Novice

October 16, 2020

Igralnica v živo Pragmatic Play je zdaj na voljo z BlueOcean Gaming

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Pragmatična igra je ponudil svojo ponudbo igralnic v živo z BlueOcean Gaming, ki je ponudnik spletnih igralnic B2B z več kot 10-letnimi izkušnjami v tej panogi. Imajo v lasti zelo priljubljeno igralno platformo GameHub, pa tudi White Label in Turnkey za spletne igralnice. Pragmatična igra je pomiril svojo zavezanost širitvi tako, da je svojo rastočo ponudbo igralnic v živo v preteklem letu povečal z več produkti. Danes portfelj vključuje klasike, kot so Baccarat, Blackjack, Roulette, pa tudi lokalizirane izdelke in različice. Vse to je zdaj na voljo igralcem BlueOcean Gaming. Podpredsednik pri Pragmatična igra, Lena Yasir je izjavila, da ima BlueOcean Gaming neverjeten ugled v tem poslu in da je blagovna znamka vsekakor zelo vesela, da širi svoje občinstvo s podjetjem. Cilj Pragmatic Play je izboljšati blagovno znamko in tudi ponuditi svoje inovativne igre čim več igralcem. Neverjetno so veseli sodelovanja z BlueOcean Gaming. To je povedal izvršni direktor podjetja BlueOcean Gaming Pragmatična igraNajsodobnejša e-art igralnica v živo je ena najbolj znanih na trgu in bo predstavljala neverjeten dodatek k njihovi različni in odlični ponudbi. Če svojim igralcem zagotovite najboljšo možno izkušnjo, pomeni vključitev najbolj inovativnih izdelkov v sektorju in njihovi oboževalci bodo zagotovo zadovoljni s to ponudbo.

Igralnica v živo Pragmatic Play je zdaj na voljo z BlueOcean Gaming

Zakaj izbrati igralnico v živo

V teh časih s pandemijo je normalno, da se ljudje odločijo ostati doma, namesto da bi šli v fizično igralnico. No, če želite imeti podobno izkušnjo kot fizična igralnica, potem poskusite v igralnici v živo, kjer so delilci v živo, saj je to zagotovo nekaj zelo dobrega za poskus. Zelo se boste zabavali. Poleg tega lahko igrate igre Pragmatic Play. Danes se je zelo enostavno registrirati v spletni igralnici v živo in začeti igrati, kar je vsekakor odlična izkušnja. In če igrate najboljše igre, potem je še bolje. Pri Pragmatic Play in BlueOcean Gaming boste zagotovo imeli prednost. Zato jih poiščite. Živi trgovec je nekaj, kar vam lahko koristi, saj se lahko pogovarjate z njim ali z njo in tako lahko vedno komunicirate z njimi. Med igranjem v igralnici v živo se boste zelo zabavali. Te so bolj inovativne in še vedno lahko igrate svoje najljubše igre, kot so blackjack, poker, baccarat in celo ruleta. In nekatere igralnice v živo imajo več igre da lahko igraš. Odvisno, kdo so njihovi ponudniki.

Rast igralnic v živo

Rast igralnic v živo je normalna. Tudi ko nas ta pandemija ni prizadela, rastejo po vsem svetu, kar je izjemno. To pomeni, da je prihodnost tudi za tovrstne igralnice dobro, tako da lahko nadaljujete z igranjem ali začnete, če vas zanima. Zagotovo boste veseli, saj imate veliko prednosti. V Združenih državah je New Jersey največja država, kjer je mogoče igrati igralnico v živo. Ta trg je v tej državi vreden več kot 225 milijonov USD na leto, kar ni šala. Seveda je ob rasti, ki se dogaja, povsem naravno, da se prihodnje leto poveča tudi ta prihodek. Upajmo, da bodo ostale države, kjer so igre na srečo zakonite in urejene, povečale svoj prihodek, kar je velika korist. To pomeni, da se ljudje zelo dobro držijo ideje o igranju v igralnicah v živo in predvsem igranju prek svojih računalnikov. Seveda je to zelo dobro za ponudnike in tudi za operaterje.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice