Najboljša Igralni šov Igralnica V Živo v 2023/2024

Casino igre in televizija so šle z roko v roki že vrsto let. Po vsem svetu – kjer koli lokalni predpisi dovoljujejo – televizijski kanali oddajajo razburljive igre, v katerih lahko igralci pokličejo in preizkusijo srečo. V digitalni dobi pa so stvari nekoliko drugačne.

Na današnjem trgu lahko igralci uporabljajo računalniške naprave in mobilni internet za povezavo z igrami v igralnicah v živo na spletu. Ker ti igralci iščejo najboljše spletne igralniške igre v živo in najboljše oddaje igralniških iger v živo, se je treba zavedati številnih dejavnikov. Preberite, če želite raziskati različne možnosti, ki so na voljo na tem zanimivem trgu.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
Najboljše igralnice v živo, pregledane in razvrščene

Najboljše igralnice v živo, pregledane in razvrščene

Igralniške igre v živo ponujajo razburljivost fizičnega igralniškega okolja in to združujejo s priročnostjo spletnih iger na srečo. Oddaja igralniških iger v živo deluje na podoben način, vendar je za igralce povsem drugačen predlog.

Z oddajo igralniških iger v živo ostajajo ravni priročnosti in enostavnosti dostopa visoke. Vendar pa je navdušenje še večje. Ti igralniški izdelki, ki posnemajo vznemirjenje iger v živo po televiziji, naredijo igralce same zvezde predstave.

Kako delujejo oddaje igralniških iger v živo

V oddaji igralniške igre v živo vrtljaje, premetavanja in druga dejanja vodi profesionalen in visoko usposobljen gostitelj. Tako kot na televiziji je voditelj igralniške igre tisti, ki ohranja igro v gibanju in poskrbi, da so igralci srečni, angažirani in navdušeni.

Z vidika igralca preprosto potrebujejo spletno povezavo in napravo, ki podpira internet. Stranka se prijavi v svoj igralniški račun in izbere izbrano igro, tako kot bi izbrala kateri koli drug izdelek. Iz tega računa se lahko igralec poveže z razburljivimi oddajami igralniških iger v živo, ki posnemajo vznemirjenje televizije v živo.

Najboljše igralnice v živo, pregledane in razvrščene
Najboljše oddaje iger v živo

Najboljše oddaje iger v živo

Oddaje igralniških iger v živo ponujajo igralcem več možnosti, čeprav so nekatere igre bolj priljubljene od drugih. V spodnjih razdelkih bo ta vodnik podrobneje raziskal nekatere od teh najbolj priljubljenih izbir. Vendar pa bo ta razdelek le kratek pregled nekaterih od teh najboljših igralniških oddaj v živo. Nekatere od najboljših igralniških oddaj v živo vključujejo:

 • Evolution Gaming Live Monopoly
 • Evolution Gaming Crazy Coin Flip Live
 • Evolution Gaming Mega Ball
 • Dream Catcher podjetja Evolution Gaming
 • Evolution Gaming dogovor ali brez dogovora
 • Nogometni studio Evolution Gaming v živo
 • Evolution Gaming Cash or Crash
 • Lightning Dice podjetja Evolution Gaming
 • Mega kolo Pragmatic Play
 • Playtech's Adventures Beyond Wonderland
 • Playtech's Money Drop Live
 • Playtech Kdo želi biti milijonar?
 • Playtechov Buffalo Blitz
 • Ezugijev Keno
 • Ezugijeva stava na številke

Medtem ko na zgornjem seznamu večinoma prevladujejo igre podjetja Evolution Gaming, je trg igralnic v živo je pestra in raznolika. Obstaja veliko možnosti za igralce, ki želijo preizkusiti igre različnih razvijalcev in ponudnikov programske opreme. Morda bi bilo dobro, da igralci eksperimentirajo z različnimi podjetji programske opreme, saj iščejo tisto, kar najbolj ustreza.

Branje mnenj o najboljših ponudnikih igralniških iger v živo lahko strankam zagotovi nadaljnji vpogled. Pregledi igralnic v živo temeljijo na podatkih samih uporabnikov iz resničnega življenja in jih posredujejo na lahko razumljiv način, ki bo novim strankam pomagal pri izbiri.

Najboljše oddaje iger v živo
Najbolj priljubljene igre z delivci v živo

Najbolj priljubljene igre z delivci v živo

Igralci lahko uživajo v številnih različnih igralniških oddajah v živo in ta raznolikost je pomemben dejavnik za priljubljenost te vrste iger. Toda katere so najbolj priljubljene igre delilcev v živo?

Najboljše igre v živo zagotoviti vznemirljivo izkušnjo za igralce. Medtem ko obstaja veliko načinov za posamezne igralce, da ocenijo, katere igre so zanje najboljše, pogled na najbolj priljubljene igre ponuja uporaben uvod v oddaje iger v živo. Berite naprej, če želite izvedeti več o nekaterih najbolj priljubljenih igrah na svetovnem trgu.

Mega kolo

Mega kolo ponuja Pragmatic Play — ponudnik programske opreme in studio za igralniške igre v živo. Voditelj studia vrti kolo, ki vsebuje 54 oštevilčenih segmentov. Igralci morajo podati preproste, a vznemirljive napovedi o tem, kako se bo kolo vrtelo in katera številka bo prikazana, ko se vrtenje odvije.

Zaenkrat Mega Wheel zveni skoraj kot ruleta v živo. Čeprav je to res – osnovni elementi obeh iger so enaki – obstaja veliko drugih funkcij, s katerimi lahko igralci izboljšajo svoje stave in dodajo dodatno razburjenje.

Dogovor v živo ali brez dogovora

Dogovor v živo ali brez dogovora spremlja igranje priljubljene televizijske oddaje. Igralci izberejo škatlo in nato med napredovanjem skozi igro odstranijo druge škatle iz igre. Na določenih točkah jim bo ponujen posel – v bistvu priložnost za izplačilo.

Če lahko igralci izločijo škatle z najvišjo vrednostjo v igri, tveganje za hišo raste skupaj s ponujenim dogovorom o izplačilu. Po drugi strani pa bo posel za izplačilo nižji, če polja z nižjo vrednostjo izločite zgodaj. Za to igro je potrebno skrbno odločanje.

Monopol v živo

Monopol je preizkušena družabna igra, ki je že več generacij priljubljena družina. Različica igralniške predstave Monopoly v živo prinaša še več razburjenja in zabave v izkušnjo. Igralci lahko uživajo v igri, ki so jo spoznali skozi leta, v svežem okolju.

Igranje za Monopoly v živo se nekoliko razlikuje od različnih družabnih iger. Namesto da bi se prebijali po mizi, kupovali nepremičnine in se izogibali lastninam drugih, usodo igralca narekujejo vrtenja kolesa. Zaradi tega je Monopoly v živo podoben drugim igram na kolesih, medtem ko še vedno uporablja številne koncepte, ki so znani izkušenim igralcem Monopolyja.

Nori čas

Nori čas je naslednja generacija še enega od priljubljenih izdelkov Evolution Gaming — Dream Catcher. Igralci stavijo na različne segmente v kolesu, ki jih nadzoruje profesionalni gostitelj. Gostitelj zavrti kolo in pri tem vrtenju se stave pridobijo in izgubijo.

Številne različne bonus igre dodajo kompleksnost in zanimivost izkušnji za igralce. Te dodatne stranske igre vključujejo Pachinko, Coin Flip, Cash Hunt in naslovno igro Crazy Time. Kljub variaciji in občutku hitrega tempa, ki ga dodajajo štiri stranske igre, je Crazy Time še vedno enostaven za igralce, ki se ga naučijo z nežno in prijazno krivuljo učenja.

Mega Ball v živo

Mega žoga je še ena oddaja v živo, ki jo zagotavlja Evolution Gaming. Pri igranju te igre stranke delajo z 51 oštevilčenimi kroglicami, ki so dostavljene v formatu, ki je poznan igralcem loterije. Igranje poteka hitro - dodaja vznemirjenje in spletke, hkrati pa ostaja razmeroma uporabniku prijazno in se ga lahko igralci naučijo.

Za dostop do teh oštevilčenih kroglic igralci kupijo različne karte z vrednostjo do 200 na krog igre. Ujemanje kart z žogicami, ko so izžrebane, ustvari vznemirljivo vzdušje. Vrsta različnih multiplikatorjev vrednosti to navdušenje še poveča.

Najbolj priljubljene igre z delivci v živo
Najboljše spletne igralniške igre v živo za igranje

Najboljše spletne igralniške igre v živo za igranje

Od Dream Catcher in Deal or No Deal do Monopoly Live in mnogih drugih, številne oddaje iger v živo so postale znane od leta 2017. Vsi ti naslovi omogočajo igralcem neposredno interakcijo z gostitelji in spremljanje tekmovalcev, ko se borijo za osvojitev nagrad. . Vendar pa je, tako kot veliko stvari v življenju, tudi izbira najboljšega šova v živo odvisna od številnih dejavnikov. To lahko vključuje vzdušje igralniškega studia v živo, množice in voditelje. Da, privlačnost oddaj iger v živo ni le opazovanje pisanega kolovrata ali ugibanje pravilnega polja; bolj gre za edinstveno izkušnjo, ki jo ponujajo te igre.

Voditelji

Igre z delivci v živo so zasnovane tako, da posnemajo pravo igralniško izkušnjo. Enako velja za oddaje igralniških iger v živo, kjer se človeški voditelji po svojih najboljših močeh trudijo zagotoviti igralcem najboljšo možno zabavo. Če mešanici dodate občinstvo, osupljive vizualne podobe in visokokakovostno pretakanje, jo še bolj približate resničnemu.

Nagrade

Čeprav bi morala biti zabava glavni razlog za uživanje v igrah v živo, so nagrade še en pomemben vidik izkušnje. Igralci, ki sodelujejo v teh igralnih predstavah, zagotovo upajo, da bodo prejeli nagrado. S pravim denarjem, vključenim v mešanico, prideta izkušnja in razburjenje na povsem novo raven. Seveda nobena igralna oddaja ne bi izgledala enako brez denarnih nagrad. Običajno se igralci odločijo za igre v živo z visokimi nagradami.

Najboljše spletne igralniške igre v živo za igranje
Igralne oddaje z najvišjimi stavnimi limiti

Igralne oddaje z najvišjimi stavnimi limiti

Igralci se morajo pri izbiri igralniške igre v živo zavedati omejitev stav. Tukaj so parametri stav, na katere morate biti pozorni:

 • Največja stava — Najvišja možna stava na igro.
 • Najmanjša stava — najnižja možna stava za dostop do igre.
 • Največji množitelj — Omejitev množiteljev, ki jih je mogoče uporabiti med igro.
 • Največji skupni dobitek — Omejitev dobitkov, prejetih za mizo.
 • Največji dvig — Največji znesek denarja, ki ga je mogoče dvigniti z igralčevega računa.
 • Minimalni dvig — Najnižji možni znesek denarja, ki ga je mogoče dvigniti z igralniškega računa.
Igralne oddaje z najvišjimi stavnimi limiti
Igralne oddaje z najnižjimi stavnimi limiti

Igralne oddaje z najnižjimi stavnimi limiti

Najnižje stavne meje so občutljiva tema, ko gre za oddaje igralniških iger v živo. Nekaterim igralcem se pri igranju za živimi mizami, ki vključujejo doseganje velikih dobitkov, ne da bi se pretirano potili, ne zdijo nikakršne vrednosti stave na peni. Vendar vedno obstaja krivulja učenja, o kateri se morajo igralci pogajati. Ker je na vrsti pravi denar, morajo biti najboljši, preden poskušajo postati veliki z vložki.

Za razliko od preizkušanja druge različice blackjacka v živo, kjer so pravila v bistvu enaka, si razvijalci oddaje iger vsakič, ko ustvarijo, omislijo popolnoma nov naslov. To pojasnjuje, zakaj morajo igralci začeti z majhnimi stavami in se naučiti, kako deluje vsaka igra, preden povečajo svoje vložke. Pravzaprav je ta pristop daleč najboljši način učenja na napakah. In če igralci izberejo bonus, obstaja velika verjetnost, da se bodo lahko v igralski oddaji sploh dotaknili svojega centa. Pravzaprav mnoge igralnice v živo razumejo potrebo po praksi, zato vedno ponujajo igre z najnižjimi stavnimi limiti.

Oddaje iger v živo z najnižjimi stavnimi limiti vključujejo;

 • Mesto stranskih stav - 0,5 $
 • Ponudba v živo ali brez ponudbe - 1 $
 • Nogometni studio v živo - 1 USD
 • Kolo sreče v živo - 1 $
Igralne oddaje z najnižjimi stavnimi limiti
Najboljši ponudniki iger za oddaje iger v živo

Najboljši ponudniki iger za oddaje iger v živo

Veliko jih je ponudniki igralniških iger v živo na trgu, tako da imajo igralci veliko izbire. Vendar je logično, da bi igralci – še posebej začetniki – želeli izbrati preizkušenega ponudnika z odličnimi ocenami igralcev. Igralci bi morali poiskati nekaj najboljših ponudnikov igralniških iger v živo, vključno z naslednjimi:

 • Evolution Gaming — Vodilni na trgu z mizami in studii na različnih lokacijah po Evropi in drugod po svetu.
 • Playtech — še ena dolgo uveljavljena blagovna znamka, ustanovljena v Estoniji leta 1999.
 • Pragmatic Gaming — Ponudnik iger na srečo z obsežnim seznamom izdelkov, čeprav ni tako dobro uveljavljen kot Evolution in Playtech.
 • Ezugi — Eden vodilnih ponudnikov že več kot 10 let, zdaj ga upravlja Evolution Gaming.
Najboljši ponudniki iger za oddaje iger v živo
Najboljši načini plačila v igralnicah v živo Game Show

Najboljši načini plačila v igralnicah v živo Game Show

Za dostop do oddaj iger v živo v spletnih igralnicah morajo imeti igralci sredstva na svojem igralniškem računu delivca v živo. To pušča pri igralcih vprašanje - kaj načini plačila naj uporabijo za zagotovitev financiranja tega računa?

Za odgovor na to vprašanje je koristno, da igralci razumejo najbolj priljubljene načine plačila v igralnicah v živo. Berite naprej, če želite izvedeti več o nekaterih vodilnih oblikah plačila, ki so na voljo igralcem iger v živo.

Kartice in bančni računi

Plačilne kartice in bančni računi še naprej eden od najboljših načinov plačila v igralnicah v živo, vključno z izdelki za prikaze iger v živo. Plačila z Visa in Mastercard podpira večina igralnic, medtem ko lahko drugi ponudniki podpirajo različne kartice.

Kriptovalute

Kriptovalute kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin in XRP, med drugim postajajo vse bolj sprejeti po vsem svetu. To velja tudi za številne igralnice v živo – vse več igralnic želi sprejeti kripto kot možnost plačila.

e-denarnice

Veliko strank raje plača igralniške igre v živo z uporabo e-denarnice. Ker so igralniške igre v živo v glavnem digitalni medij – čeprav se predvajajo v živo s fizične lokacije – je smiselno, da številne stranke uporabljajo digitalne plačilne storitve za podporo svojemu igranju.

Predplačniške kartice in boni

Predplačniške kartice pomagajte igralcem, da ohranijo nadzor, ko dostopajo do iger v živo. Ni možnosti prekoračitve ali kakršne koli oblike kredita - edina sredstva, ki so igralcu na voljo, so tista, ki jih je vnaprej naložil na svojo kartico. Tako je odgovorno igranje lažje doseči, kar igralcem pomaga zagotoviti, da njihova izkušnja ostane zabavna in razburljiva.

Nekatere igralnice lahko ponujajo tudi vavčerje, s katerimi lahko plačate oddaje iger v živo. Ti boni delujejo podobno kot predplačniške kartice in niso na voljo prekoračitve ali kredita.

Najboljši načini plačila v igralnicah v živo Game Show
Najboljše bonusne ponudbe za igro v živo

Najboljše bonusne ponudbe za igro v živo

Čeprav so bonusi vedno privlačni, je bonusi za najboljšo igralniško oddajo v živo so tisti, ki podpirajo igralce, namesto da jih vodijo v določeno smer. Na primer, če je igralec že želel staviti veliko denarja na igralni oddaji, mu lahko bonus za visoke igralce pomaga pridobiti več od te strategije. Podobno, če stranke želijo eksperimentirati z različnimi igrami, so bonusi brezplačnih vrtljajev popolni.

Cilj mora biti vedno odgovorno igranje iger na srečo. Igralci morajo skrbno razmisliti o bonusih in izbrati možnost, ki najbolj ustreza njihovemu slogu igranja in ciljem. Prav tako se morajo prepričati, da so njihovi želeni bonusi na voljo v povezavi z njihovo izbrano igro. Berite naprej, če želite izvedeti več o nekaterih najboljših bonusih, ki so na voljo igralcem.

Depozitni bonusi

Ponudniki igralniških iger v živo lahko strankam ponudijo odstotek njihovih pologov kot bonus. V nekaterih primerih lahko igralcu ponudijo 100 % pologa nazaj. To strankam v bistvu omogoča igranje z dvakrat več kapitala.

Brezplačni vrtljaji

Brezplačni vrtljaji so v bistvu brezplačni poskusi igre. Igralnica lahko ponuja brezplačne vrtljaje kot način, da igralci eksperimentirajo z novimi oddajami igralniških iger v živo, ali preprosto kot nagrade, s katerimi se igralci vračajo k svojim najljubšim igram.

High Roller bonusi

Bonus za visoke igralce je ekskluzivna ponudba, namenjena igralcem, ki so pripravljeni vnaprej položiti veliko denarja. Igralci morajo vedno odgovorno staviti, ko položijo depozit in nikoli ne stavijo denarja, ki si ga ne morejo privoščiti.

Bonus za vračilo denarja

V nekaterih primerih lahko igralnice ponudijo bonus za pomoč igralcem po nizu porazov v oddaji igralniških iger v živo. Igralcem lahko dajo možnost, da z brezplačnimi vrtljaji osvojijo nekaj denarja nazaj, ali pa povečajo sredstva na njihovem računu, da bodo lahko nadaljevali z igro.

Najboljše bonusne ponudbe za igro v živo
Nasveti in triki za oddaje igralniških iger

Nasveti in triki za oddaje igralniških iger

Izvedite več o tem, kako lahko igralci čim bolj povečajo svoje možnosti v oddajah igralniških iger v živo.

 • Ne pehajte se za velikimi dobitki — Številne oddaje igralniških iger v živo so usmerjene v daljši čas igranja, zato naj igralci stavijo majhne in sčasoma povečajo svoje potencialne dobitke.
 • Podprite igranje z bonusi — igralci naj izberejo le bonuse, ki podpirajo njihove specifične igralne stile in cilje. Na primer, ne bi jih smeli premamiti bonusi za visoke igralce, če veliki depoziti nikoli niso bili del načrta.
 • Eksperimentirajte z različnimi ponudniki — Obstaja veliko ponudnikov programske opreme za oddaje iger v živo in igralci bi morali najti tistega, ki jim najbolj ustreza. Stranke naj izberejo ponudnika, ki ga njihova internetna povezava najbolje podpira, da povečajo možnosti za dobitek.
 • Raziščite stopnje RTP — RTP ali vrnitev igralcu strankam pove, koliko svojih dobitkov lahko pričakujejo, da bodo obdržali. Igralci morajo izbrati ponudnike z najbolj konkurenčno ceno.
Nasveti in triki za oddaje igralniških iger
Kaj so RTP oddaj iger v živo?

Kaj so RTP oddaj iger v živo?

stoji za 'Vrnitev igralcu, RTP predstavlja teoretično izplačilo vsake igralniške igre. Ob predpostavki, da ima igralniška igra RTP 96 %, to pomeni, da hiša obdrži približno 4 % vseh položenih stav. Čeprav se RTP posameznih iger občasno spreminja, je izguba na dolgi rok vedno zagotovljena. Zato se mora vsak igralec casinoja spomniti starega reka; hiša vedno zmaga. Upoštevati je treba, da višji kot je RTP, nižji je rob hiše.

Kakšni so torej RTP-ji oddaj iger v živo? No, RTP za oddaje iger v živo se razlikujejo glede na to, kje nekdo stavi. Na primer, vsaka številka v Dream Catcher ima svoj RTP, kot je prikazano spodaj:

 • 1- 95,34 %
 • 2- 95,51%
 • 5- 91,22%
 • 10- 96,55%
 • 20- 92,67 %
 • 40- 90,67 %

V igri Monopoly Live so številke naslednje:

 • 1- 92,88 %
 • 2- 96,23 %
 • 5- 91,30%
 • 10- 96,02 %

Povprečni RTP

Kljub temu je pomembno upoštevati, da ima vsaka igra povprečen RTP. Tu so povprečne številke nekaterih najbolj priljubljenih oddaj iger v živo:

 • Lovilec sanj - 96,58%
 • Monopoli v živo- 96.23
 • Spin A Win - 97,22 %
 • Nori čas - 96,08%
 • Mega Ball - 95,40%
 • Dogovor ali ne - 95,42 %
 • Gotovina ali Crash Live - 99,59 %
Kaj so RTP oddaj iger v živo?
Zgodovina oddaj igralniških iger v živo

Zgodovina oddaj igralniških iger v živo

Oddaje igralniških iger v živo igralcem omogočajo, da so zvezde oddaje, tako kot to vidijo na televiziji, razen dejstva, da ima prva igralniški pridih. Običajno so kombinacija igralniških namiznih iger, iger na kolesih in zmagovalne formule priljubljenih igralnih oddaj. Toda kako so nastali ti trendovski izdelki?

Medtem ko imajo namizne igre ogromno privržencev, so igralni avtomati nedvomno najbolj priljubljena zvrst igralniških iger. In čeprav so igralnice v živo privabljale ljubitelje klasike, kot so baccarat, blackjack in ruleta, so navdušenci nad igralnimi avtomati le redko zamenjali tabor in se pridružili učencem delilcev v živo. Zaradi tega so razvijalci iger morali razmisliti o uvedbi igralnih oddaj, pri čemer je Evolution Gaming postal prvi razvijalec, ki je izdal tak izdelek - Dream Catcher (leta 2017) - igro s pravim gostiteljem, ki vrti večbarvno velikansko kolo.

S prvo izdajo, ki so jo oboževalci iger na srečo dobro sprejeli, je razvijalec izdal več drugih iger, vključno z Monopoly Live in Deal or No Deal, da bi igralcem ponudil poglobljeno igralno izkušnjo. Drugi razvijalci, kot je Playtech, so sledili zgledu in izdali podobne naslove, vključno s Spin A Win.

Zgodovina oddaj igralniških iger v živo

Zadnje novice

Pragmatic Play zagotavlja neskončno zabavo s svojo najnovejšo oddajo iger v živo
2023-07-27

Pragmatic Play zagotavlja neskončno zabavo s svojo najnovejšo oddajo iger v živo

Industrija igralnic v živo je navdušena nad najnovejšo izdajo Pragmatic Play, vodilnega ponudnika vsebin. Podjetje je predstavilo še eno fascinantno igro v živo, Vegas Ball Bonanza, ki obljublja, da bo prinesla ogromno blišča in glamurja.

Osvojite izplačilo v Rabona's Crazy Time ob torkih in Gameshow ob četrtkih
2023-05-16

Osvojite izplačilo v Rabona's Crazy Time ob torkih in Gameshow ob četrtkih

Lansirano leta 2019, Igralnica Rabona je spletno mesto za igralnice v živo z licenco Curacao, ki slovi po svoji zbirki 8.500+ iger. Poleg tega, da ponuja na stotine igralniških iger v živo priljubljenih razvijalcev programske opreme, Rabona poveča vaše možnosti za izplačilo z več bonusi, prilagojenimi igralcem v živo. Ta članek razkriva igralniške Crazy Time ob torkih in Gameshow ob četrtkih, da boste vedeli, kaj vas čaka.

Kako ustvariti uspešno kariero delivca spletnih igralnic v živo
2022-12-25

Kako ustvariti uspešno kariero delivca spletnih igralnic v živo

Se vam zdi, da je vaša spletna igralniška kariera zašla v slepo ulico, potem ko ste preizkusili vse ponujene igre s kartami? Postati delivec spletnih igralnic v živo ni namišljena misel. Podjetja za igre z delivci v živo, kot so Pragmatic Play, Ezugi in Evolution, vedno iščejo predane posameznike, ki bi postali krupjeji v njihovih novih studiih. In plača je dobra, mimogrede.