Novice

May 22, 2023

Evolution podaljšuje licenčno pogodbo z Galaxy Gaming

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Evolution Gaming, vrhunski razvijalec za igralniške igre v živo, je napovedal podaljšanje trenutne licenčne pogodbe z Galaxy Gaming. Pogodba bo trajala 10 let, kar bo Evoluciji dalo ekskluzivne pravice do izdelkov zbiralnika vsebin. 

Evolution podaljšuje licenčno pogodbo z Galaxy Gaming

Dogovor ni presenetljiv, glede na to, da sta podjetji že imeli dogovor, ki je zajemal Galaxyjeve priznane namizne igre in stranske stave na Evolution in Ezugi. Nekateri izdelki Galaxy, zajeti v zadnji pogodbi, vključujejo:

  • 21+3
  • Popolni pari
  • Srečne dame
  • Ruleta z dvojno kroglico
  • Texas Hold'em bonus poker
  • Caribbean Stud Poker

V uradni izjavi, Evolution Gaming pohvalili Galaxy Gaming za razvoj in distribucijo odličnih iger, mehanizmov bonusov in tehnoloških rešitev za spletne igralnice v živo in fizična prizorišča po vsem svetu. Galaxy Gaming se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami v igričarski industriji, ustvarja preverjene in uspešne naslove z najvišjo stopnjo podpore strankam. Poleg tega je Galaxy Gaming glavni dajalec licence za edinstvene namizne igre v sektorju iGaming.

Todd Cravens, predsednik in izvršni direktor Galaxy Gaminga, je komentiral sodelovanje in dejal: 

"Razširitev našega že obstoječega in dolgoletnega partnerstva z Evolution je usklajena z našo osredotočenostjo na zagotavljanje najboljših vsebin namiznih iger vsem in povsod. Evolution še naprej razvija robusten katalog vrhunskih in inovativnih spletnih naslovov. Veseli smo, da nadaljujemo biti del tega impresivnega portfelja izdelkov igralnice v živo in navdušiti svoje igralce z našimi svetovno znanimi igrami."

Poleg tega je Fredrik Bjurle, produktni direktor pri Ezugi (del skupine Evolution Group) izrazil navdušenje nad podaljšanjem partnerstva z Galaxy Gaming. Izjavil je:

"Navdušeni smo nad razširitvijo našega partnerstva z Galaxy Gaming. Naše nadaljnje sodelovanje je dokaz uspeha, ki smo ga skupaj dosegli v našem desetletnem partnerstvu. Veselimo se prihodnosti in nadaljnje ponudbe teh neverjetnih iger in stranskih stav imetnikom licenc Evolution Group in njihovim igralcem."

Evolution Gaming v zadnjem času uživa izjemen uspeh in napoveduje začetek svoje privlačne igre Live Craps v Michiganu, Združene države pred nekaj dnevi. Pred tem je skupina objavila svojo vmesno finančno poročilo od januarja do marca, kar kaže na povečanje poslovnih prihodkov za 31,5 %.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice