Andar Bahar

Andar Bahar je preprosta igra s kartami z več tisoč ljubitelji v Indiji. Ljudje verjamejo, da izvira iz prestolnice Karnatake, Bengaluru. Ponujajo ga številne igralnice v živo, ki sprejemajo Indijance, igralci pa lahko za igranje uporabljajo prenosnike/računalnike in mobilne naprave. Večini navdušenih igralcev na srečo je ta igra všeč, saj je obvladovanje njenega igranja neverjetno enostavno. Poleg tega je število igralcev, ki lahko igrajo, neomejeno.

Tisti, ki želijo uživati v igri vsakič, ko igrajo, bi morali vložiti čas v vadbo. Priporočljivo je tudi, da določite proračun. Glede na to, da je ta igra hitra in super zabavna, bi jo lahko igrali veliko ur.

Kaj je Andar Bahar igra v živo?

Kaj je Andar Bahar igra v živo?

Andar Bahar je nova priljubljena igra v živo, ki je na voljo v vrhunskih igralnicah v živo. Igra se igra prek prenosa v živo. Igralci lahko stavijo na fizične karte, ki se delijo na mizi v igralnici. V tej igri vmesnik mize prikazuje igralcem njihove razpoložljive stave in statistiko igre. To je najljubša igra s kartami Indije. Stave Andar Bahar so izjemno zanimive. Igra Andar Bahar je v bistvu igra na srečo. Pravila igre ne ponujajo nobenih strategij ali trikov za povečanje možnosti igralcev za zmago.

Kaj je Andar Bahar igra v živo?
Kako igrati Andar Bahar

Kako igrati Andar Bahar

Ko želi hazarder igrati to zanimivo igro s kartami, naj najprej poišče najboljšega Andarja Baharja igralnica v živo. To jim zagotavlja odlične izkušnje. Igralec se mora nato naučiti pravil igre, ki vključujejo spodaj navedena.

Pravila Andar Bahar

 • Igralci morajo uporabiti standardni komplet z 52 kartami, delilec pa mora karte dobro premešati.
 • Delilec mora prvo karto postaviti z obrnjeno navzgor na sredino mize. Nekateri igralci to prvo karto imenujejo "srednja karta"
 • Obstajata dve glavni stavi: Andar in Bahar ter osem stranskih stav.
 • Ko igralec položi svoje stave, bo delilec delil karte, dokler ne najde tiste, ki ustreza vrednosti srednje karte. Lahko se odločijo, da bodo karte postavili na desno ali levo stran prve/srednje karte.
 • Ko se vsota kart, postavljenih po prvi karti, izkaže za sodo, je stava Bahar zmagala, nato pa bo izplačilo 0,95:1 ali 1:1, odvisno od različice igre.
 • Ko je vsota kart, postavljenih za prvo karto, liha, zmaga Andar stava. V tem primeru je stava lahko plačana 0,95:1 ali 0,9:1, odvisno od različice igre.
Kako igrati Andar Bahar
Najboljši načini plačila v igralnicah Andar Bahar v živo

Najboljši načini plačila v igralnicah Andar Bahar v živo

Odlična spletna mesta priznavajo, da je za igralce pomembno, da imajo nadzor nad svojim denarjem. Iz tega razloga vedno uporabljajo najboljša spletna mesta Andar Bahar načini plačila ki jih njihovi igralci poznajo. Nekateri razpoložljivi načini depozita vključujejo:

e-denarnice

E-denarnice so v bistvu virtualni bančni računi. Igralci lahko dostopajo do svojih sredstev prek svoje e-pošte. E-denarnice se popularno uporabljajo v igri Andar Bahargameplay zaradi funkcij anonimnosti, ki jih zagotavljajo svojim uporabnikom. V tej kategoriji so najbolj priljubljene e-denarnice:

 • Neteller
 • Skrill
 • PayPal
 • ecoPayz

Tradicionalne možnosti bančništva

Te možnosti vključujejo bančna nakazila, bančna nakazila, kreditne in debetne kartice. Te možnosti je enostavno nastaviti, vendar so uporabniki pogosto ugotovili, da so počasnejše v primerjavi z drugimi načini plačila. Spletna mesta Andar Bahar svojim igralcem omogočajo uporabo:

Skupaj s katero koli drugo obliko medbančnih nakazil, ki so jim na voljo.

kriptovaluta

kriptovalute so virtualni kovanci. Vrednost teh kovancev se razlikuje glede na njihovo ponudbo in povpraševanje. številna spletna mesta imajo raje ta način plačila, saj je nemogoče ponarediti transakcijo. Najboljša mesta Andar Bahar sprejemajo:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Ripple
 • Bitcoin Cash možnosti plačil s kriptovalutami.
Najboljši načini plačila v igralnicah Andar Bahar v živo
Najboljši ponudniki programske opreme za Live Andar Bahar

Najboljši ponudniki programske opreme za Live Andar Bahar

Andar Bahar je fascinantna azijska igra s kartami, ki postaja vse bolj priljubljena v krogih spletnih iger. Kot taka je število ponudniki programske opreme v živo ponudba Andar Bahar v živo se iz dneva v dan povečuje. Izbira pravega razvijalca programske opreme med razpoložljivimi možnostmi je bistvenega pomena za igralce, da zagotovijo najboljšo možno izkušnjo igranja iger v živo. To vključuje izkušnjo vrhunskega igranja, sodelovanje s profesionalnimi trgovci v živo, uživanje v širših možnostih varnih načinov plačila in privlačnih RTP cenah. Tu sta danes dva priznana razvijalca programske opreme Andar Bahar.

 • Mobzway: Mobzway ima programsko opremo Andar Bahar v živo, ki izstopa med ostalimi. Razvijalec ponuja več edinstvenih funkcij, vključno z integriranimi plačilnimi sistemi, napredno varnostjo, večjezičnostjo in sistemi za boj proti goljufijam.
 • Indiamart: Indiamart je še en kompetenten razvijalec programske opreme Andar Bahar s sedežem v Indiji, od koder izvira ta naslov igralnice. Različica Indiamarta želi v vseh pogledih ponoviti kopensko igralno izkušnjo.
 • Evolution Gaming: Licenciranje je dejavnik, zato je težko določiti najboljše ponudnike programske opreme Andar Bahar. Vendar je najbolj priljubljen ponudnik programske opreme Andar Bahar Evolution Gaming. Mnogim igralcem je to sponudnik programske opreme ponuja široko paleto iger. Druga značilnost, zaradi katere je ta ponudnik programske opreme priljubljen pri stavah na igre s kartami Andar Bahar, je njegova odlična kakovost pretakanja. Te funkcije so pomembne tako za igralce kot za ponudnike. Glavni razlog je raven spremljanja igre. Težave, ki se pojavijo pri igranju Andar Bahar, so hitro rešene. Zaradi tega je igra s kartami Andar Bahar stalno na voljo na teh straneh.
Najboljši ponudniki programske opreme za Live Andar Bahar
Najboljši Andar Bahar bonusi

Najboljši Andar Bahar bonusi

Večina igralnic, ki ponujajo Andar Bahar v živo, ponujajo več vrst live casino bonusi. Te ugodnosti so zasnovane tako, da igralce blažijo pred tveganji, povezanimi s stavami za pravi denar, ali jih spodbujajo, da ostanejo dlje v igralnici.

Igralci morajo pri izbiri bonusa upoštevati več premislekov.

 1. Prva stvar, ki jo je treba upoštevati, bi morale biti zahteve za stave. Zahteve za stave morajo biti prijazne in dosegljive, da bo bonus vreden.
 2. Druga točka bi morala biti znesek bonusa. Višji zneski bonusov so boljši za igralce, če vsi drugi dejavniki ostanejo nespremenjeni.

Najpogostejši bonusi za Andar Bahar:

 • Bonus dobrodošlice - Najpogostejši bonus za igralce Andar Bahar je bonus dobrodošlice, ki je običajno namenjen novim igralcem.
 • Bonus za vračilo denarja- Drug priljubljen bonus za Andar Bahar v živo je bonus vračila denarja. To je običajno na voljo kot odstotek stave za igralce, ki izgubijo svoje stave.
Najboljši Andar Bahar bonusi
Strategija Andar Bahar v živo

Strategija Andar Bahar v živo

Nobena strategija ne more zagotoviti igralcem zmage v živo Andar Bahar. Vendar pa lahko nekatere strategije pomagajo izboljšati možnosti za zmago ali obvladovati izgube. Igralci bi morali tako najti in se naučiti najučinkovitejših strategij za čim boljši izkoristek svoje igralne izkušnje Andar Bahar v živo. Spodaj je poudarjenih nekaj primerov delovnih strategij in nasvetov.

Nasveti za začetnike

Izberite pravo različico igre

Izbira spletne strani igralnice v živo, ki ponuja najprimernejšo različico Andar Baharja v živo, je ključnega pomena. Ker obstaja več različic Andar Bahar, bi morali igralci vedno igrati v igralnicah v živo, ki ponujajo različico, ki jim je znana. To je ključnega pomena, saj zmanjšuje možnosti za napake. Poleg tega se morajo igralci seznaniti s pravili in igranjem, preden dajo kakršne koli stave, ko preizkušajo novo različico.

Polaganje pametnih stav

Poleg stranskih stav Andar Bahar v živo ponuja igralcem le dve stavi, ki jih je treba upoštevati, Andar in Bahar. Obe stavi imata ponavadi enake možnosti, vendar strokovna analiza kaže, da stave na Andar dajejo igralcem večje možnosti za zmago z znižanjem prednosti hiše. Vendar to velja le v posebnih situacijah, na primer, ko igralci prejmejo prvo kartico.

Upoštevajte omejitve tabele

Zabavna in poglobljena narava Andar Baharja v živo lahko povzroči, da igranje izgubi fokus na omejitvah mize, kar povzroči zmedo in možne izgube. Igralci se morajo zavedati omejitev mize in jih upoštevati pri svojih stavah, da povečajo svoje možnosti za zmago. Enako načelo velja za upravljanje proračuna, ki zahteva nadzor in samodisciplino.

Nasveti za napredne igralce

Izkušeni igralci lahko uporabijo bolj zapletene strategije, da izboljšajo svoje možnosti za zmago. Vendar pa so napredne strategije lahko precej zapletene in zahtevajo prakso, vendar so zelo učinkovite, če se uporabljajo pravilno. Primeri priljubljenih strategij so Martingale/anti-martingale strategija in topla ali hladna strategija.

Pogosta napaka, ki jo izkušeni igralci običajno naredijo pri uporabi naprednih strategij, je uporaba več strategij hkrati ali opustitev učinkovite strategije po vrsti izgub. Odličen nasvet za takšne igralce je, da izberejo najprimernejšo strategijo in se je držijo skozi celotno igralno sejo.

Igralci bi morali izkoristiti tudi vse ponujene stranske stave. Vendar bi to moralo biti le, če so vredni tveganja.

Strategija Andar Bahar v živo
Igranje Andar Bahar v živo s pravim denarjem

Igranje Andar Bahar v živo s pravim denarjem

Igranje za zabavo

Andar Bahar je znan po svojem vznemirjenju. Posledično pritegne igralce, ki jih zanima zabavni vidik. Takšni igralci običajno igrajo brez tveganja za svoj denar, vendar v večini primerov ne morejo osvojiti denarja. Brezplačna igralna izkušnja je podobna igranju z denarjem, vendar brez vznemirjenja zmage ali izgube.

Igralnice v živo lahko običajno izvajajo igre s trgovci v živo. Kot tak je način brezplačnega igranja običajno označen z vrsto oglasov. Prihodki od oglasov in sponzorjev pokrivajo vse s tem povezane stroške. V večini primerov so igralci omejeni tudi glede virtualnega denarja, do katerega lahko dostopajo, ali števila iger, v katerih lahko uživajo.

Igranje s pravim denarjem

Igralci morajo naložiti sredstva na svoje igralne račune, da igrajo za pravi denar. Poleg tega bi morali biti pripravljeni razumeti tudi morebitne nakupe pri dajanju stav. Igre s pravim denarjem postajajo vse bolj priljubljene, saj so številni igralci pripravljeni izkusiti navdušenje nad zmago, ko igrajo Andar Bahar. Igralci Andar Baharja v živo so običajno precej dobri v igri, ki jih spodbuja njihova strast do igre.

Kako dobri so igralci Andar Bahar?

Nekateri igralci igrajo za zabavo in so izjemno dobri pri Andarju Baharju, včasih boljši od igralcev za pravi denar. To večinoma pomeni, da igralci preizkušajo nove različice igre, da se seznanijo z različnimi različicami, preden stavijo svoj denar. Toda na splošno igralci, ki stavijo s svojim težko prisluženim denarjem, ponavadi pokažejo globlje razumevanje igre.

Igranje Andar Bahar v živo s pravim denarjem
Andar Bahar Izplačila, stranske stave in House Edge

Andar Bahar Izplačila, stranske stave in House Edge

Izplačila

Igra Andar Bahar je odvisna od natančnosti igralcev. To je zmožnost pravilno uganiti, kje se pojavi številka ujemajoče se kartice. Vendar je sposobnost pravilnega ugibanja odvisna od nekaj primerov. Pravilno ugibanje je odvisno od tega, ali je bila prva odigrana karta rdeča ali črna barva. Druga pravilna determinanta ugibanja je, ali je bila prva odigrana karta razdeljena z Andarjem ali Baharjem.
V primerih, ko se ujemajoče se karte pojavi na isti strani kot prva odigrana karta, igralci dobijo 90 odstotkov izplačilo. Ko pa se na drugi strani prikaže ujemajoče se karte, igralec prejme 100-odstotno izplačilo.

Stranske stave

Najboljša spletna mesta, ki ponujajo igro, imajo nekaj zanimivih stranskih stav. Večina spletnih mest za igre na srečo omogoča igralcem, da stavijo tudi proti kartici, ki jo deli delilec. Stranske stave omogočajo tudi igralcem, da uganejo barve vodilnih kart ali ali bo določena barva kart pod ali nad določeno številko karte. Igralci bodo vedno našli navodila na zaslonu o omejitvah stav Andar Bahar in kako vložiti svoje stave.

RTP

Andarska roka se vedno deli prva. To vpliva na možnosti igralca za stavo na glavno roko in na prvo podeljeno karto. Ponudba spletnih mest RTP do 97 odstotkov. Vendar ima igralec možnost narediti boljše od tega. Igranje stranske stave na številke ponuja RTP 98 odstotkov. To je boljše od glavne igre RTP.

House Edge

Pri stavah Andar Bahar morajo igralci vložiti prave stave, da bodo uživali v najnižji možni prednosti. Različne hiše ponujajo različne prednosti hiše za stave vsakega igralca.

 • Andar hišna prednost – pri tej igri, ki ima izplačilo od 0,8 do 1,0, igralec uživa prednost hiše do 5 odstotkov. Vendar pa ima isti igralec z izplačilom od 0,9 do 1,0 2-odstotno prednost spodnje hiše.
 • Bahar hišna prednost – na tej strani igralec uživa prednost hiše do 5 odstotkov z izplačilno maržo od 0,9 do 1,0. Isti igralec ima prednost 3 odstotke z izplačilno maržo od 1,0 do 1,0.
Andar Bahar Izplačila, stranske stave in House Edge

Zadnje novice

Ste pripravljeni igrati Super Andar Bahar pri Evolution Gamingu?
2022-05-14

Ste pripravljeni igrati Super Andar Bahar pri Evolution Gamingu?

Ni dvoma, da je Evolution elektrarna pri razvoju inovativnih spletnih igralniških iger v živo. Toda presenetljivo je, da podjetje še ni izdalo svojega pionirja Andar Bahar tekma v živo. No, čakanja je skoraj konec, potem ko je Evolution letos obljubil 25 novih iger kot del ambicioznega načrta "The Great 88", ki vključuje igre drugih blagovnih znamk. In prav ste uganili, na meniju je Super Andar Bahar.

Faq

Vse kar morate vedeti o casino

Kdaj je bil izumljen Andar Bahar?

Ni jasnih informacij o tem, kdaj je to igro izumil ali kdo, vendar se domneva, da so bili iz Bengaluruja v Indiji. Obstaja že stoletja. Njegova priljubljenost v državi je v 21. stoletju močno narasla.

Kakšne so kvote Andar Bahar?

Ta igra ima kvote 50/50, kar pomeni, da je vse, kar igralec potrebuje za zmago, sreča.

Kaj pomenita besedi "Andar" in "Bahar"?

Besedi "Andar" in "Bahar" se uporabljata za obe strani mize, ki se uporabljata pri igranju te igre.

Kje lahko igrate Andar Bahar?

Nešteto spletnih igralnic ponuja to igro. Dokler so indijski igralci zadovoljni s pogoji in določili spletnega mesta, lahko igrajo tako pogosto, kot želijo.

Zakaj imajo indijski hazarderji to igro tako radi?

Igra je hitra, preprosta in razburljiva. Človek niti ne potrebuje spretnosti ali strategij, da bi zmagal na tem.

Ali lahko igrate to igro brezplačno?

da. Številne spletne igralnice ponujajo brezplačno Andar Bahar, vendar igralci ne morejo osvojiti denarja, ko igrajo brezplačno različico te igre.

Ali je Andar Bahar omejen na indijske igralce?

Ni omejitev glede tega, kdo lahko igra v živo prodajalca Andarja Baharja. Vsakdo lahko igra ali stavi na Andar Bahar, ne glede na svojo lokacijo ali državljanstvo. Igralci se morajo registrirati samo v spletnih igralnicah v živo, kjer jim je dovoljeno igrati. Omeniti velja, da imajo lahko različne igralnice v živo različne zahteve glede registracije, kot je starostna omejitev.

Ali lahko upravljavci igralnic v živo vplivajo na rezultate Andar Baharja?

V živo Andar Bahar temelji izključno na sreči. Tako upravljavci igralnic ne morejo vplivati na rezultate igre v živo, če imajo licenco uglednega organa in delujejo v skladu z zahtevami licence. Ugledni ponudniki programske opreme za igralnice v živo vključujejo tudi več ukrepov za ohranjanje poštenega igranja iger na srečo.

Ali lahko igralci goljufajo Andarja Baharja v živo?

Na Andar Baharju v živo ni mogoče goljufati, če je programska oprema igralnice v živo varna in zakonita. Nekateri goljufi trdijo, da ponujajo goljufije Andar Bahar, vendar nobena od rešitev ne deluje v uglednih licenciranih igralnicah v živo.

Zakaj je Andar Bahar priljubljen?

Glavni razlog za visoko priljubljenost Andar Baharja v živo je njegova preprostost in enostavnost igranja. Zahvaljujoč kratki krivulji učenja je primeren tudi za novince. Drug razlog je, da ponuja razmeroma privlačne stopnje donosnosti igralcev, kar pomeni, da imajo igralci razumne možnosti za zmago.

Kako igralec zmaga pri Andar Baharju?

Igralec se razglasi za zmagovalnega, ko je izvlečena karta s podobno vrednostjo in se pojavi na strani prve izvlečene karte. Izplačilo za tak primer znaša 90 % prvotnega zneska stave. Izplačilo postane še boljše, 100 % se poveča, če se kartica pojavi na drugi strani.

Kateri jeziki se uporabljajo za živo Andar Bahar?

Jeziki, ki se uporabljajo v studiih Andar Bahar v živo, se razlikujejo, odvisno od ponudnika programske opreme. Večina ponudnikov programske opreme za igralnice v živo ponuja igro v angleškem in hindujskem jeziku, ki sta prevladujoči jeziki v regijah, kjer je ta igra s kartami priljubljena.

Katere stranske stave Andar Bahar v živo so najpogostejše?

Najpogostejše stranske stave Andar Bahar v živo temeljijo na igralcih, ki stavijo na barvo glavne karte ali ali bo vodilna karta nad ali pod določeno številko. Omeniti velja, da različne igralnice v živo ponujajo različne vrste stranskih stav.

Kako zmagati pri Andar Bahar?

Skoraj vsak lahko zmaga na spletu Andar Bahar. To je igra na srečo, kar pomeni, da igralčeve sposobnosti niso pomembne. Ni posebne strategije, ki bi jo igralec lahko uporabil, da bi povečal svoje možnosti za zmago. Najboljše, kar lahko storite, je, da se naučite, kaj se od njih pričakuje, in ve, kaj se zgodi med igro, da se izognete zmedi. K vadbi se spodbujajo tudi igralci, ki si želijo zmagati v tej igri.