januarja, ob začetku tretjega zapora.

V skladu z vladnim načrtom za ponovno odprtje gospodarstva se angleške stavnice ne bodo ponovno odprle do 12. aprila. Kazinoji, bingo dvorane in igralni centri za odrasle bodo temu sledili 17. maja, v tretji fazi načrta ponovnega odprtja.

Vendar pa je britanski premier Boris Johnson dejal, da bodo faze ponovnega odpiranja odvisne od zbranih informacij o širjenju virusa. Dodal je, da bo med vsakim ponovnim odprtjem minilo vsaj pet tednov. To pomeni, da bo odmik prejšnjega koraka v zameno vplival na naslednji korak.

Kot je bilo pričakovano, je BGC (Svet za stave in igre na srečo) pozval vlado, naj ponovno odpre igralnice in stavnice z drugimi nebistvenimi maloprodajnimi trgovinami. Trdijo, da so stavnice in igralnice nedvomno dokazale, da imajo najboljše v svojem razredu protiCovid ukrepe za zaščito igralcev in osebja.

V odgovoru je Boris Johnson dejal, da je načrt ponovnega odprtja "enosmerna cesta". Glavni cilj je popolnoma odpraviti omejitve brez ponovne uvedbe. Premier je tudi dejal, da vlada tesno sodeluje z Walesom, Škotsko in Severno Irsko pri odpravi ukrepov.

Prihodnost igralniške industrije

Kot smo že omenili, je industrija iger na srečo močno prizadela zaradi Covid-19. In lahko se celo poslabša, saj oblasti po vsem svetu odkrivajo nove seve, ki so nevarnejši in se hitreje širijo.

Na srečo je po uvedbi cepiva Covid-19 žarek upanja. Toda tudi kot take vlade še naprej uvajajo zadrževalne ukrepe, kot so zapore in socialna distanca.

Medtem lahko stavite varno iz udobja svojega doma z uporabo spletnih igralnic in športnih stavnic. Strokovnjaki celo pravijo, da je to prihodnost iger na srečo.

Spletne igralnice v živo na primer omogočajo igralcem, da uživajo kjer koli in kadarkoli. Imajo sobe za delivce v živo, kjer lahko igralci spoznajo resnične krupjeje in druge igralce z vseh koncev sveta.

Ne pozabite igrati v regulirani spletni igralnici zaradi varnosti vaših sredstev in osebnih podatkov. Skratka, prihodnost industrije iger na srečo je varna.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice