Kako zmagati na Texas Hold'em Pokru

Novice

2019-09-12

Texas Hold'em je priljubljena igra pokra, ki zahteva izkušnje. Igralci potrebujejo strategije in taktike, da bodo učinkovitejši v igri. Strategije so dolgoročni načrti, ki vplivajo na pozitiven izid, medtem ko so taktike kratkoročne poteze, ki jih igralec naredi v središču igre.

Kako zmagati na Texas Hold'em Pokru

Izbira prave strategije je bistvenega pomena za igralca, ki želi veliko zmagati na Texas Hold'emu. Igralci potrebujejo dobro razumevanje delovanja določene strategije in se je držijo skozi celotno igro. Po drugi strani pa je taktike mogoče uporabiti naključno, kot je primerno, odvisno od tega, kako poteka igra.

Strategije za uporabo

Začeti z odpiranjem rok je preizkušena strategija. Poleg tega je treba upoštevati tudi položaj, medtem ko se igralec odloči, katere roke bo odigral. Začetno kombinacijo je mogoče razširiti, ko se igralec približa gumbu, vendar šele po upoštevanju števila igralcev v igri.

Igralci se morajo naučiti tudi določiti velikost stav, da zmanjšajo svoje izgube. Preprost nasvet, ki mu je treba slediti, je, da zavzamete linijo standardnega dviga pred flopom. To bo igralcu pomagalo, da se izogne neželenemu ohlapnemu klicu. Učenje nekaterih naprednih konceptov bo igralcu pomagalo, da bo bolje vedel, kako določiti velikost stav.

Ocenjevanje nasprotnikov

Poleg preverjanja govorice telesa lahko igralci na več načinov ocenijo nasprotnikove sposobnosti. Preverjanje velikosti sklada je dober primer. Igralci z velikimi skladi so običajno relativno ohlapnejši s svojimi stavami in klici. Kako previdni igrajo drugi igralci in opazovanje klicev, ki jih opravijo, so načini za ocenjevanje nasprotnikov.

Igralec lahko ugotovi, ali so njegovi nasprotniki izkušeni, tako da preveri, kdaj dajo big blind. Če to storijo, preden pridejo na vrsto, so verjetno zaskrbljeni, neizkušeni igralci igre. To velja, ko nasprotnik kliče pred prvim velikim blindom in po povišanju igralca pred njim.

Osnovne spretnosti

Blefiranje je temeljna veščina, ki jo mora obvladati igralec Texas Hold'em pokra, da izboljša svoje možnosti. Vključuje igralec, ki zavede nasprotnike, da mislijo, da ima boljšo roko od tistega, kar dejansko ima. Obstajajo različne tehnike, ki jih mora igralec kombinirati, da lahko uspešno blefira.

Dvig je še ena bistvena veščina, ki se je mora igralec naučiti. Vključuje vedeti, kdaj dvigniti in koliko dvigniti. Igralec lahko osvoji več denarja, če je na mizi več denarja, zato je dvig ključnega pomena. Pomaga tudi pregnati nekatere nasprotnike, če ima igralec dobro kombinacijo.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita