Kako igrati Ezugi Live Andar Bahar

Novice

2021-06-05

Eddy Cheung

Andar Bahar je nedvomno ena izmed najbolj igranih iger Indija. Tako da ni presenetljivo Ezugi je julija 2019 ustvaril različico Andar Bahar v živo. Ker pa priljubljenost igre še naprej narašča zunaj Indije, se vse več igralcev začenja zanimati za to, kako se igra. Ta članek podrobneje preučuje, kako igrati to spletno igralniško igro v živo in zakaj bi jo morali igrati pogosteje.

Kako igrati Ezugi Live Andar Bahar

Kaj je Ezugi Andar Bahar?

Ezugi Andar Bahar je namizna igra indijskega izvora, ki je na voljo na pogonu Ezugi spletne igralnice v živo. Odlikuje ga preprosto igranje in inovativne stranske stave, ki lahko povečajo vašo banko v nekaj minutah. Poleg tega je glavni cilj predvideti, kateri igralni položaj se bo najprej ujemal s kartico "Joker". Igra se konča po izenačenju in začne se nova kombinacija. Zanimivo je, da lahko igralci pred tekmo postavijo tudi stranske stave na število kart, ki jih je treba razdeliti. Zaradi takšnih stav Andar Bahar velja za eno najbolj razburljivih iger z izboljšanimi izplačili.

Kako igrati Ezugi Andar Bahar v živo?

V prvi vrsti se Andar Bahar igra z enim samim 52 krovom, ki se po vsakem krogu premešava. Delovalec običajno izbere eno karto, ki postane Joker, in se postavi z licem navzgor na igralno mizo. Ko je bil Joker umaknjen iz krova, se igralci odločijo za stave na glavna polja Andar ali Bahar. Kot smo že omenili, lahko položite tudi stranske stave. Nato bo delilec delil prve karte Andar in Bahar. To se nadaljuje, dokler se ne prikaže dvojnik Jokerja. Zmagate, če replikacija pristane na strani, ki jo izberete (Andar ali Bahar). Tu pa se še ne konča, saj se vse podeljene karte, brez Jokerja, štejejo za določitev zmagovalca stranske stave. Če so vsa plačila opravljena, se začne nov krog s popolnoma novim kompletom. Tako enostavno je!

Andar Bahar RTP v živo in izplačila

Kot običajno vas bo RTP vedno preganjal, ne glede na vrsto igralniške igre, ki jo igrate. V primeru Andar Bahar Live se igralci zadovoljijo s teoretičnim RTP 94,85 % v glavni igri. Kar zadeva stranske stave, je RTP 95,57%. Zdaj to morda ni veliko, vendar je zagotovo boljše od tistega, kar boste dobili z večino video rež in nekaj ruletnih koles. Kar zadeva izplačila, lahko stave Andar dajo 0,9 proti 1, medtem ko lahko stave Bahar izplačajo 1 proti 1. Tudi tukaj izplačila niso razburljiva, vendar lahko dober zmagoviti niz naredi razliko. Medtem je na voljo do osem možnosti stranskih stav, pri čemer so najnižje donosne stranske stave karte od 1 do 5. Izplačilo teh kart je 3 proti 1. Po drugi strani pa karte od 6 do 10 in karte od 16 do 25 plačajo 4 do 1. Stave na karte od 36 do 40 lahko ponudijo okusne kvote 50 proti 1, z neverjetnimi 120 proti 1 za karte z več kot 41.

Napovedovanje stranske stave

Na žalost je skoraj nemogoče predvideti število kart, ki jih je treba razdeliti, preden se ujemajo z Jokerjem. Vendar pa vam lahko pomagajo nekateri napotki. Na primer, preostalih 51 kart v krovu ima do tri možne ujemajoče se karte. Zato je običajna logika, da se verjetnost, da dobite podvojeno kartico, poveča z vsako novo kartico. Zato je za boljše rezultate najbolje staviti na karte srednjega razreda, kot so 26-30 ali 16 do 25.

Ali je vredno igrati Ezugi Andar Bahar?

Za začetek je osvežujoče igrati nekaj stran od tipičnih igralnih avtomatov in namiznih iger, ki so na voljo v večini spletnih igralnic. Poleg tega se Ezugi Andar Bahar pretaka 24 ur na dan, 7 dni v tednu in ga lahko igra neomejeno število igralcev iger. In ja, osem stranskih stav ponuja fantastična izplačila. Skratka, ta igra je za tiste, ki iščejo novo igralno izkušnjo.

Zadnje novice

Glosar izrazov Craps, ki jih morate poznati pred igranjem
2022-11-22

Glosar izrazov Craps, ki jih morate poznati pred igranjem

Novice