Novice

October 19, 2023

Ezugi uvede nadgrajeni Baccarat Studio in prenovljen uporabniški vmesnik

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ezugi, dobavitelj igralniških iger v živo, ki je v lasti družbe Evolution, je razkril, da je njegov sodobni studio Baccarat zdaj operativen. Po navedbah podjetja ta studio spletnim igralcem v več državah ponuja izbor vrhunskih iger Baccarat za delivce v živo. Izboljšane igre Baccarat, ki se zdaj prenašajo v živo iz studia Ezugi, so prve, ki prikazujejo nov uporabniški vmesnik podjetja.

Ezugi uvede nadgrajeni Baccarat Studio in prenovljen uporabniški vmesnik

Ezugi pravi, da je bil ta novi igralni studio zgrajen od začetka, da bi igralcem zagotovil najbolj realistično in privlačno igralno izkušnjo 24 ur na dan. Ponaša se z elegantnim studijskim dizajnom in razkošnim vzdušjem, prilagojenim za Baccarat oboževalci. Razvijalec programske opreme zaključuje, da ima novi uporabniški vmesnik več pomembnih izboljšav, ki bodo izboljšale splošno izkušnjo igralca igralnice v živo.

Ta predstavitev je vsekakor dobrodošel dodatek azijskega razvijalca captivating igre z delivci v živo. Zadnja objava Ezugija je bila maja letos med lansiranjem Trgovec EZ Roleta Brasileira. Na začetku leta je podjetje navdušilo sektor iger v živo z Video Blackjack, poglobljena igra Blackjack v živo s skupno video izkušnjo.

Ko je komentiral nov studio Baccarat, je Fredrik Bjurle, produktni direktor pri Ezugi, pripomnil: 

»Vsaka podrobnost novega studia in novega uporabniškega vmesnika sta brezhibno združena, da ustvarita eno najbolj vznemirljivih in pristnih igralnih izkušenj v spletnem svetu Baccarat. Igralci lahko trenutno izbirajo med Baccarat, Baccarat brez provizije, Speed ​​Baccarat, Speed ​​Cricket Baccarat, Knockout Baccarat in tudi Dragon Tiger, preprosta igra z dvema kartama, ki jo obožujejo navdušenci Baccarat."

Bjurle je dodal, da je vsaka podrobnost zasnovana tako, da zagotavlja izjemno izkušnjo za predane igralce Baccarat podjetja in tiste, ki šele začenjajo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice