Evolution napoveduje težko pričakovane ekstra čilijeve epske vrtljaje

Novice

2023-05-04

Benard Maumo

Za ljubitelje Evolution Gaming, švedskega ponudnika igralniških vsebin v živo, je minila cela večnost, odkar je podjetje objavilo novo igralniško igro v živo. Čakanja je končno konec, potem ko je podjetje izjavilo, da bo težko pričakovani Extra Chilli Epic Spin kmalu prišel spletna mesta za igralnice v živo

Evolution napoveduje težko pričakovane ekstra čilijeve epske vrtljaje

Extra Chilli Epic Spins je edinstven naslov, ki odlično združuje izkušnje spletnih avtomatov in iger v živo. Kot že ime pove, igra črpa navdih iz Ekstra čili, izjemno priljubljen igralni avtomat podjetja Big Time Gaming. Upoštevajte, da je BTG del obsežnega konglomerata Evolution, ki vključuje druge vrhunske razvijalce, kot so NetEnt, Nolimit City, Red Tiger in Ezugi. 

V uradnem sporočilu za javnost Evolution pravi, da ta igra igralcem ponuja "slote s prijatelji v realnem času" spletno igralno izkušnjo. To je zato, ker Extra Chilli Epic Spins združuje priljubljeno akcijo igralnega avtomata Extra Chilli s šestimi koluti Megaways in zabava v živo. Na spodnjem vodoravnem sekundarnem kolutu so lahko simboli 'WILD', ki lahko nadomestijo kateri koli simbol, kar poveča verjetnost oblikovanja dobitne kombinacije.

Živahna in barvita mehiška tržnica

Dogajanje igralnega avtomata v živo se odvija na živahnem, barvitem mehiškem trgu. Akcija se začne z osnovno igro, kjer vsi igralci sodelujejo v istem krogu, potem ko prejmejo pet zaporednih vrtljajev. Z poravnavo črk "HOT" na kolutih lahko igralci prejmejo tudi dodatne množitelje in začnejo z do 16 brezplačnimi vrtljaji.

To še ni vse. Igralci lahko sodelujejo še v največ štirih Brezplačni vrtljaji in pridobite še več množiteljev med fazo Gamble Wheel v igri. Ta funkcija ponuja možnost ogromnih potencialnih izplačil. Voditelj igre bo zavrtel dve dejanski kolesi, kjer lahko igralci osvojijo nagrado, ki jim spremeni življenje. 

Ko je komentiral igro, je Todd Haushalter, produktni direktor Evolutiona, pripomnil: 

"Od našega prevzema BTG, Nick Robinson [Ustanovitelj BTG] in razmišljal sem o načinih, kako združiti svet v živo in igralne avtomate. Naše prvo sodelovanje se je združilo tukaj v edinstveni igri, ki spet na novo definira spletno igranje. Igranje spletnih igralnih avtomatov je lahko samotna izkušnja in želeli smo jo narediti bolj skupno in družabno. Iz naših oddaj iger v živo vemo, da imajo igralci radi izkušnjo 's prijatelji', kot temu pravim, in zdaj smo to igralno izkušnjo prenesli na enega najboljših igralnih avtomatov na svetu."

Haushalter je dodal:

»Ta nova igra je polna zabave, vključno z dvema fizičnima dodatnima kolesoma, pa tudi dramo gostitelja igre, ki s kijem razbije piñato. Za nas je bilo pomembno, da smo ponudili fizične izkušnje v studiu, ki niso možno v standardni igralni avtomat – in to je tisto, kar smo storili. Extra Chilli Epic Spins je povsem sam v novi kategoriji avtomatov in mislim, da bo igralcem všeč."

Zadnje novice

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET
2023-09-18

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Novice