Drage napake pri video pokru, ki jih naredijo igralci

Novice

2021-10-14

Benard Maumo

Video poker je najbolj donosna igralniška igra, ki ga je izboljšal le blackjack. To je zato, ker lahko uporaba zvite strategije zmanjša prednost hiše na manj kot 1 % ali celo 0,50 %. Toda na žalost začetniki igralci pogosto naredijo drage napake pri video pokru.

Drage napake pri video pokru, ki jih naredijo igralci

Torej, katere so nekatere od teh pogostih napak, ki jih igralci delajo, ne da bi vedeli? Berite naprej, če želite izvedeti najpogostejše neumnosti pri video pokru in kako se jim izogniti.

Napaka #1. Ne preverjanje plačilnih tabel

No, pravijo, da poglej, preden skočiš, in to še posebej velja pri video pokru. Čeprav obstaja na desetine različic video pokra, imajo te igre različne tabele izplačil. Tukaj se igralci naučijo vseh pomembnih informacij o igri.

Vzemite na primer Jacks or Better. Ko igralec igra na stroju 9/6 Jacks ali Better (9 za full house in 6 za flush), je dolgoročni RTP 99,54 % ob predpostavki, da uporabljate optimalno strategijo. Po drugi strani pa tabela 7/5 zmanjša RTP na približno 96,15%. Zdaj je to približno 3 $ izgube za vsakih 100 $.

Napaka #2. Ne igranje prave igre

Najboljše igralnice v živo ponujajo igralcem možnost igranja več različic pokra. Običajno lahko igralci igrajo Jacks or Better, Ultimate Texas Hold'em, Caribbean Stud, Deuces Wild in tako naprej. Čeprav se to na papirju morda sliši mamljivo, bi lahko začetnikom postala direktna izbira nekoliko težavna.

Torej, katera je najboljša spletna igra pokra za uživanje? Z osnovno strategijo in igranjem za pravo mizo lahko Jacks or Better zagotovi nizko 0,46-odstotno prednost. Deuces Wild in Joker Poker sta drugi odlični možnosti, ki dajeta igralcem 0,71 % oziroma 0,64 %. Izogibajte se igram, kot je Caribbean Stud, ki daje hiši ogromnih 5,22 % prednosti.

Napaka #3. Ni dovolj drzno

Če ste navdušen opazovalec v igralnici v živo, boste opazili, da večina igralcev variira svoje stave med 1 in 5 kovanci. Z drugimi besedami, le nekaj drznih igralcev je pripravljenih uporabiti največ 5 kovancev na roko.

Toda ti igralci ne vedo, da uporaba manj kot največjega števila kovancev na roko zmanjša RTP za 1%. Torej, če se držite tabele 9/6 Jacks ali Better, uporaba petih kovancev daje igralcem 99,54 % RTP, medtem ko uporaba manj kovancev zagotavlja le 98,37 %. Torej, pojdite na veliko in se kvalificirajte za jackpot.

Napaka #4. Ne vadite dovolj

Če želite prevzeti jackpot za video poker, najprej izpopolnite svoje veščine. S tem v mislih dajte svojim možganom zagon z igranjem brezplačnih iger video pokra na spletu. Običajno se te igre lahko igrajo z brezplačnimi žetoni, tako da tukaj ni kaj izgubiti.

Druga možnost je, da kupite nove karte in vadite doma med vikendi s prijatelji. In seveda je mogoče vložiti tudi v profesionalnega trenerja za video poker, čeprav bo morda potreben skromen proračun.

Napaka #5. Ne poznate svoje igralnice

Končno se večina igralcev le malo potrudi, da bi izvedela nekaj ali šest o svoji priljubljeni igralnici. Ampak tukaj je stvar; različne igralnice v živo imajo različne plačilne tabele. Nekatere igralnice lahko ponujajo tudi boljše igralne pogoje, čeprav lahko ustrezno prilagodijo ponudbe.

Poleg teh skritih resnic preverite, ali igralnica ponuja igre zanesljivih blagovnih znamk, kot so Evolution, Ezugi, Playtech itd. Ponavadi igre priznanih blagovnih znamk zagotavljajo boljše kvote in so preglednejše.

Zaključek

Ali ste nagnjeni k tem napakam pri video pokru v igralnici? Ne skrbite, ker tudi profesionalci včasih ne razumejo te zapletene igralniške igre. Stvar je v tem, da se dovolj vadite in izberete primerno igro video pokra za igranje. In ja, ustvarite bankroll in se zabavajte!

Zadnje novice

Ali imajo video poker igre več kot 100-odstotno donosnost?
2022-11-29

Ali imajo video poker igre več kot 100-odstotno donosnost?

Novice