Kako velikost krova za Blackjack vpliva na rob hiše

Novice

2019-09-12

Večina igralcev Blackjacka vedno išče načine, kako izboljšati svoje možnosti za zmago za mizo. Eden najpreprostejših načinov za dosego tega cilja je, da poiščete igro, ki ponuja plačilo 3:2, ko je razdeljen naravni blackjack.

Kako velikost krova za Blackjack vpliva na rob hiše

Hiša ima relativno višjo prednost pri igri blackjacka 6:5. Prednost hiše postane še višja, kadar igralci ne uporabijo popolne osnovne strategije. Večina igralnic običajno dovoljuje igralcem uporabo strateške kartice. Na žalost, kljub temu, da vedo, kako strateške karte pomagajo, se nekateri igralci odločijo, da jih ne bodo uporabljali v celoti.

Število krovov

Igralci lahko uporabijo še eno možnost za izboljšanje svoje prednosti, čeprav je pogosto spregledana – določanje števila krovov. Igralci blackjacka bi morali sprejeti dejstvo, da je rob hiše neposredno sorazmeren s številom krovov v igri. Manj kot je število krovov, nižji je rob hiše.

Vendar pa igranje z eno roko z manj krovi ni edini način za znižanje roba hiše. Igralci lahko izkoristijo tudi številna pravila blackjacka, da naredijo igro bolj prijazno do igralca. Ko vsa pravila v blackjacku ostanejo enaka, bo hiša imela spodnji rob, ne glede na to, ali se izplača 3:2 ali 6:5.

Razlike v igranju glede na velikost krova

Obstaja razlika v tem, kako se igrajo enonadstropne in dvonadstropne igre v primerjavi z igrami s šestimi in osmimi krovi. Blackjack s šestimi in osmimi krovi so tisti, ki jih igralci običajno vidijo v igralnicah. Karte se delijo obrnjene navzgor s stroja za neprekinjeno premeščanje ali s čevljem.

Za blackjack z enim in dvojnim krovom delilec poda karte igralcem z licem navzdol. Da igralec zadene, mora potegniti kartico. Ko igralec obrne karto, če dobi blackjack. Če želite razdeliti ali podvojiti, igralec obrne karte in doda denar svoji stavi.

Osnovna pravila za Blackjack

Nekatera osnovna pravila blackjacka se lahko v različnih igralnicah uporabljajo različno. Dober primer je, da se igralci ne smejo dotikati denarja, ko so pripravljeni ostati. Igralec naj torej potisne karte pod stavo, ne da bi se kakor koli dotaknil svojih stav.

Igralci blackjacka imajo različne preference. Nekateri lahko na primer raje igrajo igro, ki uporablja stroj za neprekinjeno mešanje, medtem ko je drugim ni všeč. Vendar se zdi, da so igre s pitch blackjackom prednostne za mnoge. To je zato, ker znižuje rob hiše, olajša sledenje kartam in igra je nekoliko počasnejša.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita