Novice

October 16, 2023

Evolution bo predstavil svoj portfelj iger na G2E Las Vegas 2023

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Evolution, vodilna v sektorju igralnic v živo, je potrdila svojo udeležbo na G2E Las Vegas 2023. Med dogodkom bo podjetje predstavilo izdelke svojih sedmih blagovnih znamk skupine: Evolution, Ezugi, NetEnt, Red Tiger, Big Time Gaming, Nolimit City in DigiWheel. 

Evolution bo predstavil svoj portfelj iger na G2E Las Vegas 2023

Po debiju na dogodku 2022 bo skupina letos še bolj prisotna na razstavnem prostoru #4430 v iGaming delu razstave. Na stojnici Evolution lahko udeleženci preizkusijo najnovejše in inovativne naslove blagovnih znamk Evolution, ki operaterjem iGaming skupaj zagotavljajo neprimerljivo izbiro igralniških iger v živo, igralnih oddaj, RNG namiznih iger in spletnih igralnih avtomatov. 

Nekaj ​​najuspešnejših naslovov Evolucije, Nori čas in Lightning Roulette, bosta dve glavni atrakciji razstave. Video Poker Live bo tudi glavni poudarek Evolutionove predstavitve zaradi možnega vpliva na industrijo.

Nori čas in Noro metanje kovancev so načrtovani za izdajo v Združenih državah in pričakujejo, da bodo privabili precejšnje občinstvo regulirane igralnice v živo. Ob istem času, Evolution Gaming bo predstavil svojo revolucionarno implementacijo spletnega igranja v živo in igralnih avtomatov s Crazy Coin Flip. Ta igra združuje najboljše igralne avtomate RNG z vznemirljivostjo oddaje iger v živo.

Blagovne znamke igralnih avtomatov Evolution Group, Red Tiger, Big Time Gaming in Nolimit City, bodo na sejmu predstavile nove igralne avtomate. NetEnt bo predstavil Finn and The Candy Spin, vznemirljivo nadaljevanje klasičnega Finna in The Swirly Spin.

Severnoameriški izvršni direktor Evolution Jacob Claesson je izjavil:

"Navdušeni smo, da smo se vrnili na G2E Las Vegas, še posebej pa se veselimo lansiranja naših novih iger v živo, kot sta Crazy Time in Crazy Coin Flip, prvič v ZDA. Ti naslovi so bili neverjetno uspešni v Evropa in drugi trgi. Prepričani smo, da bodo ameriški igralci vzljubili zabavno in zabavno izkušnjo sodelovanja v živo in na spletu. 

»Severna Amerika je izjemno pomemben trg za Evolution in severnoameriški operaterji bodo videli te in številne druge nove in prihajajoče izdaje na naši še večji in boljši stojnici leta 2023. Resnično imamo za vsakogar nekaj. Ne samo, da bodo udeleženci videli klasične in vse- nove igre, ki ustrezajo vsem vrstam igralcev in operaterjem na severnoameriškem trgu, obstajajo pa tudi globalne izdaje za mednarodne operaterje in številne zanimive operaterje v Latinski Ameriki."

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice