Novice

June 29, 2023

Kaj morate vedeti o PowerUp ruleti Pragmatic Play

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Oktobra 2022 je Pragmatic Play objavil svojo novo igro rulete v živo z razburljivim preobratom, PowerUp Roulette. Po besedah ​​​​COO podjetja Irine Cornides, ta igra rulete v živo "prinaša svežo interpretacijo brezčasne klasike." Torej, če niste imeli dovolj časa za igranje te relativno nove igralniške igre v živo, je to popoln vodnik. Izvedeli boste vse o tej namizni igri, od tega, kako skleniti stavo, do vrste stav, ki so na voljo. Preberite, če želite izvedeti!

Kaj morate vedeti o PowerUp ruleti Pragmatic Play

Kaj je PowerUp ruleta Pragmatic Play?

PowerUp ruleta od Pragmatična igra je igra rulete, ki uporablja pravila evropske rulete na mizi z množitelji. Pravzaprav je drugo igra z delivcem v živo od razvijalca do multiplikatorjev funkcij. Uporablja inovativno funkcijo PowerUp, ki omogoča, da vse številke dobijo množitelj v bonus krogu.

Igranje PowerUp rulete je precej preprosto. Sledite tem korakom:

  • Zaženite igro na regulirana spletna mesta igralnic v živo.
  • Položite stavo neposredno na mizo v 20-sekundnem oknu. Omejitev stav je od 0,10 $ do 5000 $.
  • Prijazen delivec v živo bo zavrtel kolo PowerUp rulete.
  • Osvojite izplačilo, če se kroglica ustavi v vaši številki ali žepu.

Vrste stav, izplačila in RTP na ruleti PowerUP

Preden sploh stavite na to razburljivo igralniška igra v živo, je bistvenega pomena učenje, kako izplačilna tabela deluje. Na srečo igra ne ponuja nič drugačnega. Lahko stavite na priljubljene zunanje stave, kot so rdeče/črno, liho/sodo in nizko/visoko, da prejmete izplačilo 1:1, če stava zmaga.

Igra ima tudi zunanje stave, kot so split, street, kot, 6 line in straight-up. Stave na eno številko so najbolj izplačane, čeprav pokrivajo samo eno številko. Te stave lahko nudijo izplačilo med 21:1 in 7999:1.

Kar zadeva RTP (vračilo igralcu), imajo vse stave 97,30-odstotno stopnjo donosa, razen stave na ravni ravni, ki prinaša 97,19-odstotno stopnjo donosa. Zdaj je to nekoliko nižje od tistega, kar boste našli na tipični evropski mizi. Vendar je to posledica povečane volatilnosti multiplikatorjev.

Kako deluje funkcija PowerUp

Funkcija PowerUp je to spletna ruleta v živo glavna atrakcija igre, zato je pomembno, da se naučite, kako deluje. Pred vsakim krogom bo RNG sistem igre naključno izbral 3, 4 ali 5 števk kot številke PowerUp. To samodejno pomeni, da so za razburljive množitelje upravičene le enostavne stave.

Če se žogica rulete ustavi na kateri koli od naključnih številk, se aktivira bonus igra PowerUp. Med krogom bo igra naključno dodelila množitelj številkam v mreži. Igralci lahko osvojijo množitelje v razponu od 50x do 500x, z morebitno zmago do 8000x z naknadnimi PowerUps.

Samo za pojasnilo, igralci morajo staviti na izbrano številko, da se uvrstijo v krog. Če tega ne bi storili, bi se igra izplačala glede na to, kako se izplačajo enostavne številke na mizi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice